چهارشنبه 04 شهريور 1405 - Wed 26 Aug 2026
  • تهران در کانون رایزنی‌های صلح /وزیر خارجه عمان وارد تهران شد / باب المندب همچنان پرحادثه

  • حج آینده درگیر یک ابهام تعیین‌کننده شد

  • تولد ۵۲ سالگی مهران غفوریان در خارج از کشور

  • کریدورهای زمینی جایگزین بنادر جنوبی

  • میدان را در چارچوب منافع ملی گسترش خواهیم داد

  • وقوع طوفان مهیب در جنوب فرانسه / فیلم

  • شهادت یک پاسدار در پی حمله به ایست‌وبازرسی

  • اینترنشنال هزینه دروغ‌های رسانه‌ای خود را می‌دهد؟

  • ریزش ذخایر نفت آمریکا ادامه دارد + جدول

  • پیشنهاد جدید عاصم منیر به ایران

  • لاف جنگ اقتصادی با دستان خالی بهای سنگین جنگ برای اقتصاد آمریکا

  • بی‌سیم‌ها قطع شد، با چراغ قوه پیام را رساندیم!

  • هشدار فرمانده ارتش به تکفیری‌ها و عناصر معاند

  • سفر عاصم منیر بسیار ثمربخش بود

  • جشن تولد نخستین پاندای متولد شده در روسیه / فیلم

  • تلاقی علم و هنر در قاب زیست‌شناسی / عکس

  • بذرپاش: ایران امروز قدرت اثرگذاری جهانی دارد

  • دلارهای بانک مرکزی راهی بازار شد

  • ۴ آنتی‌بیوتیک طبیعی

  • پرونده «پژمان جمشیدی» و «ملیکا پارسادوست» به کجا رسید

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 271888
    تاریخ انتشار: 29/آبان/1400 - 22:46

    لوکیشن فیلم سینمایی مریم مقدس چه شد؟

    قدیریان طراح صحنه فیلم «مریم مقدس» گفت: دکور این فیلم سینمایی فرسوده شده و ورود به آن برای مردم خطر جانی دارد.

     لوکیشن فیلم سینمایی مریم مقدس چه شد؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ عبدالحمید قدیریان طراح صحنه و لباس فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی، درباره از بین رفتن لوکیشن یکی از آثار سینمایی خود گفت: من جزو کسانی هستم که اولین دکور ماندگار را ساخت؛ دکوری که پشتوانه‌ای برای نگهداری و حفظش وجود نداشت. دکوری عظیم برای فیلم «مریم مقدس» که هنوز هم به لحاظ نوع معماری ویژه و مستحکم است؛ اما به دلایلی که صرف نداشته، برای نگهداری‌اش تلاش نشده و فرسوده شده است و ورود به آن خطر جانی برای افراد دارد.

    وی افزود: تلویزیون تلاش زیادی برای ساخت سریال‌های تاریخی با لوکیشن‌های عظیم می‌کند و همین برایش کافی است. دیگر سرمایه گذاری و تلاش برای نگهداری از لوکیشن‌ها و جذب گردشگر کار، هزینه و انرژی اضافی بر دوش آن است. در این زمینه باید بخش خصوصی وارد میدان شود. به هر حال، برای مخاطبان بازدید از لوکیشن فیلم و سریال‌ها جذاب است.
    این هنرمند با اشاره به نقش سینما در جذب گردشگر گفت: تا به آن درجه از پختگی در کار فرهنگی نرسیم و هدف غایی برای خود تعریف نکنیم، به گردشگری فیلم کم و سخت پرداخته می‌شود. گردشگری فیلم یک کار فرهنگی پسندیده است. امر جذابی که حتماً مخاطب خواهد داشت؛ ولی برای رفتن به این سمت باید برنامه ریزی و سرمایه گذاری شود. اگر در خارج از کشور به این موضوعات توجه می‌کنند، چون هدف فرهنگی دارند و در چارچوب آن اهداف فرهنگی یکی از پازل‌ها گردشگری است.
    قدیریان اظهار کرد: گردشگری در بسیاری از کشور‌ها صرفاً برای تفریح نیست. آن‌ها برای معرفی فرهنگ، تمدن، تفکر و زمینه سازی برای یک فرهنگ، بر مقوله گردشگری فیلم یا نمایش جاذبه گردشگری، میراث فرهنگی و ساخت لوکیشن‌های عظیم و نگهداری از آن‌ها تمرکز می‌کنند.
    وی تصریح کرد: ما عموماً کار‌های فرهنگی را بر اساس جذابیت ظاهری پیگیری می‌کنیم. برای همین دوام چندانی ندارند و هدف قابل توجهی پشتش نیست و صرفاً نگاه به مقوله گردشگری، تفریحی است.

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما