جمعه 22 خرداد 1405 - Fri 12 Jun 2026
  • دشمن دست از پا خطا کند سیلی محکمی می‌خورد

  • مجلس ترحیم آیت‌الله فیاض از طرف رهبر انقلاب در قم

  • چرا دارایی‌های ماسک در منطقه، هدف نظامی برای ایران است؟

  • الگوی ترامپ و روایت واقعیت از پس یک جنگ روانی

  • نجات ۳۹ مهاجر از یک تریلی آتش گرفته در تگزاس / فیلم

  • نفوذ حنظله به سامانه‌های پهپادی FBI

  • واکنش حزب الله به توافق احتمالی ایران و آمریکا

  • بومی‌سازی کلیشه‌های غربی؛ از دوگانه‌های ساده‌انگارانه تا تقلیل تاریخ + عکس

  • شروع سوخت‌گیری با کارت بانکی از ماه آینده

  • عارف: روند رشد قدرت ایران متوقف‌شدنی نیست

  • نصیحت جالب جولانی به سران بیروت

  • صدور حکم ۳۰ سال حبس برای یک رئیس جمهور

  • جزئیات جدید از پیش‌نویس تفاهم‌نامه ۱۴ ماده‌ای ایران و آمریکا

  • افزایش حقوق بازنشستگان در خرداد اعمال می‌شود؟

  • ساعت ترامپ روی ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ خوابیده

  • اصفهان؛ شهر مردانی که تاریخ تشیع را روایت کردند + عکس

  • آتش‌زدن پرچم اسرائیل در افتتاحیه جام جهانی / فیلم

  • اروپای سرگردان در بحران مشروعیت؛ افول یک بازیگر غربی

  • تمامیت و امنیت ملی ایران موضوع معامله تبلیغاتی نیست

  • مکزیکی‌ها برنده دیدار افتتاحیه جام جهانی ۲۰۲۶

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 272453
    تاریخ انتشار: 02/آذر/1400 - 20:04

    تلاش بیگانگان برای حذف ایران؛ مهم‌ترین چالش صنعت

    به اعتقاد مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری معادن و فلزات، در حال حاضر مهم‌ترین چالش پیش‌روی صنعت فولاد، تلاش بیگانگان برای حذف ایران از معاملات جهانی است؛ این در حالیست که فعالان صنعت، مهمترین چالش را کمبود انرژی می‌دانند؛ کمبود انرژی در کشوری همچون ایران که دارای ذخایر بسیار است، ناشی از مدیریت نادرست است.

    تلاش بیگانگان برای حذف ایران؛ مهم‌ترین چالش صنعت

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ایسنا، نشست رویداد استراتژیک با موضوع چشم انداز فولاد ایران، فرصتها و چالش‌ها، بعدازظهر امروز (سه‌شنبه) توسط اندیشکده سیاست‌گذاری و مطالعات صنعت و معدن وابسته به مجمع تشخیص مصلحت نظام با حضور احسان نمازی‌زاده( رئیس اندیشکده) امیرحسین نادری،( مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری معادن و فلزات) و محمد آقاجانلو (مدیر عامل شرکت ملی فولاد ایران)  برگزار شد.

    در این نشست، امیر حسین نادری- مدیر عامل شرکت سرمایه‌گذاری معادن و فلزات، مهم ترین چالش پیش روی فولاد را تلاش بیگانگان برای حذف ایران از معادلات جهانی دانسته و گفت: چنانچه  از صنایع فولادی سوال شود که بزرگ‌ترین واصلی‌ترین چالش صنعت چیست، تنها پاسخی که ارائه می‌دهند، کمبود برق و گاز است. البته این موضوع برای ذوب آهن اصفهان صدق نمی‌کند. در کشوری که ۳۰ هزار مگاوات برق تولید می‌کند، کمبود برق ناشی از مدیریت ناصحیح است.

    وی افزود : صنایع فولاد حاضر هستند برق و گاز را با چند برابر خریداری کنند اما به صورت مستمر به آن‌ها دسترسی داشته باشند. در حال حاضر، مهم‌ترین چالش پیش روی ما، تلاش بیگانگان برای حذف ایران از معادلات جهانی است. 

    نادری ضمن اشاره به اینکه مقرر شده است که خط لوله گاز ترکمنستان به افغانستان و پاکستان و هندوستان اجرایی شود، گفت: بدین ترتیب هندوستان با ۳۰ میلیارد تن سنگ آهن به گاز فراوان هم دسترسی داشته باشد و  آن را به فولاد تبدیل کند، تبدیل به قدرت خواهد شد. ضمن اینکه در جنوب کشور نیز قطر در حال ارسال گاز به عمان است. با دسترسی به گاز، آن‌ها نیز خواهند توانست تمام گندله‌های تولیدی خود را به آهن اسفنجی تبدیل کنند؛ بنابراین ایران بایستی با وجود تمام شرایط تحریمی، بتواند جایگاه خود را حفظ و  توسعه صنایع فولادی را متوقف نکند.  

    اسناد استراتژیک ارائه شود  

    در ادامه احسان نمازی‌زاده-رئیس اندیشکده سیاست‌گذاری و مطالعات صنعت و معدن- ضمن تاکید بر لزوم ارائه اسناد استراتژیک در حوزه فولاد و صنایع فلزی و معدنی، خواستار اهتمام و مشارکت همه فولادسازان در تدوین برنامه‌ها و ارائه راه حل شد.

    همچنین محمد آقاجانلو-مدیر عامل شرکت ملی فولاد- نیز ضمن اعلام صریح این موضوع که معادن کشور در دست عده‌ای معدود بلوکه و قفل شده است، اظهار کرد: در حال حاضر شرکت‌های بزرگی هستند که آمادگی انجام  اکتشاف معدنی را دارند اما به دلیل برخی مقررات دولتی قادر به کار نیستند.

    وی افزود: این درحالیست که در حوزه زیرساخت‌ها نیز بایستی  حداقل ۱۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری صورت می‌گرفته که تاکنون محقق نشده است.

    صدور گواهی صرفه‌جویی انرژی برای صنایع بزرگ در آینده نزدیک

    علی نقوی-مدیر عامل بورس انرژی- نیز در این نشست ضمن اشاره به اینکه در حال حاضر ۶۰ درصد برق کشور توسط بخش خصوصی تولید می‌شود، خبر داد: به زودی برای صنایع بزرگ کشور، گواهی صرفه جویی انرژی صادر می‌شود و صنایعی که با به‌کارگیری تجهیزات مدرن، سبب کاهش مصرف برق خود شوند، می‌توانند معادل حجم برق صرفه‌جویی شده، حداقل به مدت سه سال انژری را در اختیار خود گرفته و بتوانند آن را صادر کنند؛ البته که فعلا صادرات انرژی ممنوع است اما باید رفع شود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما