سه شنبه 23 تير 1405 - Tue 14 Jul 2026
  • انهدام پهپاد لوکاس دشمن آمریکایی در لارستان فارس

  • نقل و انتقالات پرسپولیس / خرید جدیدبرای سرخ پوشان + جدول

  • نیروهای مسلح سر سوزنی بر سر تنگه هرمز کوتاه نخواهند آمد

  • وقوع حادثه دریایی در سواحل عمان

  • سیاست مهار ایران، بر پایه یک دروغ بنا شد/تل‌آویو تهدید اصلی منطقه است

  • بازگشت خلبانی که محاصره یمن را شکست / عکس

  • مترو و اتوبوس‌ ۲ ماه دیگر رایگان شد

  • آخرین تغییرات هفت کمیسیون تخصصی مجلس در اجلاسیه سوم

  • کرکس سیاه روده تمساح را بیرون کشید و بلعید / فیلم

  • بسکتبالیست اهل سودان جنوبی با قد استثنایی / عکس

  • طوفان پدیده نادر آبشار معکوس را رقم زد / فیلم

  • نقل و انتقالات استقلال با در بسته مواجه شد

  • آخرین پیگیری‌های قضایی «امیرتتلو»

  • داریوش فرضیایی به سوگ مادر نشست

  • قیمت دلار امروز سه‌شنبه ۲۳ تیر

  • تُندشدن شیب رشد قیمت نفت + نمودار

  • تردد نفتکش‌ها از تنگه هرمز متوقف شد

  • روایت یمنی ها از خیانت‌ها و دسیسه‌های سعودی‌

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۲۳ تیر

  • از تهران تا الحدیده؛ پیام ضدِمحاصره ایران به ریاض در لحظه بمباران فرودگاه + فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 272524
    تاریخ انتشار: 03/آذر/1400 - 09:55

    جریمه ۲۰۰ میلیون یورویی ایتالیا علیه آمازون

    ایتالیا شرکت‌های آمازون و اپل را به دلیل نقض مقررات مبارزه با انحصار در کسب و کارها ۲۰۰ میلیون یورو جریمه کرد.

     جریمه ۲۰۰ میلیون یورویی ایتالیا علیه آمازون

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از یورونیوز، ایتالیا شرکت‌های آمازون و اپل را به دلیل نقض مقررات مبارزه با انحصار در کسب و کارها ۲۰۰ میلیون یورو جریمه کرد.

    این جریمه سنگین از سوی نهاد ناظر بر رقابت تجاری شرکت‌ها با یکدیگر در ایتالیا وضع شده است. این در حالی است که کشورهای عضو اتحادیه اروپا طی ماه‌های گذشته جریمه‌های مالی متعددی را علیه شرکت‌های آمریکایی و چینی فعال در عرصه فناوری‌های نوین در نظر گرفتند.

    در بیانیه نهاد ناظر بر فعالیت شرکت‌ها در ایتالیا آمده است که آمازون ۶۸ میلیون و ۷۰۰ هزار یورو و اپل ۱۳۴ میلیون و ۵۰۰ هزار یورو جریمه شدند. ایجاد محدودیت در فروش محصولات شرکت اپل از طرف فروشنده‌های دیگر در پایگاه اینترنتی آمازون دلیل جریمه این دو غول دنیای دیجیتال عنوان شده است.

    آمازون در واکنش به جریمه این شرکت در ایتالیا اعلام کرد که درخواست تجدیدنظر در این تصمیم را ارائه خواهد کرد. آمازون این تصمیم را «غیرقابل توجیه» و «نامتناسب» توصیف کرده است.

    شرکت اپل نیز اعلام کرد که درخواست تجدیدنظر در تصمیم اتخاذ شده را ارائه می‌کند. این در حالی است که یک انجمن حمایت از مصرف‌کنندگان در ایتالیا از جریمه وضع‌ شده علیه آمازون و اپل استقبال کرده است.

    نهاد ناظر بر رقابت شرکت‌ها در ایتالیا پیش از این در ماه می میلادی نیز شرکت گوگل را به دلیل سوءاستفاده از موقعیت برترش در مقایسه با دیگر شرکت‌ها ۱۰۲ میلیون یورو جریمه کرده بود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما