سه شنبه 24 شهريور 1405 - Tue 15 Sep 2026
  • مردم یمن معتقدند عربستان در حال اجرای نقشه های آمریکاست

  • عمان حافظ منافع آمریکاست نشست مسقط تله است، مراقب باشید!

  • رئیس آموزش‌وپرورش رباط‌کریم بازداشت شد

  • ایران و یمن در حال آزاد کردن غرب آسیا

  • علیرضا بیرانوند: هراسی از رفتن به سربازی ندارم

  • پیگیری سرنوشت ۳ خلبان ایرانی از مسیر دوحه

  • پدافند ایران قفل F۳۵ را شکست / فیلم

  • دستور اژه‌ای برای بررسی جامع شرکت‌های دولتی و وابسته به دولت + فیلم

  • یک‌رفتار ضدایرانی؛ وقتی دیگران به آثار ضد اسرائیلی جایزه می‌دهند! + عکس

  • ترس فروشی بلاگرها با کلیدواژه اَبَرتورم

  • پایگاه ملک خالد عربستان با ده‌ها موشک و پهپاد هدف قرار گرفت

  • تله ترامپ برای بازار نفت و مسئولان ایرانی

  • قد بلندقدترین اسب جهان / عکس

  • چرا با وجود مصرف آهن، کمبود آهن داریم

  • اقامه نماز زیر باران شدید در مسجدالحرام / فیلم

  • خبر خوش به تیم ملی از قلب پرسپولیس!

  • بقائی: درخواست عربستان برای تعویق نشست مسقط/ کاردار اتریش فراخوانده شد + فیلم

  • افشاگری سرلشکر صهیونیست از فرسایش نظامیان

  • نابغه ترابری سنگین سپاه کیست؟ + عکس

  • نوستالژی /نوحه عمه بابایم کجاست کویتی پور

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 269888
    تاریخ انتشار: 16/آبان/1400 - 13:52

    واکنش رئیس جمهور و احزاب عراقی به ترور ناکام الکاظمی

    رئیس جمهور و احزاب مختلف عراق ترور ناکام «مصطفی الکاظمی» نخست وزیر این کشور را محکوم کردند.

    واکنش رئیس جمهور و احزاب عراقی به ترور ناکام الکاظمی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از فارس ، «برهم صالح» رئیس جمهور عراق هدف قرار دادن «مصطفی الکاظمی» نخست وزیر این کشور را تجاوزی خطرناک و جنایتی فجیع خواند.

    صالح در حساب توئیتری خود نوشت: «کشاندن عراق به سمت هرج و مرج و کودتا علیه نظام قانون اساسی را نمی‌پذیریم».

     

    وی خواستار وحدت مواضع برای مقابله با اشراری که در کمین امنیت کشور و سلامت ملت آن هستند، شد.

    سید «عمار الحکیم» رئیس ائتلاف «قوی الدولة الوطنیة» نیز گفت که هدف قرار دادن منزل نخست وزیر اقدامی محکوم و مردود است.

    بنابر گزارش خبرگزاری عراق (واع)، الحکیم افزود که هدف قرار دادن نخست‌ وزیر می‌تواند به بحرانی شدن وضعیت و در معرض خطر قرار گرفتن کشور منجر شود و چهره عراق را در برابر افکار عمومی جهان مخدوش می‌کند.

    وی تصریح کرد که هدف قرار دادن رئیس بالاترین نهاد اجرایی در کشور تحولی خطرناک است که خبر از حوادث خطرناک‌تر می‌دهد که بایستی خردمندان و تصمیم‌سازان برای مقابله با پیآمدهای آن اقدام کنند.

    العبادی خواستار خویشتنداری شد

    «حیدر العبادی» رئیس ائتلاف النصر عراق هم امروز یکشنبه تعرض به الکاظمی را «مشکوک» خواند و خواستار بیداری و خویشتنداری شد.

    العبادی افزود: «تا دیروز تظاهرات‌کنندگان مسالمت‌جو کشته می‌شدند و امروز نخست وزیر را هدف قرار می‌دهند. آقایان ما در میدان جنگ نیستم!!»  

    وی گفت: «مرحله واقعا دشواری است و بیداری، خویشتنداری، گفت‌وگو، تفاهم و همبستگی ضروری است».

    المالکی: تعرض به الکاظمی مردود است

    «نوری المالکی» رئیس ائتلاف «دولة القانون» نیز هدف قرار دادن منزل الکاظمی را محکوم کرد و خواستار برخورد عاقلانه با این امور شد.

    المالکی با اشاره به اینکه هدف قرار دادن المالکی برای متشنج کردن اوضاع امنیتی است، بر ضرورت برخورد عاقلانه به دور از خشونت تأکید کرد و خواستار احساس مسئولیت و آرامش در برخورد با این حادثه شد.

    رسانه‌های عراقی بامداد یکشنبه از شنیده ‌شدن صدای تیراندازی و انفجار در منطقه سبز بغداد و هدف قرار دادن منزل «مصطفی الکاظمی» نخست‌وزیر این کشور در منطقه سبز خبر دادند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما