شنبه 10 مرداد 1405 - Sat 01 Aug 2026
  • قیمت نقره امروز شنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۵

  • وحشی‌گری صهیونیست‌ها در غزه در میان آتش‌بس‌

  • ۳ حادثه ترافیکی در نجف ۵۶ ایرانی را مجروح کرد

  • جزئیات حادثه انفجار در کمربندی اسلام‌آباد غرب

  • همتی ترمز سود دلاری یک بانک دولتی را کشید

  • حاشیه‌های تمام‌نشدنی نادره رضایی!+عکس

  • معرفی مدیرعامل بعدی استقلال

  • آتش‌سوزی مهیب در اربیل عراق / فیلم

  • کف‌گیر پنتاگون و ته‌دیگ زرادخانه‌ی آمریکا+ عکس و فیلم

  • ترامپ :ایرانیها سرسخت هستند

  • جنگ را پیروز شده‌ایم ولی باید پیروزی را تثبیت و ثبت کنیم/ شرط ایران قوی وحدت حول محور ولایت است+فیلم

  • اعتراف خوک زرد که ایرانی‌ها اهل تسلیم نیستن…

  • هرکس خود را سپر آمریکا کند در آتش جنگ می‌سوزد

  • تهدیدهای تازه آمریکا تا تحولات باب‌المندب + فیلم و عکس

  • خشکسالی بی‌سابقه اروپا رازهای مدفون تاریخ را آشکار کرد / فیلم

  • نقل انتقالات سرخ پوشان /حضور مدافع پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام +عکس

  • قیمت دینار عراق امروز شنبه ۱۰ مرداد

  • پست خداحافظی میلاد محمدی از پرسپولیس

  • واکنش ارتش کویت به ورود پهپادهای متخاصم

  • قیمت دلار امروز شنبه ۱۰ مرداد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 270503
    تاریخ انتشار: 19/آبان/1400 - 21:26

    عزت الشابندر سفر سردار قاآنی به عراق را مصداق تعامل همسایگان دانست

    عزت الشابندر سیاستمدار و تحلیل گر عراقی به برخی حرف و حدیث ها درباره سفر سردار اسماعیل قاآنی فرمانده سپاه قدس به بغداد پایان داد و آن را «تعامل یک دولت همسایه با عراق» عنوان کرد.

     عزت الشابندر سفر سردار قاآنی به عراق را مصداق تعامل همسایگان دانست

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ایرنا؛ الشابندر ادامه داد: سردار قاآنی عملیات ترور (علیه نخست وزیر عراق) و نیز قتل معترضان مسالمت آمیز را محکوم کرد.

    الشابندر این ادعا را رد کرد که سفر سردار قاآنی «اعلام نشده یا ناگهانی» بود و در واکنش به برخی جوسازی ها گفت: دیدار قاآنی از عراق کاملا اعلام شده و آشکار بود؛ او از مسائلی عمومی سخن گفت و هرگز نخواست وارد جزئیات (مسائل حاشیه ای یا غیرمرتبط) شود.

    پیشتر  «ایرج مسجدی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد در گفت و گویی رسانه ای به ابعاد سفر اخیر سردار «اسماعیل قاآنی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عراق پرداخت؛ سفری که ناظران عراقی آن را بسیار موثر و ثبات ساز دانستند.

    مسجدی در گفت و گو با شبکه العالم گفت که فرمانده سپاه قدس در دیدار با طرف های عراقی بر حمایت ایران از روند قانونی انتخابات پارلمانی عراق تاکید کرد؛ انتخاباتی که روز ۱۸ مهرماه گذشته برگزار شد.

    مسجدی تصریح کرد که سردار اسماعیل قاآنی از همه طرف های عراقی خواست آرامش خود را حفظ و برای ثبات عراق همکاری کنند.  

    به گفته سفیر ایران در بغداد، فرمانده سپاه قدس بر ضرورت انجام امور شکایت ها و اعتراض های مرتبط با نتایج انتخابات در چارچوب قانون تاکید کرد.

    مسجدی گفت: سردار قاآنی بر ضرورت احترام به نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق که کمیسیون انتخابات و موسسات رسمی عراق آن را اعلام خواهند کرد تاکید کرد.

    مسجدی ادامه داد: ما به شدت هدف قرار دادن منزل نخست وزیر عراق را محکوم می کنیم و سردار قاآنی نیز به شکل صریح و شفاف و قاطع بر ضرورت پیگرد عاملان جرم تلاش برای ترور مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق بر اساس قانون این کشور تاکید کرد.

    به گفته سفیر ایران، «هیچ خط قرمزی در این باره نداریم و هر طرفی که ثابت شود در حمله به منزل نخست وزیر عراق دست داشته است بر اساس قوانین قضایی عراق باید مورد پیگرد قرار گیرد.»

    سفیر ایران به این نکته اشاره کرد که «بر ضرورت تحقیق در همه ابعاد جنایت، تاکید داریم و نباید قبل از اعلام نتایج تحقیق قضاوت کرد.»

    مسجدی همچنین یادآورشد که «سردار قاآنی اهمیت اجرای تحقیق دقیق در همه ابعاد فنی حمله به منزل نخست وزیر عراق را گوشزد و تاکید کرد که جنایتکاران باید بر اساس قانون بعد از اعلام نتایج کمیته تحقیق، مورد پیگرد قرار گیرند.»

    سردار قاآنی در سفر اخیر خود به عراق با «برهم صالح» رییس جمهوری و مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق و نیز چند طرف عراقی دیگر دیدار و گفت و گو کرد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما