سه شنبه 28 مهر 1405 - Tue 20 Oct 2026
  • سردار ابن‌الرضا مشاور رئیس‌جمهور در امور دفاعی کشور شد

  • از هشدار درباره تنگه هرمز تا سفر محرمانه هگست به اسرائیل + عکس و فیلم

  • درگیر ویروس شده بودم؛ الان حالم خوب است

  • قیمت موبایل‌ امروز سه‌شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵

  • فدایی مادر مهدی رسولی /فاطمیه

  • وضعیت تعطیلی مدارس تهران چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵

  • استوری جنجالی جواد نکونام پس از حواشی بازی تراکتور و ملوان

  • یک تغییر بزرگ در پرسپولیس

  • عاصم منیر وارد تهران شد

  • لفاظی جدید نتانیاهو علیه ایران

  • پشت پرده ادعای رقابت آمریکایی برای فروش تسلیحات به شاه+ فیلم و عکس

  • دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز مورد اصابت قرار گرفتند

  • شهر مدرن پالماس در قلب برزیل / عکس

  • استقلال به یک قدمی پرسپولیس رسید؟

  • نگاه رقبای انتخاباتی بنیامین نتانیاهو به مسئله ایران و فلسطین+ عکس

  • دو توله یوزپلنگ جداشده از هلیا در سلامت کامل/ فیلم

  • یمن به سراغ کانال سوئز خواهد رفت!

  • ترفند تازه کلاهبرداران برای سرقت حساب والدین

  • تغییر پوشش سخنگوی زن روسیه سوژه شد

  • مادرکشی توسط پسر جسد را سوزاند

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 266553
    تاریخ انتشار: 24/مهر/1400 - 09:24

    آمریکا هیچ جایگزینی برای مذاکره با ایران ندارد

    مذاکرات اخیر مقامات اسرائیل و آمریکا آشکار کرد که دولت آمریکا فاقد «پلن B» در قبال ایران است.

     آمریکا هیچ جایگزینی برای مذاکره با ایران ندارد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از مشرق ،  روزنامه کیهان در ستون اخبار ویژه خود نوشت: «المانیتور» در تحلیلی ضمن انتشار این خبر نوشت: هفته گذشته مشاوران امنیت ملی آمریکا و اسرائیل در کاخ سفید با هم دیدار کرده و مذاکرات را سازنده توصیف کردند. اما منابع دیپلماتیک می‌گویند به دور از نگاه رسانه‌ها، فضای پشت درهای بسته، «بسیار کمتر خوشایند» است. درواقع، برخلاف تصویری که بیانیه‌ها و سخنان رسمی ‌ارائه می‌دهد، کلافگی و نومیدی اسرائیل از رویکرد آمریکا در قبال ایران، رو به افزایش است.

    یک مقام رسمی ‌ارشد دفاعی اسرائیل که به‌خاطر نزدیکی بسیار زیادش به وزیر دفاع، بنی گانتز، از محتوای گفت‌وگوها با خبر است، اوضاع را این‌گونه توصیف کرد: «بله، گفت‌وگوها خوب بود، فضا هم دوستانه و باز بود، پیام‌ها منتقل شد اما اگر از منظر نتیجه نگاه کنیم، اوضاع بد است، شاید هم خیلی بد»

    وی می‌گوید: «در این لحظه، هیچ طرح عملیاتی اضطراری مشترکی علیه ایران وجود ندارد که در صورت شکست مذاکرات هسته‌ای به کار بسته شود و بدتر اینکه آمریکایی‌ها، هیچ راه‌حلی از هیچ نوعی برای چنین وضعیتی ندارند. آنها طرح B ندارند. آنها هیچ جایگزینی ندارند و آزاردهنده اینکه آنها خیلی هم علاقه و نگرانی‌ای در این زمینه ندارند. آنها مسائل را کاملاً به شکلی متفاوت از ما می‌بینند. البته این حق آنهاست اما موجب نگرانی بزرگی برای ماست.»

    این مقام ارشد دفاعی اسرائیل افزود: «بله، آمریکایی‌ها همچنان تأکید می‌کنند- به درخواست ما- که اگر مسیر دیپلماتیک بی‌نتیجه باشد، گزینه‌های دیگری وجود دارد اما روشن نیست که منظورشان چیست. تمرکز آنها، روی ایران نیست، آنها روی چین و مسائل داخلی آمریکا تمرکز دارند، روی همه‌گیری کروناویروس.»

    تلاش اسرائیل بر این متمرکز است که آمریکایی‌ها را متقاعد کند که یک اقدام نظامی هم می‌تواند برای مشکل هسته‌ای ایران یک راه‌حل باشد. اما تلاش اسرائیل شکست خورده است. المانیتور دریافته که در جریان دیدارهای بسیاری که دو طرف داشته‌اند، بسیاری از مقام‌های اسرائیل و از جمله بنی گانتز، سلسله اقداماتی را پیشنهاد داده‌اند که از جمله آنها تاکتیک‌های انحرافی برای افزایش فشار بر ایران است.

    این مقام ارشد دفاعی اسرائیل می‌گوید؛ این تاکتیک‌های انحرافی می‌تواند شامل «یک مانور نظامی عظیم در خلیج ‌فارس یا یک کشور همسایه، جابه‌جایی نیروها در سطح یک یا دو ناو هواپیمابر در خلیج ‌فارس، نشت دادن اخباری درباره آزمایش بمب‌های سنگرشکن و از این دست کارها باشد. اما آمریکایی‌ها، موافق نیستند. راستش، آرام‌آرام دلمان برای دولت اوباما تنگ می‌شود!»

    وضعیتی که در اینجا توصیف شد، نوعی افسردگی را در طرف اسرائیلی به‌وجود می‌آورد. اکنون هیچ‌کس درباره دولت آمریکا، به زبان تحقیر و تمسخر سخن نمی‌گوید، کاری که اسرائیل در زمان باراک اوباما انجام می‌داد. روابط دو طرف، باز، منصفانه و صادقانه است همراه با احترام دوجانبه. اما استیصال و کلافگی در مباحث اسرائیل منعکس است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما