پنجشنبه 02 مهر 1405 - Thu 24 Sep 2026
  • اولیانوف: بازگشت بازرسان آژانس به ایران ممکن نیست

  • همدستی هوایی امارات با آمریکایی‌ها

  • نرخ حواله دلار و یورو امروز چقدر است؟

  • رزمایش جان‌فدایان ایران در شیراز / فیلم

  • شناسایی ۴۴ میلیون نفر برای افزایش رقم کالابرگ از مهر

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۲ مهر ۱۴۰۵

  • آمریکا در برابر معادله جدید قدرت + عکس

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۲ مهر ۱۴۰۵

  • امشب نوای کودکان بر بام کیوان است

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲ مهر ۱۴۰۵

  • پاروی طلایی فاطمه: تاریخ‌سازی مجلل در ناگویا / سهیل موسوی ششمین طلایی ایران + عکس

  • حملات شدید هوایی پاکستان به افغانستان

  • اسرائیل اردوغان را تهدید کرد

  • توقیف اتوبوس با ۲۰ مسافر به دلیل مستی راننده

  • کسب سومین مدال برای تیم روئینگ بانوان ایران

  • فرمانده کل ارتش: رئیس‌جمهور صدای صلابت ملت مبعوث و شجاع ایران بود

  • کارزار بسنت علیه ایران به دیوار چین خورد

  • ادعای امپراتوری در پاریس، التماس در انزلی+عکس

  • توصیه بقائی به نخست‌وزیر کانا‌دا

  • استقبال هنرمندان از مواضع رئیس‌جمهور در سازمان ملل

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 265548
    تاریخ انتشار: 17/مهر/1400 - 17:42

    متقاضیان بخش معدن می‌توانند از طریق سامانه بهین‌یاب تسهیلات دریافت کنند

    طبق اعلام معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران، امکان استفاده متقاضیان بخش معدن از تسهیلات منابع از طریق سامانه بهین‌یاب فراهم شده و دارندگان پروانه بهره‌برداری مواد معدنی گروه ۳ در استان تهران مشمول استفاده از تسهیلات از محل منابع در دسترس اعم از طرح تام و جهش تولید در سامانه بهین‌یاب هستند.

     متقاضیان بخش معدن می‌توانند از طریق سامانه بهین‌یاب تسهیلات دریافت کنند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ایسنا؛ علی عبدی در گفت‌وگویی، ضمن اشاره به اینکه عمده معادن استان تهران مربوط به تامین مصالح ساختمانی هستند و مکاتبات متعددی از سوی بهره‌برداران معادن سطح استان تهران جهت ارائه تسهیلات انجام شده است، اعلام کرد: بر این اساس به منظور بهره‌مندی این استان از تسهیلات مالی پیش بینی شده برای بخش معدن، ایجاد کد آیسیک برای مصالح ساختمانی صرفا برای استان تهران در سامانه بهین‌یاب درخواست شد.

    معاون امور معادن سازمان صمت استان ادامه داد: بدین منظور با موافقت معاونت امور معادن و صنایع معدنی وزارتخانه، برای دارندگان پروانه بهره‌برداری مواد معدنی گروه ۳ در استان تهران که دارای واحد فرآوری مرتبط با موضوع ماده معدنی هستند موافقت کردند و بر این اساس جهت استفاده و ارائه تسهیلات به بهره‌برداران دارای پروانه بهره‌برداری، خاصه فرآوری مواد معدنی گروه‌های ماده معدنی از وزارت متبوع فراهم شد.

    عبدی در پایان خاطرنشان کرد: این معادن با ثبت‌نام در سایت بهین‌یاب می‌توانند از تسهیلات طرح تام و جهش تولید استفاده کنند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما