یکشنبه 26 مهر 1405 - Sun 18 Oct 2026
  • درخشش جونان میهن، تلالو امیدهای ملت به جوانان در مسیر تحقق آینده‌ای باشکوه است/ دعای خیر اینجانب بدرقه راه همۀ جوانان ایران سرافراز

  • دیدار وزیر پیشنهادی دفاع با رئیس ستاد کل نیروهای مسلح+جزئیات

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی زیر ۲۳ سال

  • نیروی دریایی سپاه: تنگه هرمز بسته است

  • پ‌ک‌ک در حال تخلیه مواضع خود در دهوک است

  • قیمت نفت امروز شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۵

  • سبک عرفانی در خنثی‌سازی مین!

  • قیمت موبایل‌ امروز شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۵

  • ادامه تیکه های علی کریمی به رضا پهلوی

  • روایت اقتدار موشکی ایران

  • «پیمان مکه» یا «پیمان پرچم دروغین»

  • طرح فلج کردن 72 ساعته ایران

  • جنگ خواهد شد؟ چه زمانی؟

  • بازداشت ۱۱ مزدور دشمن آمریکایی ـ صهیونیستی در ایلام

  • صادرات ایران به پاکستان موقتا متوقف شد

  • تمدید قرارداد پرسپولیس با ستاره های قدیمی‌

  • کنگره؛ ناظر جنگ یا شریک هزینه‌ها؟

  • تقلیل قدرت خرید کارگران

  • دفاع از مقاومت؛ ملاحظه راهبردی امنیت ملی ایران

  • ناکامی آمریکا با حملات دقیق ایران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 266063
    تاریخ انتشار: 20/مهر/1400 - 16:50

    کشف ۵۸۰۰ قبضه سلاح جنگی و شکاری

    رئیس پلیس پیشگیری ناجا گفت: ۱۴ هزار نفر که متجاوز محیط‌زیست بودند شناسایی و بازداشت شده و ۱۳ هزار پرونده در این رابطه تشکیل شده است.

     کشف ۵۸۰۰ قبضه سلاح جنگی و شکاری

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»سردار مهدی معصوم بیگی رییس پلیس پیشگیری ناجا در همایش پلیس و یگان‌های حفاظت دستگاه های اجرایی کشور اظهارداشت: سطح آمادگی یگان های دولتی در ١٣ یگانی که تشکیل شده است در شرایط عالی قرار دارد و در حوزه هوشمند سازی نیز اقدامات خوبی انجام شده است. 

    وی گفت: با کمک یگان‌های حفاظتی طی این یک سال فقط در حوزه مبارزه با زمین خواری ارزش ریالی زمین هایی که اجازه تصرف به آن داده نشده است بالغ بر ٣۴ هزار میلیارد تومان است.

    رئیس پلیس پیشگیری ناجا گفت: برای بیش از یکصد هزار نفر که برای تامین امنیت به دستگاه های قضایی مراجعه کردند، این اقدام صورت گرفت و این روند همچنان ادامه دارد.

    سردار معصوم بیگی با اشاره به کشف و ضبط بالغ بر پنج هزار و ۸۰۰ سلاح جنگی و شکاری از سوی یگان محیط زیست، تصریح کرد: تمرکز خوبی در طول یک سال گذشته برای توانمندسازی پرسنل از جمله آموزش و تمرکز بر افزایش مهارت و تجهیز یگان ها انجام شده است.

     وی اعلام کرد: ۱۴ هزار نفر که متجاوز محیط زیست بودند، دستگیر و بازداشت شده و ۱۳ هزار پرونده در این زمینه تشکیل شده است.

    سردار معصوم بیگی خاطرنشان کرد: در زمینه یگان سازمان زندان‌ها نیز ۲۴۰۰۰۰ بدرقه متهم انجام شده است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما