جمعه 19 تير 1405 - Fri 10 Jul 2026
  • آخرین وداع به مشهد الرضا (ع ) رسید / رهبر محبوب دل های مسلمین جهان همنیشن ضامن آهو شد +فیلم

  • آقایان عراقچی ، قالیباف و پزشکیان یک کلام با شما و تمام

  • تنها زبانی که ترامپ آن را می‌فهمد

  • برای پرتاب از پایگاه چابهار آماده‌ایم

  • تصاویری از حملات ناجوانمردانهٔ آمریکا به حسینیهٔ امام خمینی(ره)

  • جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در کربلا

  • تصاویر پهپاد سرنگون‌شده آمریکا در بوشهر

  • تازه‌ترین تحولات و صحنه‌های دیدنی در نقاط مختلف جهان / عکس

  • واکنش یاسمین انصاری به گزارش سی.ان.ان درباره میناب

  • شعار "هیهات منا الذله" در آستان مقدس علوی / فیلم

  • ‌برق کویت از مدار خارج شد

  • نسل بعدی کجاست آقای قلعه‌نویی؟

  • فرمانده اسکادران نیروی دریایی آمریکا کشته شد

  • سواحل ایران جهنم بی بازگشت برای نیروهای خارجی است

  • هدف از «متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» چه بود؟

  • طواف پیکر شهدای خانواده رهبر شهید در جوار ضریح امام علی (ع) / عکس

  • ستاره استقلالی در آستانه پیوستن به پرسپولیس

  • عراقی‌ها برای رهبر شهید ایران سنگ تمام گذاشتند / فیلم

  • شهید خامنه‌ای آبروی تاریخ ماست

  • واکنش چین به حملات آمریکا و پاسخ ایران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 265899
    تاریخ انتشار: 19/مهر/1400 - 17:52
    عمران‌خان:

    طالبان تنها گزینه برای خلاص شدن از داعش است

    نخست‌وزیر پاکستان گفت: طالبان تنها و بهترین گزینه برای خلاص شدن از شر داعش است.

     طالبان تنها گزینه برای خلاص شدن از داعش است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از فارس؛ «عمران خان» نخست‌وزیر پاکستان در سخنانی، طالبان را تنها و بهترین گزینه برای خلاص شدن از شر داعش اعلام کرد.

    وی افزود: صلح و ثبات در افغانستان برای تمام منطقه ضروری است چرا که این کشور مهم‌ترین مسیر تجاری برای همسایگان بوده و کشورهای آسیای مرکزی می توانند از طریق افغانستان به پاکستان دسترسی داشته باشند.

    عمران خان تصریح کرد: ما همسایه افغانستان هستیم و وضعیت آنجا بر ما نیز تأثیر می‌گذارد. ما از هیچ کس حمایت نکرده و تنها در مورد صلح صحبت می کنیم.

    نخست وزیر پاکستان در ادامه با اشاره به اینکه مردم در افغانستان با مشکلات مختلفی روبرو هستند، افزود: خروج نیروهای آمریکایی ترس از وقوع بحران انسانی در افغانستان را افزایش داده است.

    به گفته وی، دولت موقت طالبان در افغانستان تلاش می کند اوضاع را سر و سامان دهد و برای غلبه بر همه‌گیری کرونا نیز باید اقدامات موثری انجام دهد.

    عمران‌خان در ادامه با تأکید بر اینکه یک دولت قوی در افغانستان می‌تواند با سازمان های تروریستی مقابله کند، طالبان را تنها و بهترین گزینه برای خلاص شدن از شر داعش دانست.

    وی افزود: طالبان پس از ۲۰ سال حکومت را در دست گرفته اند. آنان تحصیل زنان را نفی نکرده اما در مورد تحقق به آن به شیوه‌های شرعی اشاره کرده اند. طالبان به وضوح اعلام کرده تحصیل، حقوق زنان و سایر مسائل را حل خواهد کرد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما