سه شنبه 17 شهريور 1405 - Tue 08 Sep 2026
  • فردوسی‌پور فحاشی خداداد را هم سیاسی کرد+ عکس

  • رکورد تاریخی جدید در بورس

  • آخرین وضعیت پرونده محمدباقر خرازی

  • حملات موشکی و پهپادی یمن به جنوب غربی سعودی + عکس و فیلم

  • اقدام عجیب در استقلال / استقلال ۳ ملی پوش خود را در تمرینات نگه داشت

  • سرلشکر ایزدی:‌ محکم در برابر آمریکا ایستاده‌ایم‌

  • بیت‌المقدس ۲؛ جنگ با آسمان و زمین

  • وعده انتخاباتی ترامپ زیر فشار جنگ با ایران

  • ماجرای بانک‌ مخصوص جنگنده‌ها

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۱۷ شهریور

  • همایش انتخاباتی جمهوری‌خواهان زیر سایه رسوائی اپستین

  • همه‌پرسی برای حمله آمریکا به ایران؛ ذبح عقلانیت سیاسی +عکس

  • قیمت دلار امروز سه شنبه ۱۷ شهریور

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۷ شهریور

  • صدای انفجار در مناطق جنوب عربستان شنیده شد

  • خاموشی‌ها در تهران کاهش پیدا می‌کند

  • پنهان‌کاری ارتش آمریکا در آمار تلفات

  • دشمن تصور نمی‌کرد عرصه نبرد را به سطح منطقه گسترش دهیم

  • حملات شدید رژیم صهیونیستی به "النبطیه الفوقا" / فیلم

  • گلوگاه تنفس عربستان زیر ضرب جنگ علیه ایران+ عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 268683
    تاریخ انتشار: 08/آبان/1400 - 17:06

    ورود ناو آمریکایی به دریای سیاه

    دفتر مطبوعاتی ناوگان ششم نیروی دریایی آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد که ناو مونت ویتنی را برای شرکت در رزمایش مشترک با نیروهای ناتو به آب های دریای سیاه اعزام کرده است.

     ورود ناو آمریکایی به دریای سیاه

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ایسنا، به نقل از خبرگزاری تاس، قرار است در طول این عملیات، کشتی مونت ویتنی و عواملش در کنار متحدان و شرکای ائتلاف ناتو در دریای مدیترانه و دریای سیاه به طور مشترک عملیات انجام دهند.

    در بیانیه این ناوگان آمده است: "ناوگان ششم نیروی دریایی آمریکا و نیروهای تهاجمی و پشتیبانی دریایی ناتو (STRIKFORNATO) مبادرت به اجرای عملیات با ناو یو.اس.اس مونت ویتنی به عنوان ناو فرماندهی و کنترل SIXTHFLT (ناوگان ششم)، در تاریخ 29 اکتبر 2021 کردند".

    در ادامه این بیانیه آمده است:  "در طول این عملیات، عوامل ناو مونت ویتنی با این کشتی در کنار متحدان و شرکای ناتو در دریای مدیترانه و دریای سیاه فعالیت داشته و با یکدیگر برای تضمین امنیت و ثبات در منطقه همکاری می کنند."

    این ناوگان تصریح داشت: عملیات و تمرینات مشترک نشان‌دهنده تعهد ناتو به حفظ آزادی کشتی رانی برای همه کشورها در آب‌های بین‌المللی است.

    این در حالی است که ناوهای جنگی ناتو به صورت دوره‌ای وارد دریای سیاه می شوند. در اواخر ژانویه، ناوگان دریای سیاه نیروی دریایی روسیه ناوشکن های  آمریکایی مجهز به موشک هدایت شونده "پورتر" و "دونالد کوک" را ردیابی کرد.

    وزارت خارجه روسیه بارها اعلام کرده است که حضور کشتی‌های جنگی متعلق به کشورهای خارج از منطقه در دریای سیاه تاثیری در تقویت ثبات در این دریا ندارد. آمریکا تاکید دارد که در چارچوب کنوانسیون مونترو که ترانزیت کشتی‌های نیروی دریایی از تنگه‌های بسفر و داردانل را در ضمن اجرای رزمایشها در آب‌های بین‌المللی تنظیم می کند، عمل کند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما