یکشنبه 14 تير 1405 - Sun 05 Jul 2026
  • افزایش سهمیه بنزین برای برخی استان ها

  • طرفداری رئیس فیفا از یک تیم لو رفت

  • عطوان: این تشییع نماد یک کشور پیروز است

  • فرمانده جدید نیروی دریایی سپاه معرفی شد

  • فیلم/ همخوانی دعای وحدت در مصلی تهران

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • واکنش اسکوچیچ به مذاکره با پرسپولیس

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • کاری نداریم جز تدارک لحظه انتقام بزرگ تو

  • یکی از سران حزب لیکود حزب نتانیاهو را ترک می‌کند

  • هک تلفن نماینده سابق پارلمان اروپا

  • صدور کیفرخواست پرونده رضا پهلوی

  • روایت خبرنگار «سی‌ان‌ان» از وداع مردم ایران با رهبر شهید

  • انتقام الهی از آمریکای تروریست و رژیم نامشروع صهیونیستی

  • سخنرانی ترامپ از پشت شیشه‌های ضدگلوله!

  • قیمت دلار، طلا و سکه امروز شنبه ۱۳ تیر

  • هیچ دلی نیست که دلداده او نباشد

  • تشییع میلیونی پیکر رهبر ایران، نمایش قدرت ایران است

  • بدشانسی مدافع مصر تاریخی شد+ فیلم

  • سه شنبه شهر تهران تعطیل است یا استان تهران؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 271118
    تاریخ انتشار: 23/آبان/1400 - 19:22
    با افزایش عرضه ارز در بازار تحقق یافت؛

    کاهش نرخ دلار و یورو در بازار متشکل ارزی

    مدیر کل ارتباطات بازار متشکل ارز ایران از افت میانگین وزنی دلار و یورو در معاملات امروز (یکشنبه) این بازار خبر داد که بر این اساس، نرخ هر دلار ۱.۲۷ درصد کاهش یافت.

     کاهش نرخ دلار و یورو در بازار متشکل ارزی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ایرنا؛ «مهدی گوهررستمی» روز یکشنبه در گفت و گویی در خصوص حجم معاملات بازار متشکل ارزی، گفت: در معاملات امروز، دلار با نرخ ۲۷ هزار و ۴۹۳ تومان معامله می شد و در ساعت های پایانی داد وستدها، نرخ دلار ۲۶ هزار و ۸۸۱ تومان شد.

    وی افزود: بررسی ارقام معاملاتی روزانه نشان می‌دهد نرخ میانگین وزنی به ازای هر دلار ۲۷ هزار و ۳۳۹ تومان بود که در مقایسه با روز گذشته ۱.۲۷ درصد کاهش یافته است.  

    این تحلیلگر اقتصادی در خصوص میزان معاملات یورو در بازار روز یکشنبه گفت: امروز نماد معاملاتی یورو کار خود را با نرخ ۳۱ هزار و ۶۰۰ تومان شروع کرد که در پایان جلسه معاملاتی، نرخ هر یورو به رقم ۳۱ هزار و ۵۹۵ تومان رسید.

    وی ادامه داد: نرخ میانگین وزنی اسکناس یورو در معاملات امروز این بازار با ۰.۶ درصد کاهش نسبت به روز گذشته، ۳۱ هزار و ۵۵۸ تومان بوده است.
    این مقام مسئول اظهارداشت: در جلسه معاملاتی امروز اسکناس دلار در پایین‌ترین نرخ خود با رقم ۲۶ هزار و ۸۸۱ تومان و در بالاترین نرخ با رقم ۲۷ هزار و ۵۰۰ تومان معامله شد.

    رستمی اضافه کرد: همچنین هر یورو در پایین‌ترین و بالاترین نرخ معاملاتی خود به ترتیب با قیمت‌های ۳۱ هزار و ۴۹۰ تومان و ۳۱ هزار و ۶۰۰ تومان داد و ستد شد.
     وی گفت: حجم معامله اسکناس دلار در بازار متشکل ارز ایران در روز کاری یکشنبه معادل ۱۱ میلیون و ۷۴۶ هزار و ۸۰۰ دلار و حجم معاملات در نماد یورو ۹۱۵ هزار و ۶۰۰ یورو بود.

    به گزارش ایرنا، در روزهای گذشته شاهد انتشار خبر آزادسازی ۳.۵ میلیارد دلار از منابع ارزی کشور بودیم. با آزادسازی این منابع و ورود آن به چرخه تجاری پیش‌بینی می‌شود منابع ارزی کشور تقویت شود و نرخ ارز به دلیل افزایش عرضه کاهش یابد.  
    بانک مرکزی نیز در گزارشی اعلام کرده که در یک ماه و نیم اخیر، در مجموع حدود ۲۸۲ میلیون و ۴۹۳ هزار دلار ارز اسکناس در بازار متشکل ارزی معامله شده است. میانگین قیمتی ارز معامله شده در این سامانه نیز برای هر دلار، ۲۶ هزار و ۸۱۰ تومان بوده است.
    بنابر این آمار حجم اسکناس عرضه شده و معامله شده در بازار متشکل ارزی طی یک ماه اخیر، روند افزایشی داشته است، به نحوی که از ۲۵ میلیون و ۲۱۰ هزار دلار در هفته دوم مهر به حدود ۵۶ میلیون و ۶۶۷ هزار دلار در هفته سوم آبان رسیده است. این موضوع، نشان دهنده بهبود روند تامین و عرضه ارز اسکناس مورد نیاز متقاضیان از طریق بازار متشکل ارزی است.
    در همین حال و همزمان با روند افزایشی عرضه و معامله ارز اسکناس در بازار متشکل ارزی، قیمت ارز در این بازار نیز روندی باثبات و در برخی دوره ها روند کاهشی بوده است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما