جمعه 29 خرداد 1405 - Fri 19 Jun 2026
  • آقای یگانه بوی کباب نبود داشتن خر داغ میکردن ‌

  • دستگیری اوباش قمه‌کش در جنوب تهران / فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز پنجشنبه 28 خرداد

  • پیام تبریک رئیس جمهور تاجیکستان به پزشکیان

  • کلیک نکنید؛ پیام‌های جعلی ۳۵۰ قربانی گرفت

  • باباجون بین همه عممونو خیلی زدن / حمید علیمی

  • توسعه کریدور شمال–جنوب با پشتوانه بانکی شتاب می‌گیرد

  • قدرت‌های بزرگ‌تر از هم این نابود شدند، اما دشمن عبرت نمی‌گیرد+عکس

  • نرخ افزایش اجاره‌بها در تهران چقدر است؟

  • آلودگی هوا با خطر زوال عقل مرتبط است

  • تغییر در خط حمله بلژیک برای بازی مقابل ایران؟

  • جزئیات توافق ایران و آمریکا؛ مسعود پزشکیان و دونالد ترامپ تفاهم‌نامه را امضاء کردند +عکس و فیلم

  • لحظه امضای تفاهم‌نامه با ایران ازسوی ترامپ /فیلم

  • نتانیاهو در جنگ ایران ملاحظات متفاوتی با آمریکا داشت

  • ثبت‌نام اربعین۱۴۰۵ از چه‌زمانی است؟

  • حسین جان ای آبروی دو عالم / پویانفر

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه 28 خرداد

  • عصبانیت لاپید از شکست نتانیاهو مقابل ایران

  • حمله گسترده پهپادی اوکراین به روسیه+ فیلم

  • لحظه برخورد شدید بازیکن ازبکستان با تصویربردار در جام جهانی! / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 270807
    تاریخ انتشار: 22/آبان/1400 - 11:43

    کربلا در آستانه ایام فاطمیه سیاهپوش شد +عکس و فیلم

    حرم امام حسین و حضرت عباس علیهم السلام در آستانه ایام فاطمیه به روایت چهل روز پس از شهادت پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله سیاهپوش شد.

    کربلا در آستانه ایام فاطمیه سیاهپوش شد +عکس و فیلم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»روز شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیه مشخص نیست. بر همین اساس روایات مختلفی درباره آن مطرح می‌شود؛ به طوری که ۴۰، ۷۵ و ۹۵ روز پس از شهادت پیامبر اعظم صلی الله علیه وآله را ایام فاطمیه عنوان می‌کنند.

    در عراق علمای شیعه هر سه تاریخ را عزاداری می‌کنند. فاطمیه اول به روایت چهل روز پس از شهادت رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم مصادف با یکشنبه ۲۳ مهرماه است که حرم‌های مطهر در عراق در آستانه این روز رخت عزا به تن کردند.

     

    در حرم مطهر امام حسین و حضرت عباس علیهم السلام در کربلا پارچه‌های مشکی مزین به نام و القاب حضرت فاطمه زهرا سلام الله نصب شده است و حال و هوای کربلا این روزها مملو از غم و اندوه است؛ تا جایی که حتی برخی از زائران هم پس از تشرف به حرم سیدالشهدا علیه السلام روضه مادر سادات را می‌خوانند و اشک می‌ریزند.

    شب گذشته حرم حسینی مملو از جمعیت بود و زائران به سوی ضریح ارباب مشرف شده و دعای فرج را زمزمه می‌کردند. حرم سقای دشت کربلا نیز سیاهپوش شده است و در هر گوشه و کناری از حرم‌های مطهر کربلا نام و یادی از حضرت زهرا سلام الله علیه دیده می‌شود.

    کربلا در آستانه ایام فاطمیه سیاهپوش شد +عکس و فیلم

    کربلا در آستانه ایام فاطمیه سیاهپوش شد +عکس و فیلم

    در ایران اسلامی عزاداری ایام فاطمیه در ۷۵ و ۹۵ روز پس از شهادت پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله مورد توجه قرار دارد. با این وجود، مقام معظم رهبری درباره اینکه ۴۰ یا ۷۵ روز بعد از شهادت رسول الله صحیح است یا ۹۵ روز؟ پاسخ حکیمانه‌ای دادند و فرمودند: برای شما چه فرقی می‌کند کدامیک صحیح باشد. خداوند خواست که مردم بیشتر به یاد مادر ما باشند و بیشتر برای مادر ما عزاداری و بیان فضائل ایشان را بکنند». 

    کربلا در آستانه ایام فاطمیه سیاهپوش شد +عکس و فیلم

    در ادامه تصاویری از سیاهپوش شدن حرم‌های مطهر امام حسین و حضرت عباس علیهم السلام را در آستانه ایام فاطمیه به روایت ۴۰ روز پس از شهادت پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله مشاهده می‌کنید:


    download

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما