یکشنبه 15 شهريور 1405 - Sun 06 Sep 2026
  • تصاویری دیدنی از آهوهای میاندشت / فیلم

  • پاسخ متفاوت یک روحانی به زندانی خشمگین

  • زیرساخت‌های نفتی فرسوده در دریاچه ماراکایبو / عکس

  • عاصم منیر، حاکم واقعی پاکستان شد؟

  • تجاوزات صهیونیست‌ها با همدستی آمریکا ادامه دارد

  • چگونه می‌توان جنگ اقتصادی را برای آمریکا پرهزینه کرد؟

  • تهدیدهای ترامپ بیشتر در حد عملیات روانی است

  • علی‌الطاهر قبل از سقوط درگیر روایت صهیونیستی شد

  • تکذیب حمله به تاسیسات هسته‌ای اصفهان

  • آیین راهپیمایی نور در بخارست / عکس

  • یک سلبریتی جایگزین نوید محمدزاده در نمایش آرش

  • طحان‌نظیف: انتخابات شوراها تمام الکترونیک برگزار می‌شود/ تأیید طرح ملی «توسعه هوش مصنوعی»

  • پرداخت معوقات بازنشستگان به کجا رسید؟

  • علل بروز سرطان‌ در ایران چیست؟

  • کمک خرس مادر به دو توله‌اش برای عبور از حصار / فیلم

  • تصویر لیلا حاتمی در «بُت»

  • آینده مبهم ستاره مهاجم خارجی استقلال

  • جرئت داری بیا بین مردم مبعوث‌‌ شده!

  • قیمت موبایل‌ امروز شنبه ۱۴ شهریور

  • شنیده شدن صدای انفجار در اطراف جزیره خارگ

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 270309
    تاریخ انتشار: 19/آبان/1400 - 10:36

    استوری نماینده اصلاح‌طلب درباره تکرار اغتشاشات!

    پزشکیان نماینده اصلاح‌طلب مجلس شورای اسلامی در یک استوری اینستاگرامی از امکان تکرار حوادث تلخ گفته است!

    استوری نماینده اصلاح‌طلب درباره تکرار اغتشاشات!

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»هسته سخت اصلاحات برای بازسازی شورش خیابانی خودش را آماده می کند، افرادی چون حجاریان و تاج‌زاده در لابه‌لای سخنان خود از «اعتراض کور در خیابان» به عنوان تنها راه حل بقا یاد کرده اند. در حالی اصلاح طلبان با بهانه هایی چون گرانی کالاهای اساسی  و وضعیت بورس آدرس اعتراضات  را می دهند که هنوز ۱۰۰ روز از آغاز کار دولت رئیسی نگذشته است و این دولت هنوز مشغول ارزیابی میزان خسارت‌ها و آورار های باقی مانده از دولت مطلوب اصلاح طلبان است.

    بانیان وضع موجود به جای آنکه مسئولیت ۸ سال ناکارآمدی دولت روحانی را پذیرفته و برای بهبود وضعیت تلاش کنند؛ دست پیش را گرفته و به عنوان مدعی به صحنه آمده اند! در لابه‌لای اظهارات خلاف امنیت ملی اصلاح‌طلبان؛ افرادی وجود دارند که هنوز متوجه نشده‌اند عرصه امنیت ملی، شوخی و بازی نیست و نباید با هر اقدام غلطی، این عرصه را دستکاری کرد. این گروه تصور می‌کنند که در کشور هیچ قاعده و قانونی نیست و برای یادآوری رفتارهای قلدرانه در فتنه ۸۸، هرازگاهی با رفتارها و گفتارهای‌شان به دیگران می‌گویند که ما هنوز به دنبال آشوب خیابانی هستیم.

    در همین رابطه، مسعود پزشکیان نماینده مجلس، در صفحه اینستاگرامی‌اش یادداشتی را منتشر کرده است که حال و هوای ذهنی اصلاح طلبان را به خوبی نشان می دهد. عضو ارشد ستاد انتخاباتی روحانی نوشته است که وقتی دولت مشکلات مردم را حل نکند؛ خاطرات تلخ دی ماه ۹۶ و آبان ۹۸ تکرار می شود. البته این نماینده اصلاح طلب توضیح نداده است که در هشت سال گذشته چرا دولت مطلوب ایشان قدمی در جهت بهبود اقتصاد و معیشت مردم برنداشته و با رفع مسئولیت از خود اعلام کرد که صبح جمعه از گران شدن بنزین با خبر شده است!

    تمسخر مردم از سوی رئیس جمهور وقت باعث شد عصبانیت جامعه شده و فرصتی فراهم گردید که  ۳ روز نظام درگیر برخورد با اوباش و داعشی ها در چند شهر گردد. باید پزشکیان به جای اظهارنظر درباره امکان تکرار حوادث آبان 98 باید توضیح دهد که وضع موجود بواسطه عملکرد اصلاح‌طلبان و دولت مورد حمایت آنان رخ داده است و حالا وقت پاسخگویی به افکار عمومی است، نه خط و نشان کشیدن!

    دولت سیزدهم توانسته در عرض ۳ ماه بخشی از لایه های بی کفایتی را پاکسازی کرده و با سفر به شهرهای محروم کشور دستگیر مستضعفان باشد. اگر این نماینده پرادعای مجلس به خود زحمت داده و به مناطق محروم و خانه های کپری سر بزند از زبان بسیاری خواهد شنید که می گویند تازه بعد از سال ها طعم دولت‌داری را چشیده اند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما