شنبه 10 مرداد 1405 - Sat 01 Aug 2026
  • مقاومت هرگز سلاح خود را کنار نمی‌گذارد

  • ایران، عامل حمله سایبری به سامانه آب مینه‌سوتا است!

  • قیمت بلیط سفر دریایی اربعین چند؟

  • نشست خصوصی ونس با نتانیاهو درباره ایران

  • خرید دو شاه ماهی خارجی برای استقلال

  • تغییر مسیر ۶ نفتکش سعودی به دنبال تهدیدات یمن

  • علائم تا درمان سرگیجه

  • عراقچی: آب می‌تواند محور همکاری با همسایگان باشد+عکس

  • دوری دو ماهه ستاره ازبکی از ترکیب استقلال+عکس

  • امروز ابتکار عمل در دستان توانای ایرانیان و همپیمانان آنان است/ آمریکا دیگر بازیگر اصلی منطقه نیست

  • کشور میانجی دلالی را شروع کرد

  • ادعای حمله سایبری ایران به سامانه آب مینه‌سوتا

  • دو نفتکش متخلف مورد اصابت قرار گرفته و متوقف شدند+ فیلم

  • خطر افزایش مقاومت آنتی‌بیوتیکی در کودکان

  • اسطوره میلان درگذشت

  • مدودف: روسیه در مرحله مهم از پایان جنگ قرار دارد

  • آخرین وضعیت تردد در تنگه‌ هرمز و باب‌المندب

  • جنجال در اسپانیا؛ کشته شدن۱۸ مهاجر در مرز مراکش / فیلم

  • دو زلزله پیاپی مرز ایران و عراق را لرزاند

  • تصاویر تازه ماهواره‌ای از پایگاه علی السالم کویت پس از حملات ایران + فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 266462
    تاریخ انتشار: 22/مهر/1400 - 21:21

    فتنه انگیزی در تجمعات اعتراضی لبنان

    تجمع مردم لبنان در اعتراض به دستور قاضی تحقیقات پرونده انفجار بندر بیروت مبنی بر بازداشت تعدادی از وزراء و نمایندگان این کشور به خشونت کشیده شد.

     فتنه انگیزی در تجمعات اعتراضی لبنان

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما؛ در تجمع معترضان مقابل کاخ دادگستری بیروت علیه «قاضی طارق بیطار» شش تن از تظاهرات کنندگان کشته و حدود ۳۰ نفر دیگر مجروح شدند.

    تجمع مردم لبنان در اعتراض به دستور قاضی تحقیقات پرونده انفجار بندر بیروت مبنی بر بازداشت تعدادی از وزراء و نمایندگان این کشور به خشونت کشیده شد.

    شمار قابل توجهی از اعضای سندیکاها و وکلا در اعتراض به عملکرد قاضی بیطار در مقابل کاخ دادگستری لبنان تجمع کردند. در این حین افراد ناشناس شروع به تیراندازی به سمت معترضان کردند. در این هنگام نیروهای امنیتی وارد محوطه کاخ دادگستری شده و آمبولانس‌های «جمعیت الرساله» اقدام به امدادرسانی به قربانیان کردند.

    تیراندازی چندین بار صورت گرفت و رسانه‌های لبنانی به وجود تعدادی تک تیرنداز در محل اشاره کرده و اعلام کردند نیروهای امنیتی لبنان چند تن از آن‌ها را بازداشت کردند.

    شاهدان عینی می‌گویند تک تیراندازان سر تظاهرکنندگان را هدف قرار می‌دادند. برخی رسانه‌های لبنانی هم اعلام کردند: این تک تیراندازان متعلق به حزب «قوات اللبنانیه» هستند.

    در این بین میشل عون، رئیس جمهور لبنان هم با تماس تلفنی به دفتر نخست وزیر و وزرای دفاع و کشور و فرمانده ارتش، اوضاع را پی گیری کرد. نجیب میقاتی نخست وزیر از همه طرف‌ها خواست آرامش خود را حفظ کنند.

    نجیب میقاتی همچنین با «بسام مولوی» وزیر کشور و «موریس سلیم» وزیر دفاع در زمینه آخرین وضعیت منطقه الطیونه در ارتباط بوده و خواستار تشکیل جلسه اضطراری شورای امنیت مرکزی درباره این وضعیت شد. صبح امروز (پنجشنبه) چندین بار صدای تیراندازی در منطقه الطیونه به گوش رسید.

    این تیراندازی زمانی رخ داد که شماری از هواداران حزب الله و جنبش امل با تظاهرات علیه عملکرد قاضی طارق بیطار در پرونده انفجار بندر بیروت، عازم منطقه العدلیه برای تجمع در مقابل کاخ دادگستری بودند.

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما