جمعه 20 شهريور 1405 - Fri 11 Sep 2026
  • حمله به یک نفتکش در آب‌های سرزمینی عراق

  • دشمن ۲ هدف از ما بزند، به ۲۰ هدف حمله می‌کنیم

  • جنایت بی‌رحمانه جنگنده‌های سعودی در یمن

  • بارش برف ریزه ترکیه را سفیدپوش کرد / فیلم

  • خسارات بارندگی شدید و طوفان در ساری / عکس

  • گل تماشایی روماریو در دیدار نمایشی / عکس

  • پاکستان: عملیات یمن علیه عربستان توافقنامه مکه را فعال می‌کند

  • شهادت ماموستا محمد نزهتی توسط گروهک‌های تجزیه‌طلب

  • قیمت آیفون ۱۷ امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور

  • جدایی یک ستاره پرسپولیسی در پایان فصل

  • حاج داود کریمی؛ مبارز مکتبی

  • سید امیر حسینی دلم پر از شکایته امام مهربون

  • این خودروها سهمیه اول و دوم بنزین ندارند

  • افشاگری علی کریمی علیه اکانت‌های سایبری پهلوی

  • نتانیاهو شمشیر انتخاباتی را از رو بست

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵

  • متلاشی شدن باند فساد اداری در شهرستان کلاردشت

  • برگ برنده استقلالی‌ها برای بازی با السد قطر

  • موج زائران در مسجدالحرام؛ سعودی‌ها چه کردند+ فیلم

  • تقدیر و تشویق دریادار عظمایی توسط رئیس ستادکل نیروهای مسلح

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 265593
    تاریخ انتشار: 17/مهر/1400 - 23:12

    کره‌شمالی احتمالا همچنان در حال غنی‌سازی اورانیوم است

    یک وب سایت اطلاعاتی آمریکایی با انتشار مطلبی مدعی شد که مجموعه راکتور هسته‌ای «یانگ بیون» کره شمالی همچنان مشغول غنی سازی اورانیوم است.

     کره‌شمالی احتمالا همچنان در حال غنی‌سازی اورانیوم است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از مهر؛ یک وب سایت اطلاعاتی آمریکایی با انتشار مطلبی مدعی شد که مجموعه راکتور هسته‌ای «یانگ بیون» کره شمالی همچنان مشغول غنی سازی اورانیوم است.

    بر اساس این گزارش، وب سایت «۳۸ شمالی» مدعی شد: تصاویر (ماهواره‌ای) نشان می‌دهد که آب (راکتور) از تاریخ ۲۵ اوت تا حداقل ۹ سپتامبر در حال تخلیه است. در تاریخ یک اکتبر آبی مشاهده نشد. اما یک روز بعد تصاویر حاکی از وجود آب در راکتور هستند.

    این وب سایت همچنین اعلام کرد که با آنکه هیچ گونه نشانه‌ای از فعالیت راکتور مانند بخار ناشی از فعالیت آن در تصاویر به چشم نمی‌خورند، اما با این حال هنگامی که راکتور در حال کار است، تخلیه متناوب آب، امری غیرمعمول نیست.

    لازم به ذکر است که وب سایت مذکور، هفته گذشته نیز با انتشار گزارشی مدعی شده بود که پیونگ یانگ در حال فعالیت‌ های ساخت و ساز در راکتور یانگ بی ون است.

    خبرگزاری یونهاپ نیز مدعی شد که کره شمالی پیشتر سوخت نیروگاه یانگ بی ون را برای تبدیل آن به پلوتونیوم مورد نیاز برای تولید بمب هسته‌ای خارج کرده است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما