سه شنبه 10 شهريور 1405 - Tue 01 Sep 2026
  • احتمال تعطیلی لیگ برتر قوت گرفت

  • صنعت شیلات در اروپا، قربانی خشکسالی

  • نیروهای مسلح تجهیزات خود را به‌روز کرده‌اند

  • راه در رو آمریکا در تنگه هرمز بسته شد

  • علی کریمی با یک استوری ناموسی، رضا پهلوی را آنفالو کرد

  • خبر بد برای سرخابی‌ها؛دو ستاره تیم غایبان بزرگ دربی

  • نپال پس از سیل مرگبار / عکس

  • حرکت عجیب و خطرناک علیرضا جهانبخش حین بازی/ فیلم

  • قیمت نفت امروز دوشنبه ۹ شهریور

  • افشاگری عراقچی از فریبکاری نتانیاهو

  • خطای مزدوران دشمن برای ایجاد آشوب داخلی با پاسخی محکم مواجه می‌شود/ ایران اسلامی آماده رویارویی با متجاوزین است/ تاکید بر تعیین تکلیف سریع وضعیت زندانیان مُعسر

  • پزشکیان با نخست‌ وزیر هند دیدار کرد+ فیلم

  • کارزار فشار اقتصادی آمریکا نتیجه «صلح شرافتمندانه» اصلاحات است؟

  • وزیر کار: زمان واریز معوقات بازنشستگان اعلام شد

  • ردپای نفت‌کش هدف قرارگرفته پیدا شد

  • داور داربی مشخص شد؟

  • پزشکیان در حاشیه اجلاس شانگهای با پوتین دیدار می‌کند

  • چرا زنان میانسال باید ورزش‌ کنند

  • ترس بزرگ پرسپولیس در آستانه دربی!

  • پریشونم یه جورایی شبیه مجنونم از حسین ستوده

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 264487
    تاریخ انتشار: 09/مهر/1400 - 15:36

    پرواز هواپیمای جنگی چین بر فراز حریم هوایی تایوان

    همزمان با روز ملی چین، بیست و پنج فروند هواپیمای جنگی این کشور در یک قدرت‌نمایی هوایی، وارد حریم هوایی جزیره تایوان شدند.

    پرواز هواپیمای جنگی چین بر فراز حریم هوایی تایوان

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از فارس ، بیست و پنج فروند هواپیمای جنگی چینی روز جمعه وارد حریم هوایی جزیره تایوان شدند.

     
    روزنامه «واشنگتن پست» پرواز این بیست و پنج هواپیمای جنگی را قدرت‌نمایی چین علیه تایوان به مناسبت روز ملی چین توصیف کرد.
     
    به نوشته این روزنامه، هجده فروند جنگنده «جی-۱۶» و دو بمب‌افکن «اچ-۶» در میان هواپیماهایی بودند که بر فراز حریم هوایی تایوان به پرواز درآمدند.
     
    ارتش تایوان در بیانیه‌ای اعلام کرد در پاسخ به این اقدام چین، نیروهای گشت هوایی خود را مستقر کرده و هواپیماهای چینی را بر روی سیستم دفاع هوایی رهگیری کرده است.
     
    این قدرت‌نمایی هوایی چین، تنها یک هفته پس از آن انجام شده است که بیست و چهار فروند جت چینی وارد حریم هوایی تایوان شدند.
     
    چندی قبل نیز تایوان مدعی شد چهار فروند هواپیمای نظامی چینی وارد منطقه شناسایی پدافند هوایی جزیره شدند.
     
    پکن، تایوان را بخشی از سرزمین چین می‌داند و تحرکات آمریکا و فروش سلاح به تایوان را نقض حاکمیت خود و مغایر با سیاست «چین واحد» ارزیابی می‌کند. با این حال آمریکا با اعزام ناو به تنگه تایوان و کمک نظامی به تایوان عملا در مسیر حمایت از این جزیره است و پکن بارها به این مسئله اعتراض کرده است. این در حالی است که کشورهای عضو سازمان ملل متحد از جمله آمریکا، تایوان را به عنوان کشور مستقل به رسمیت نمی‌شناسند.
     
    دفتر امور تایوان در دولت چین امروز (جمعه) در بیانیه انتقادی مفصلی، وزیر خارجه تایوان را مانند «مگسی پر سروصدا» توصیف کرد که درباره استقلال این کشور دروغ می‌گوید.
     
    این اظهارات دولت پکن علیه وزیر خارجه تایوان در حالی مطرح شده که چند روز پیش «چیو کو-چنگ» وزیر دفاع تایوان گفته بود برای افزایش قدرت بازدارندگی مؤثر در برابر حمله احتمالی چین، به تسلیحات دوربرد نیاز دارند و باید سامانه‌های پدافندی خود را متحرک کنند. 

    نظرات بینندگان
    نظرات شما