یکشنبه 01 شهريور 1405 - Sun 23 Aug 2026
  • اینترسپت: موساد در ایران شکست خورد

  • راه‌حل مدیرکل وزارت ارشاد برای حل ناترازی بنزین

  • زمان دقیق بازی امروز استقلال و سپاهان

  • قیمت گوشت قرمز امروز یکشنبه ۱ شهریور

  • شکستی دیگر در کارنامه مذاکراتی ترامپ و آمریکا + عکس

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۱ شهریور

  • خون بیرانوند از خون یک پاکبان رنگین‌تر است؟

  • «مجید آدینه» از تروریست‌های دی ماه اعدام شد

  • قدم به قدم با بن سلمان پس از پایان جنگ ۴۰ روزه

  • ایران؛ حامی دولت و مقاومت عراق

  • بازداشت ۸ نفر از عوامل نزاع در سعادت‌آباد تهران

  • سانحه هولناک اتوبوس در ترکیه /فیلم

  • تنگه هرمز انگلیس را در آستانه بحران غذایی قرار داد

  • پیام‌های متعددی از کشورهای همسایه برای همکاری‌های اقتصادی جدید دریافت کرده‌ایم

  • مرگ دو عنصر تروریستی در اشرف

  • اعتراض مغربی‌ها به سفر وزیر صهیونیست / عکس

  • وقتی «حجاب» با «دزدیدن کشمش» مقایسه می‌شود!

  • تفاهم‌نامه سراب بود همتی: حتی یک دلار هم آزاد نشده

  • قلب تپنده صنعت فولاد جهان / عکس

  • کودک ربوده‌شده پس از ۸ ماه به آغوش خانواده بازگشت+ فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 266649
    تاریخ انتشار: 24/مهر/1400 - 14:06

    عباس زاده به الهام علی اف: اطلاعات غلط به شما دادند

    یک نماینده مجلس گفت: ایران در خط مقدم مبارزه با قاچاق مواد مخدر است حتی قوانین کیفری شدید در حوزه مواد مخدر «در راستای بازدارندگی»، در ایران وضع شده است.

     عباس زاده به الهام علی اف: اطلاعات غلط به شما دادند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از تسنیم، محمود عباس‌زاده مشکینی، سخنگوی کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به  اظهارات اخیر الهام علی‌اف، گفت: تلاش‌های جمهوری اسلامی ایران بر علیه قاچاق مواد مخدر در دنیا بی نظیر است اگر غیر از این بود کل اروپا و قفقاز گرفتار تبعات مواد مخدر می شد.

    وی با بیان اینکه ایران هزاران شهید و مجروح در راه مبارزه با قاچاق مواد مخدر تقدیم کرده‌ است، ادامه داد: برخی اظهارات بر علیه حسن همجواری و همسایگی است. نباید بین دو ملت هم کیش و مسلمان شکاف ایجاد شود.

    نماینده مشکین‌شهر در مجلس با تاکید بر اینکه متأسفانه بدخواهان دو ملت مسلمان دنبال شکاف بین دو کشور اسلامی و همسایه هستند، عنوان کرد: ایران در خط مقدم مبارزه با قاچاق مواد مخدر است حتی قوانین کیفری شدید در حوزه مواد مخدر «در راستای بازدارندگی»، در ایران وضع شده است.

    سخنگوی کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس با بیان اینک  در استفتائات رهبر معظم انقلاب اسلامی، استفاده و حمل و نقل مواد مخدر حرام است، اظهار داشت: با توجه به اظهارات اخیر رئیس‌جمهور کشور آذربایجان به نظر می‌رسد اطلاعات غلطی به آقای علی‌اف داده‌اند.

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما