پنجشنبه 07 آبان 1405 - Thu 29 Oct 2026
  • فلج تنفسی و مرگ با خوردن این غذاها

  • شروع طوفانی حسن یزدانی +فیلم

  • چرا سلطنت‌طلبان از کرامت انسانی خود عبور کرده‌اند؟+ عکس

  • جنون در اسرائیل: بگذارید جهان بداند!

  • انهدام یک فروند پهپاد MQ1 ارتش تروریستی آمریکا در تنگه هرمز

  • اجرای احکام قطعی پرونده آذین خودرو با ۲۱۶۸ شاکی

  • انفعال سازمان ملل در برابر خطرات هسته‌ای

  • چرا دوره نهفتگی ایدز خطرناک است؟

  • بحران گازوئیل ماندگار شد

  • افزایش رفت‌وآمدهای دیپلماتیک همزمان با تقویت آرایش نظامی + عکس و فیلم

  • یحیی سریع: فرودگاه عدن را تخلیه کنید

  • بازگشت بورس به مدار صعود

  • جشن طلسم‌شکنی تاریخی لولا / عکس

  • ساحل سرخ استان شاندونگ چین در فصل پاییز/ عکس

  • زندان با الگوبرداری از زندان جنجالی السالوادور / فیلم

  • توییت حساب کاربری رهبر انقلاب خطاب به فرزندان ایران

  • دستگیری متهم ۶ هزار میلیارد تومانی در رشت

  • بن‌بست سیاسی، سناریوهای نخست‌وزیری و سایه جنگ با ایران+ عکس

  • جایی که بعثی‌ها از برنج سنگر ساختند! + عکس

  • ترمز واردات خودرو رسماً کشیده شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 264462
    تاریخ انتشار: 09/مهر/1400 - 12:50

    وضعیت آب و هوا در نهم مهر

    در سه روز آینده در نواحی شمال شرق و شرق کشور و همچنین در بخش‌هایی از استان‌های سمنان، یزد، کرمان و شمال اصفهان وزش باد شدید پیش بینی می‌شود.

    وضعیت آب و هوا در نهم مهر

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش بینی هواشناسی امروز جمعه برای استان‌های گیلان، مازندران، اردبیل، بخش‌هایی از گلستان، آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی بارش باران، گاهی رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود که بیشینه شدت بارش در استان گیلان و اردبیل خواهد بود. این شرایط با شدت کمتر طی روز شنبه در مناطق ذکر شده ادامه خواهد داشت.

    برای روز‌های یکشنبه تا سه‌شنبه در استان گیلان، برخی نقاط اردبیل و شما آذربایجان شرقی بارش پراکنده انتظار می‌رود.
     
    گفتنی است، با توجه به تشکیل چرخند حاره‌ای در شمال اقیانوس هند و حرکت آن به سوی دریای عمان، انتظار می‌رود به تدریج از بعد از ظهر جمعه تا یکشنبه در جنوب سیستان و بلوچستان، به ویژه مناطق ساحلی، بارش باران همراه با رعد و برق و وزش باد خیلی شدید رخ دهد. طی این مدت دریای عمان در سواحل سیستان و بلوچستان مواج و طوفانی پیش‌بینی می‌شود.
     
     وضعیت آب و هوا در نهم مهر/ بارش شدید باران در استان های گیلان و اردبیل
     
    در سه روز آینده در نواحی شمال شرق و شرق کشور و همچنین در بخش‌هایی از استان‌های سمنان، یزد، کرمان و شمال اصفهان وزش باد شدید و در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک انتظار می‌رود. این وضعیت طی روز‌های یکشنبه و دوشنبه در نوار شرقی کشور پیش بینی می‌شود.
     
    از جمعه تا بعد از ظهر شنبه غرب دریای خزر و نیمه غربی خلیج فارس مواج خواهد بود.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما