پنجشنبه 15 مرداد 1405 - Thu 06 Aug 2026
  • سلام کربلا ؛ حسین ستوده

  • لحظه اصابت هواپیمای هندی به زمین / فیلم

  • عالیشاه در یک قدمی گل‌گهر

  • ۲ سوتفاهم بزرگ در مورد رویکرد ترامپ به ایران

  • جنگل‌های یونان؛ نقاشیِ سوخته‌ی زمین / عکس

  • رسانه آمریکایی به ترامپ: از ایران شکست خوردی

  • جایتان خالی نبود آقای شهید!/ فیلم

  • شرط سنی معافیت سربازی برای دارندگان ۳ و ۴ فرزند

  • انتخاب نامزد سنای دموکرات‌ها در میشیگان / عکس

  • هلاکت دو نظامی صهیونیست بر اثر انفجار در جنوب لبنان

  • ایران چگونه آمریکا را به امتیازدهی وادار می‌کند؟

  • چرا موشک‌های ایران تمام نمی‌شود؟+ فیلم

  • وقتی آیت‌الله خامنه‌ای امام جماعت زندان ساواک شد

  • شهرت در فضای مجازی، ذلت در فضای حقیقی+ فیلم

  • عاقبت کشتی مورد حمایت آمریکا در هرمز

  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد

  • زائران اربعین شهید بی‌بدن فتح «مهران» را یاد کنند+ عکس

  • پشت پرده پخش هدفمند شایعه استعفای رئیس‌جمهور + عکس و فیلم

  • کاخ سفید وپنتاگون به تحریف تورات پناه برده‌اند

  • بازار اجاره در بن‌بست؛ سقف‌گذاری جواب نداد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 271433
    تاریخ انتشار: 25/آبان/1400 - 20:53

    انتقاد فرانسه از آزمایش موشک ضد ماهواره روسیه

    وزیر دفاع فرانسه در توییتی شلیک موشک ضد ماهواره روسیه را محکوم کرد.

     انتقاد فرانسه از آزمایش موشک ضد ماهواره روسیه

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ایسنا، فلورنس پارلی، وزیر دفاع فرانسه روز سه‌شنبه در توییتی در واکنش به آزمایش موشک ضد ماهواره نوشت: فضا متعلق به ۷.۷ میلیارد ساکن سیاره‌مان است. خرابکاران فضایی در قبال تولید زباله‌های که باعث آلوده شدن فضا می‌شوند و جان فضانوردان و ماهواره‌های ما به خطر می‌اندازند مسؤولیت دارند.

    روسیه روز گذشته یک موشک ضد ماهواره را شلیک کرد. ناسا اعلام کرد که آزمایش موشک ضد ماهواره روسیه  زباله‌هایی را در مدار نزدیک به زمین تولید کرد که ایستگاه فضایی بین‌المللی را به خطر انداخت و برای سال‌ها خطری برای فعالیت‌های فضایی خواهد بود.

    ناسا تاکید کرد: به دنبال این آزمایش روسیه، به هفت عضو ایستگاه فضایی بین‌المللی که شامل ۴ فضانورد آمریکایی، یک فضانورد آلمانی و دو فضانورد روس می‌شود، دستور داده شد تا به مدت دو ساعت در کپسول‌های سفینه فضایی خود پناه بگیرند.   

    ند پرایس، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا با «خطرناک و غیرمسؤولانه» خواندن این اقدام مسکو گفت: «اوایل دوشنبه روسیه به طور غیرمسئولانه یک آزمایش موشکی ضد ماهواره‌ای مستقیم و مخرب علیه یکی از ماهواره‌های خود انجام داد».

    این در حالی است که وزارت دفاع روسیه روز سه‌شنبه در پاسخ به اعتراضات واشنگتن درخصوص آزمایش موشک ضد ماهواره مسکو گفت که اجرام باقی‌مانده از این آزمایش تهدیدی علیه ایستگاه فضایی بین‌المللی نبوده است.

    در بیانیه وزارت دفاع روسیه آمده است: وزارت دفاع روسیه به طور موفق آزمایشی در ۱۵ نوامبر انجام داد که به ماهواره Tselina-D غیرفعال روسیه که از سال ۱۹۸۲ در مدار بود، اصابت کرد.

    در این بیانیه آمده است که آمریکا، چین و هند نیز در گذشته آزمایش‌های مشابهی انجام داده بودند.

    آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا همچنین مدعی شد که آزمایش موشک ضد ماهواره روسیه مانع انجام اکتشافات فضایی برای همه کشورها خواهد شد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما