پنجشنبه 16 مهر 1405 - Thu 08 Oct 2026
  • اقایان دولتمردان، این سخن کشورک عربی خلیج فارس یعنی قطر را یادتان باشد

  • پیام تسلیت به دکتر رضا جهانگیری

  • حرکت هواداران عمران‌خان به سمت اسلام‌آباد

  • مرد میدان، پسرِ لاله‌ها

  • حمله کفتار به توله پلنگ روی درخت / فیلم

  • سبز شدن کانال‌های خِنت / فیلم

  • سقوط آزاد ارتش آمریکا در عراق

  • قیمت امروز خودرو در بازار

  • طاعون ریوی چیست ؟

  • قیمت طلا امروز سه‌شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۵

  • ضرب شصت وزارت اطلاعات به تروریست‌ها؛ انهدام 3 هسته عملیاتی گروهک‌ها

  • این‌ها گاز اشک‌آور واقعی است نه کپسول آتش نشانی!+ عکس

  • ردپای استارلینک در ایران و کور شدن چشمان ترامپ و نتانیاهو

  • نسخه معیشتی ایران برای تاب‌آوری در جنگ تمام‌عیار

  • سناتور آمریکایی: ترامپ به دنبال خرید رای است

  • مراسم اختتامیه بازی‌های آسیایی / عکس

  • ۲ کشته و ۳۵ زخمی بر اثر تیراندازی در جورجیای آمریکا

  • اعترافات سارق منزل سفیر فیلیپین در تهران / فیلم

  • تاریخ سازی نخبگان ایران در المپیاد جهانی نجوم

  • آتش جنگ جدید دامن همه را خواهد گرفت

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 269450
    تاریخ انتشار: 13/آبان/1400 - 10:59

    تصویب مرغ باقیمت مناسب برای مردم

    وزیر دادگستری از تصویب مرغ باقیمت کیلویی ۲۰ هزار تومان در ستاد تنظیم بازار خبر داد و گفت: مقرر شد تا توزیع مرغ گرم نیز در میادین بار افزایش یابد.

    تصویب مرغ باقیمت مناسب برای مردم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»امین حسین رحیمی در پایان بازدید از چهار پروژه مهم شهرستان گرمسار ضمن بیان اینکه عدم هماهنگی بین چند دستگاه و وزارت خانه یکی از ایراداتی که ابتدای دولت سیزدهم با آن مواجه بود، ابراز داشت: با دستور رئیس‌جمهور انسجام ایجاد شد و اکنون ستاد تنظیم بازار زیر نظر معاون رئیس‌جمهور تشکیل جلسه می‌دهد.

    وی بابیان اینکه جلسه کمیته اقدام مشترک نیز تشکیل‌شده تا بحث نظارت را پیگیری کند، افزود: برای استفاده از ظرفیت مردمی نیز طرحی ارائه‌شده که بر اساس آن از تولید تا مصرف نظارت کامل می‌شود.

    وزیر دادگستری بابیان اینکه در جلسه ستاد تنظیم بازار روز گذشته مصوب شد مرغ منجمد از کیلویی ۲۵ هزار تومان، باقیمت مصوب کیلویی ۲۰ هزار تومان در میدان‌های میوه و تره‌بار در اختیار مصرف‌کنندگان قرار گیرد، ابراز داشت: کسی بالاتر از این میزان حق فروش مرغ را در کشور نخواهد داشت.

    رحیمی بابیان اینکه در این نشست همچنین مقر رشد تا توزیع زیاد مرغ گرم در میادین بار اجرایی شود، تصریح کرد: به این منظور دیگر کمبود یا مشکلی برای عرضه مرغ گرم نخواهد بود که برای تخم‌مرغ نیز همین شروط گذاشته‌شده است.

    وی بابیان اینکه برخی شرکت‌ها با بسته‌بندی کردن تخم‌مرغ آن را بالاتر از میزان مصوب ارائه می‌کردند، افزود: قیمت تخم‌مرغ شانه‌ای ۴۳ هزار تومان باید باشد و در میادین بار نیز به‌صورت شانه‌ای و فله‌ای توزیع می‌شود.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما