سه شنبه 31 شهريور 1405 - Tue 22 Sep 2026
  • ایران پیشنهاد کرده در صورتی که آمریکا گام‌های اولیه‌ای برای کاهش فشار نظامی بردارد، تنگه هرمز را ظرف ۷ روز بازگشایی کند

  • گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم

  • این زائران از حج ۱۴۰۶ جا می‌مانند

  • عربستان در پلی‌استیشن هم حریف ایران نشد

  • رکورد ملی ۴ در ۱۰۰ متر مختلط تیمی در ناگویا

  • تغییر نام خیابان اسرائیل در برزیل / فیلم

  • اطلاعیه مهم درباره واکسن آنفلوآنزا

  • یمن فرودگاه ابها عربستان را تعطیل کرد

  • لحظه نجات بچه فیل توسط مادرش / فیلم

  • تسلیم دشمن نمی‌شویم و با قدرت پاسخ خواهیم داد

  • کیلب ماپین: مردم آمریکا مخالف جنگ با ایران هستند/ یک مأموریت ایرانی زندگی‌ام را متحول کرد+ فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • استوری رامین رضاییان برای سردار آزمون

  • تصویری از پلنگ ایرانی در طبیعت / فیلم

  • قیمت دلار امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • وعده شهید «سجاد زبرجدی» به زائران مزارش

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • عملکرد ورزشکاران کشورمان در روز دوم بازی‌های آسیایی 2026 /نقره برای کاراته + عکس

  • قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه ۳۱ شهریور

  • بازگشت این ستاره جذاب به تمرینات پرسپولیس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 268303
    تاریخ انتشار: 05/آبان/1400 - 20:45

    توافق ایران با تاجیکستان برای افزایش صدور خدمات فنی-مهندسی

    وزیر نیرو برای بررسی روند پیشرفت‌ سندهای امضا شده همکاری‌های دوجانبه با وزیر امورخارجه تاجیکستان دیدار و دو طرف در زمینه افزایش مبادلات اقتصادی بر اساس تاکید رؤسای جمهور دو کشور به گفت‌وگو پرداختند.

     توافق ایران با تاجیکستان برای افزایش صدور خدمات فنی-مهندسی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به ‌نقل از ایسنا، علی‌اکبر محرابیان عصر امروز پس از دیدار با "سراج‌الدین مهرالدین" وزیر امورخارجه تاجیکستان که در حوزه ستادی وزارت نیرو برگزار شد، در جمع خبرنگاران با بیان اینکه وزارت نیرو به‌عنوان رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های بین ایران و تاجیکستان فعالیت و مسائل‌ اقتصادی بین دو کشور را پیگیری و بررسی می‌کند، اظهار کرد: در پی سفر ماه گذشته رئیس جمهور به کشور تاجیکستان و برگزاری اجلاس شانگهای در شهر دوشنبه و همچنین اجلاس مشترکی که با این کشور داشتیم، این جلسه برای بررسی پیشرفت‌ سندهای امضا شده در اجلاس دوشنبه با وزیر امورخارجه تاجیکستان برگزار شد.

    وی با اشاره به روابط فعال دو کشور اضافه کرد: در زمینه صدور خدمات فنی و مهندسی با تاجیکستان همکاری‌های خوبی داریم و طبق این جلسه مقرر شد این همکاری‌ها توسعه یابد.

    وزیر نیرو با بیان اینکه سوابق بسیار خوبی بین ایران و تاجیکستان در زمینه احداث نیروگاه‌ برق‌آبی وجود دارد، خاطرنشان کرد: نیروگاه سنگ‌توده ۲ توسط ایران در کشور تاجیکستان اجرا شده و در حال حاضر هم کشور تاجیکستان با توجه به وجود منابع غنی آب رودخانه‌های جاری و خروشان در این کشور کوهستانی، برنامه‌های جدی برای توسعه نیروگاه‌های برق‌آبی دارد که در این خصوص توافقاتی در زمینه فعالیت بیشتر شرکت‌های ایرانی در آن کشور صورت گرفته است.

    محرابیان با اشاره به فعالیت‌های اقتصادی دو کشور نیز یادآور شد: در دیدار قرار بر افزایش مبادلات بر اساس تاکید رؤسای جمهور دو کشور شد که امیدواریم با رویکرد کنونی ایران و تاجیکستان در راستای توسعه همکاری‌های اقتصادی، شاهد افزایش سطح روابط باشیم.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما