چهارشنبه 13 خرداد 1405 - Wed 03 Jun 2026
  • کشف یک تونل عجیب در مرز مکزیک / فیلم

  • تولد نخستین کره‌خر در عربستان پس از یک قرن / عکس

  • از چاله عراق به چاه ایران؛ اعتراف ترامپ به تکرار یک اشتباه + عکس

  • جزئیات طرح رایگان شدن دائم تردد با مترو و بی آر تی

  • شکوه پلنگ ایرانی در پارک ملی گلستان / فیلم

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۱۲ خرداد

  • آنچه باید درباره علیرضا بیرانوند بدانید

  • یک کنایه تمیز به کارمندان شبکه من و تو

  • آقای دکتر قالیباف حد یقف شما و تیم مذاکره کننده با آمریکا تا کجاست؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۲ خرداد

  • پرسپولیس در آستانه جذب ستاره‌های جوان

  • قیمت طلا و سکه امروز ۱۲ خردادماه

  • چگونه ابوترابی نقشه بعثی‌ها برای قتل‌عام اسرا را ناکام گذاشت؟ + عکس

  • حزب‌الله: ایران لبنان را شامل هر توافقی می‌کند

  • ۹۰۰ نقطه تهران میزبان اجتماعات مردمی مقاومت

  • چگونه «بادگلو» را درمان کنیم؟

  • پاسخ نقض آتش‌بس بیانیه نیست، نقض آتش‌بس است

  • وعده تفاهم در سایه نقض آتش‌بس؛ تناقض‌گویی تازه ترامپ

  • سلاح هوشمند سپاه در کنترل تنگه هرمز+فیلم

  • توافق هسته‌ای با ایران بر اساس واقعیت‌ روز باشد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 268507
    تاریخ انتشار: 06/آبان/1400 - 22:34
    مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی:

    ۱۱۰۰ جایگاه عرضه سوخت به سامانه هوشمند متصل شده اند

    مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی گفت: از ۴۰۰۰ باب جایگاه عرضه سوخت در کشور ۱۱۰۰ جایگاه به روش سامانه هوشمند در مدار سوخت رسانی قرار گرفتند.

     ۱۱۰۰ جایگاه عرضه سوخت به سامانه هوشمند متصل شده اند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» کرامت ویس کرمی درباره آخرین وضعیت جایگاه‌های سوخت کشور اظهار داشت: از ۴۰۰۰ باب جایگاه عرضه سوخت در کشور اعم از بنزین و نفت گاز، ۱۱۰۰ جایگاه به روش سامانه هوشمند سوخت در مدار سوخت رسانی قرار دارند و ۲ هزار و ۶۵۰ جایگاه نیز بدون سامانه هوشمند، سوخت عرضه می‌کنند که به این ترتیب ۹۵% جایگاه‌های عرضه سوخت در کشور با دو روش مذکور فعال شده اند.

    وی افزود: علی رغم اینکه بازگشت جایگاه‌های عرضه سوخت به مدار سامانه هوشمند زمان بر است تمام تلاش مان بر این خواهد بود که با افزایش تعداد تیم‌های فنی در کمترین زمان، مابقی جایگاه‌ها را نیز در سرویس قرار دهیم.

    مدیر عامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی با تاکید بر اینکه سهمیه سوخت قبلی همچنان پایدار است گفت: هیچ خلل و مشکلی در سهمیه کارت‌ها اتفاق نیفتاده و سیستم سهمیه بندی به روال قبل انجام خواهد شد.

    ویس کرمی در رابطه با زمان تخصیص سهمیه ویژه بنزینی که به منظور جبران اختلال در سوخت رسانی برای مردم در نظر گرفته شده است نیز بیان کرد: بعد از تهیه دستورالعمل و ابلاغ آن حتما از طریق سیستم سامانه آن را اجرا خواهیم کرد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما