شنبه 21 شهريور 1405 - Sat 12 Sep 2026
  • حمله به یک نفتکش در آب‌های سرزمینی عراق

  • دشمن ۲ هدف از ما بزند، به ۲۰ هدف حمله می‌کنیم

  • جنایت بی‌رحمانه جنگنده‌های سعودی در یمن

  • بارش برف ریزه ترکیه را سفیدپوش کرد / فیلم

  • خسارات بارندگی شدید و طوفان در ساری / عکس

  • گل تماشایی روماریو در دیدار نمایشی / عکس

  • پاکستان: عملیات یمن علیه عربستان توافقنامه مکه را فعال می‌کند

  • شهادت ماموستا محمد نزهتی توسط گروهک‌های تجزیه‌طلب

  • قیمت آیفون ۱۷ امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور

  • جدایی یک ستاره پرسپولیسی در پایان فصل

  • حاج داود کریمی؛ مبارز مکتبی

  • سید امیر حسینی دلم پر از شکایته امام مهربون

  • این خودروها سهمیه اول و دوم بنزین ندارند

  • افشاگری علی کریمی علیه اکانت‌های سایبری پهلوی

  • نتانیاهو شمشیر انتخاباتی را از رو بست

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵

  • متلاشی شدن باند فساد اداری در شهرستان کلاردشت

  • برگ برنده استقلالی‌ها برای بازی با السد قطر

  • موج زائران در مسجدالحرام؛ سعودی‌ها چه کردند+ فیلم

  • تقدیر و تشویق دریادار عظمایی توسط رئیس ستادکل نیروهای مسلح

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 267132
    تاریخ انتشار: 27/مهر/1400 - 15:00

    شهدایی که بر اثر سوختن چیزی از پیکرشان باقی نماند+تصاویر

    تصویروحشتناک زیر مربوط به جمع آوری باقیمانده پیکر شهید است که تمام پیکرشان در یک «بیل» جای گرفته است.

    شهدایی که بر اثر سوختن چیزی از پیکرشان باقی نماند+تصاویر

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»روزهای  8 سال دفاع مقدس سراسر خاطره است، خاطره‌هایی که بعضاً اشک را از چشم سرازیر می‌کند. روزهایی که مردان و زنان غیور با دست‌های خالی در برابر رژیم سفاکِ تا دندان مسلح بعث، ایستادگی کردند تا نگذارند غرور ملی و انقلاب اسلامی دچار خدشه شود. دستانی که هیچ‌گاه نمی‌توان آنها را از یاد برد.

     عکس‌ها می‌توانند بهترین نمایش‌دهنده، خاطرات باشند، خاطراتی که زبان از بازگو کردن آن عاجز است و قلم برای به تصویر کشیدن آن ناتوان. 8 سال دفاع مقدس سراسر حاصل اتفاقات خوش و ناخوش است؛ هرچند که ناخوشی‌های آن هم سراسر تجربه بود و رستگاری. به همین دلیل خبرگزاری تسنیم در نظر دارد تصاویری از دفاع مقدس را برای مخاطبان خود به نمایش بگذارد تا لحظه‌ای خود را در آن صحنه نبرد تصور کنند و سختی‌های رزمندگان را یادآوری کنیم و بدانیم که چه کسانی با خون خود درخت انقلاب اسلامی را آبیاری کردند تا این درخت تنومند در اختیار ما باشد.

    علی فریدونی عکاس دوران دفاع مقدس در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، با بیان اینکه در جنگ تحمیلی گوشه‌ای از فجایع واقعه کربلا را مشاهده‌ کردیم، اظهار داشت: رژیم بعث عراق در زمان حمله خود به هیچ‌کس و هیچ‌چیز رحم نمی‌کرد و خویی از انسانیت نداشت. تفاوتی میان نظامی و غیرنظامی قائل نبود؛ بارها و بارها هم شاهد بودیم که در مواقعی هم که در حال شکست بود از بمب‌های شیمیایی یا غیره استفاده می‌کرد.

    وی با اشاره به ماجرای وحشتناک عکس زیر، با بیان اینکه این تصویر مربوط به عملیات مسلم‌بن‌عقیل است، تصریح کرد: در حین این عملیات و چند روز پس از آغاز عملیات در چادرهای خود بودیم که یکباره در کنار رودخانه و نزدیک ما انفجارهای شدیدی صورت گرفت و همان زمان دو میگ رژیم بعث از بالای سرمان عبور کرد.

    این عکاس دوران دفاع مقدس ادامه داد: سریعاً خودمان با خودرو به آن منطقه رساندیم، دیدیم جنگنده‌های بعثی چادرهای استراحت رزمنده‌هایی که در حال توجیه به منطقه بودند را بمباران کرده‌است. آتش آن‌قدر زیاد بود که با هیچ چیز نمی‌توانستیم آن چادرها را خاموش کنیم و پیکر رزمنده‌ها در این آتش می‌سوخت. برخی از رزمنده‌ها با خاک و برخی با آب در حال خاموش کردند این آتش‌ها بودند، هرچند رزمنده‌ها به شهادت رسیده‌اند، اما پیکر آنها قابل شناسایی باشند و تحویل خانواده دهند.

    فریدونی افزود: در حین عکاسی از این فجایع، پیکر یک روحانی را دیدم که به گفته شاهدان عینی در حال توجیه و صحبت با نیروها بوده که بر اثر آتش، جزغاله شده و فقط قرآنی که در دست داشته، باقی مانده‌ بود و تصویر زیر مربوط به جمع آوری باقیمانده پیکر شهدا است که تمام پیکر رزمنده یا یک بسیجی در یک «بیل» جای گرفته است.

    دفاع مقدس , شهید , عکس ,

    دفاع مقدس , شهید , عکس ,

    دفاع مقدس , شهید , عکس ,

    دفاع مقدس , شهید , عکس ,

     به گزارش تسنیم، این تصاویر در تاریخ 12 مهر سال 61 در منطقه عملیاتی مسلم بن عقیل(ع)  -در سومار رودخانه کُنگیر- که رزمندگان پس از بمباران رژیم بعث عراق‌ در جستجوی مجروحان و شهدا هستند، گرفته شده‌است. جوانانی در دشت پراکنده شده‌اند که برای دفاع از اسلام و میهن بر اثر بمباران‌های شدید «پودر» شدند. آنان که شاخه شمشاد‌های پدر و مادر خود بودند؛‌ در این دشت حتی ذره‌ای از آنها نمانده‌است. دوستانشان در جستجوی آثاری از آنها هستند که شاید مرهمی برای پدران و مادران شهدا باشند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما