پنجشنبه 02 مهر 1405 - Thu 24 Sep 2026
  • اولیانوف: بازگشت بازرسان آژانس به ایران ممکن نیست

  • همدستی هوایی امارات با آمریکایی‌ها

  • نرخ حواله دلار و یورو امروز چقدر است؟

  • رزمایش جان‌فدایان ایران در شیراز / فیلم

  • شناسایی ۴۴ میلیون نفر برای افزایش رقم کالابرگ از مهر

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۲ مهر ۱۴۰۵

  • آمریکا در برابر معادله جدید قدرت + عکس

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۲ مهر ۱۴۰۵

  • امشب نوای کودکان بر بام کیوان است

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲ مهر ۱۴۰۵

  • پاروی طلایی فاطمه: تاریخ‌سازی مجلل در ناگویا / سهیل موسوی ششمین طلایی ایران + عکس

  • حملات شدید هوایی پاکستان به افغانستان

  • اسرائیل اردوغان را تهدید کرد

  • توقیف اتوبوس با ۲۰ مسافر به دلیل مستی راننده

  • کسب سومین مدال برای تیم روئینگ بانوان ایران

  • فرمانده کل ارتش: رئیس‌جمهور صدای صلابت ملت مبعوث و شجاع ایران بود

  • کارزار بسنت علیه ایران به دیوار چین خورد

  • ادعای امپراتوری در پاریس، التماس در انزلی+عکس

  • توصیه بقائی به نخست‌وزیر کانا‌دا

  • استقبال هنرمندان از مواضع رئیس‌جمهور در سازمان ملل

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 265740
    تاریخ انتشار: 18/مهر/1400 - 21:21
    در کمیسیون فرهنگی مجلس انجام شد

    بررسی گرانی بلیت هواپیما تا دریافت مجوز زائرین و نحوه حضور زوار ایرانی در مراسم اربعین حسینی(ع)

    سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس ضمن تشریح بررسی های جلسه امروز کمیسیون متبوع خود از بررسی مشکلات زائرین اربعین حسینی در این جلسه خبرداد.

    بررسی گرانی بلیت هواپیما تا دریافت مجوز زائرین و نحوه حضور زوار ایرانی در مراسم اربعین حسینی(ع)

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ایسنا؛ حجت‌الاسلام مجید نصیرایی در گفت‌وگویی، در خصوص جلسه امروز کمیسیون فرهنگی مجلس عنوان کرد:موضوع مراسم پیاده روی اربعین یکی از مهمترین مسائل فرهنگی کشور است که باید از تمام ابعاد مورد توجه قرار بگیرد و آسیب شناسی جدی صورت گیرد تا سال آینده با مشکلاتی که  امسال شاهد آن بودیم مواجه نشویم، نشست امروز نیز با محوریت همین موضوع برگزار شد،در نشست امروز کمیسیون با حضور مسئولانی از وزارت کشور، سازمان حج و زیارت، رئیس کمیته بهداشت و درمان ستاد اربعین و اورژانس کشور و اعضای کمیسیون،گزارش مسئولان دستگاه‌های اجرایی در خصوص برگزاری مراسم اربعین استماع شد.

    وی با بیان اینکه در برگزاری پیاده رویی مراسم اربعین ناهماهنگی‌هایی بین دستگاههای اجرایی پیش آمده بود که در جلسه امروز مورد بحث و بررسی قرار گرفت،تاکید کرد: در ادامه هم مجموعه نیروی انتظامی نیز از جزئیات عملکرد خود در این خصوص به ارائه گزارش پرداخت .موضوعاتی چون گرانی بلیت هواپیما تا دریافت مجوز زائرین و نحوه حضور زوار ایرانی در مراسم امسال اربعین از دیگر مسائل مورد بررسی این جلسه بود.

    وی ادامه داد: در اربعین امسال در مرحله اول  ۳۰ هزار زائر و در مرحله دوم  ۶۰ هزار زائر اعزام شدند، بر این اساس و با توجه به گستردگی موضوعات مرتبط با زائران اربعین مقرر گردید جلساتی در این راستا در کمیسیون فرهنگی برگزار شود تا مشکلات و مسائل پیش آمده در مراسم پیاده روی اربعین در دستور کار قرار بگیرد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما