پنجشنبه 15 مرداد 1405 - Thu 06 Aug 2026
  • سلام کربلا ؛ حسین ستوده

  • لحظه اصابت هواپیمای هندی به زمین / فیلم

  • عالیشاه در یک قدمی گل‌گهر

  • ۲ سوتفاهم بزرگ در مورد رویکرد ترامپ به ایران

  • جنگل‌های یونان؛ نقاشیِ سوخته‌ی زمین / عکس

  • رسانه آمریکایی به ترامپ: از ایران شکست خوردی

  • جایتان خالی نبود آقای شهید!/ فیلم

  • شرط سنی معافیت سربازی برای دارندگان ۳ و ۴ فرزند

  • انتخاب نامزد سنای دموکرات‌ها در میشیگان / عکس

  • هلاکت دو نظامی صهیونیست بر اثر انفجار در جنوب لبنان

  • ایران چگونه آمریکا را به امتیازدهی وادار می‌کند؟

  • چرا موشک‌های ایران تمام نمی‌شود؟+ فیلم

  • وقتی آیت‌الله خامنه‌ای امام جماعت زندان ساواک شد

  • شهرت در فضای مجازی، ذلت در فضای حقیقی+ فیلم

  • عاقبت کشتی مورد حمایت آمریکا در هرمز

  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد

  • زائران اربعین شهید بی‌بدن فتح «مهران» را یاد کنند+ عکس

  • پشت پرده پخش هدفمند شایعه استعفای رئیس‌جمهور + عکس و فیلم

  • کاخ سفید وپنتاگون به تحریف تورات پناه برده‌اند

  • بازار اجاره در بن‌بست؛ سقف‌گذاری جواب نداد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 270268
    تاریخ انتشار: 18/آبان/1400 - 18:39
    سردار جلالی:

    پرونده حمله سایبری سامانه سوخت به دستگاه قضا ارسال شد

    رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور از نهایی شدن بررسی‌های فنی حمله سایبری به سامانه هوشمند سوخت از سوی سازمان پدافند غیرعامل کشور خبر داد و گفت: پرونده برای بررسی و پیگیری‌های قضایی به دادستان کل کشور و سازمان بازرسی ارسال شده است.

    پرونده حمله سایبری سامانه سوخت به دستگاه قضا ارسال شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ایرنا، بنابر اعلام پایگاه اطلاع رسانی سازمان پدافند غیرعامل کشور، سردار غلامرضا جلالی روز سه شنبه در گفت وگویی درباره اینکه سازمان پدافند غیرعامل کشور درباره جمع بندی ابعاد فنی حادثه حمله سایبری به سامانه سوخت کشور، گفت: بررسی‌های اولیه نشان داد که برنامه دشمن برای حمله سایبری به سامانه مدیریت سوخت، یک حمله زیرساختی ترکیبی از جنس سایبری بوده است که از چهار مولفه تشکیل می‌شد؛ نخست بخش سایبری مبتنی بر استفاده دشمن از ضعف‌ها و آسیب‌پذیری‌های ذاتی سیستم سوخت رسانی، بخش دوم نیز قطع سیستم سوخت و عدم امکان خدمت رسانی به مردم بود. در بخش سوم نیز به دنبال استفاده از ظرفیت رسانه‌های بیگانه، برای برانگیختن مردم بود و بعد هم دعوت مردم به اعتراض و اغتشاش و آشوب.

    رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه این برنامه چهار مرحله ای تنها در مرحله نخست به هدف دست یافت، افزود: با سرعت عمل نهادهای متولی، خدمات سوخت رسانی، ظرف چند ساعت به صورت دستی به مردم ارائه شد. در ادامه به سراغ امن سازی اضطراری به صورت فوری رفتیم. به این صورت که بخش‌های مختلف، بررسی و مرحله به مرحله به سیستم وصل شد. محله نهایی نیز، امن سازی و مصون سازی نهایی است که هم اکنون در حال انجام است.

    سردار جلالی با بیان اینکه این نقطه ضعف را به نقطه قوت تبدیل خواهیم کرد، خاطرنشان کرد: یعنی در معماری جدید سیستم مدیریت سوخت، حتما نقاط ضعف را برطرف خواهیم کرد.

    وی با بیان اینکه نکته دیگر این است که این عملیاتی بود که دشمن تلاش می‌کرد به واسطه آن مردم را تحریک کند خاطرنشان کرد: خوشبختانه در مراحل اولیه رسانه ملی با یک حضور به موقع، پای کار آمد و هوشیاری لازم را به مردم داد. این امر سبب شد توطئه‌های دشمن که در حوزه رسانه‌ای به دنبال آن بود عقیم بماند، البته هوشمندی مردم هم در این میان بسیار موثر بود که در واقع این توطئه را خنثی کرد.

    رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور خاطرنشان کرد: بررسی‌های فنی این حادثه از سوی کارشناسان سازمان پدافند غیرعامل کشور نیز به اتمام رسید و طی نامه‌ای به دادستان کل کشور و سازمان بازرسی پرونده این حادثه را برای رسیدگی قضایی به ترک فعل‌ها و سایر اقداماتی که لازم است در ادامه این مسیر اتخاذ شود، ارسال شده است.

    به گفته سردار جلالی همچنین برنامه مصون‌سازی دائمی و بازطراحی و معماری مجدد سامانه سوخت در دست اقدام است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما