یکشنبه 15 شهريور 1405 - Sun 06 Sep 2026
  • هدف رضا پهلوی ویرانی و نابودی ایران است + فیلم

  • تعداد قطارهای مسیر ایران و چین سه‌رقمی شد

  • صدور ابلاغیه انضباطی برای خداداد عزیزی و امید عالیشاه

  • شهردار رینه لاریجان بازداشت شد

  • اصلی‌ترین نبرد ما در میدان تولید و معیشت مردم است/ پوزه دشمن را در میدان جنگ اقتصادی هم به خاک می‌مالیم/آمریکایی‌ها خوب می‌دانند که دوران پاسخ‌های متناسب به پایان رسیده است

  • پشت خداداد عزیزی به کجا گرم است؟

  • تاکید پزشکیان برای بررسی حادثه انفجار تانکر

  • شهریه اجباری مدارس ممنوع شد

  • چرا ثبت‌نام عمره آغاز نشد؟

  • ترامپ در میان آمریکایی‌ها به «جیمی کارتر دوم» تبدیل شده است

  • آقای روحانی دوگانه اصلی مقاومت و تسلیم است نه هیچ چیز دیگر

  • نجات گوزن گرفتار در چاه توسط دو مرد / فیلم

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵

  • اقدام عجیب ستاره پرسپولیس!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور

  • حالا ایران، آمریکا را تحریم اولیه و ثانویه می‌کند

  • سپاه: شمپاد آمریکایی مورد حمله قرار گرفت

  • تصاویری دیدنی از آهوهای میاندشت / فیلم

  • پاسخ متفاوت یک روحانی به زندانی خشمگین

  • زیرساخت‌های نفتی فرسوده در دریاچه ماراکایبو / عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 267835
    تاریخ انتشار: 03/آبان/1400 - 10:52

    تسلیم کارکنان آمریکایی در برابر واکسیناسیون اجباری

    صدها هزار نفر از مردم نیویورک به دلیل ترس از دست دادن شغل خود، پس از مدت‌ها مقاومت، بلاخره دز واکسن خود را دریافت کردند.

    تسلیم کارکنان آمریکایی در برابر واکسیناسیون اجباری

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از فارس ، به نقل از نیویورک تایمز صدها هزار نفر از مردم نیویورک به دلیل ترس از دست دادن شغل خود پس از مدت‌ها مقاومت، بلاخره دز واکسن خود را دریافت کردند.

    اولین گروه از کارکنان در آمریکا، معلمان، پرستاران و کارکنان مراقبت خانگی بودند که به دلیل شرایط کاری ویژه خود، واکسن اجباری  را پذیرفتند. برخی کارشناسان پیش بینی می‌کردند استعفای گروهی از سمت نیروی کار در این کشور اتفاق بیافتد اما در عمل چنین اتفاقی رخ نداد، چرا که بسیاری از کارگران به دلیل نگرانی شغلی، با شناب زیادی برای تزریق واکسن اقدام نمودند.

    اما در مواردی نیز مقاومت‌های شدیدی در برابر واکسیناسیون در  آمریکا گزارش شده است. در ماه جاری، پس از آن که مربی تیم فوتبال دانشگاه واشنگتون و برخی از کارکنان تیم فوتبال آن  در برابر تزریق واکسن  مقاومت کردند، از این تیم خراج شدند. ایالت ماساچوست نیز که در آن قانون الزام به واکسن از هفته‌ی از هفته‌ی پیش اجرایی شده است، شاهد استعفای  ۱۵۰ نفر از افسرهای پلیس به صورت رسمی و یا تکمیل فرم‌های استعفا از سمت آنان بوده است.

    این گروه از افراد داده‌های علمی مبنی بر ایمن بودن واکسن های کوید-۱۹ و موثر بودن آن در برابر بستری شدن و مرگ و میر را قبول ندارند.

    بر اساس اطلاعات مرکز کنترل و پیشگیری آمریکا، افراد واکسینه نشده ۴.۵ برابر بیشتر از دیگران در معرض ابتلا به ویروس کرونا هستند و ۱۱ برابر بیشتر از افراد واکسینه  احتمال مرگ آن‌ها در اثر ابتلا به بیماری کوید-۱۹ وجود دارد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما