جمعه 09 مرداد 1405 - Fri 31 Jul 2026
  • مقاومت هرگز سلاح خود را کنار نمی‌گذارد

  • ایران، عامل حمله سایبری به سامانه آب مینه‌سوتا است!

  • قیمت بلیط سفر دریایی اربعین چند؟

  • نشست خصوصی ونس با نتانیاهو درباره ایران

  • خرید دو شاه ماهی خارجی برای استقلال

  • تغییر مسیر ۶ نفتکش سعودی به دنبال تهدیدات یمن

  • علائم تا درمان سرگیجه

  • عراقچی: آب می‌تواند محور همکاری با همسایگان باشد+عکس

  • دوری دو ماهه ستاره ازبکی از ترکیب استقلال+عکس

  • امروز ابتکار عمل در دستان توانای ایرانیان و همپیمانان آنان است/ آمریکا دیگر بازیگر اصلی منطقه نیست

  • کشور میانجی دلالی را شروع کرد

  • ادعای حمله سایبری ایران به سامانه آب مینه‌سوتا

  • دو نفتکش متخلف مورد اصابت قرار گرفته و متوقف شدند+ فیلم

  • خطر افزایش مقاومت آنتی‌بیوتیکی در کودکان

  • اسطوره میلان درگذشت

  • مدودف: روسیه در مرحله مهم از پایان جنگ قرار دارد

  • آخرین وضعیت تردد در تنگه‌ هرمز و باب‌المندب

  • جنجال در اسپانیا؛ کشته شدن۱۸ مهاجر در مرز مراکش / فیلم

  • دو زلزله پیاپی مرز ایران و عراق را لرزاند

  • تصاویر تازه ماهواره‌ای از پایگاه علی السالم کویت پس از حملات ایران + فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 264424
    تاریخ انتشار: 08/مهر/1400 - 17:33

    بحرینی‌ها با تظاهرات ضد صهیونیستی به استقبال وزیر خارجه اسرائیل رفتند

    تعدادی از مردم بحرین همزمان با ورود وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به منامه، تظاهرات برگزار و مخالفت خود را با عادی‌سازی روابط با تل‌آویو اعلام کردند.

     بحرینی‌ها با تظاهرات ضد صهیونیستی به استقبال وزیر خارجه اسرائیل رفتند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از فارس؛ «یائیر لاپید» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی، در نخستین سفر رسمی پس از توافق عادی سازی روابط  میان تل‌آویو و منامه، صبح امروز (پنجشنبه، ۳۰ سپتامبر) وارد بحرین شد.

    این سفر در حالی صورت می‌گیرد که ملت بحرین بارها مخالفت خود با عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی را اعلام کرده‌اند.

    بحرینی‌ها با تظاهرات ضد صهیونیستی به استقبال وزیر خارجه اسرائیل رفتند +فیلم

    بر اساس گزارش «عربی پست»، همزمان با ورود وزیر خارجه رژیم صهیونیستی تظاهرات مردمی در محکومیت عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی در بحرین آغاز شد.

    بنا به این گزارش، تظاهرات‌کنندگان اقدام به آتش‌زدن لاستیک‌های خودروها در خارج از پایتخت بحرین کردند و کاربران با به راه‌انداختن هشتگ‌هایی مخالفت خود را اعلام کردند. همچنین امروز مسیرهای منتهی به فرودگاه بحرین شاهد استقرار گسترده نیروهای امنیتی بود.

    بحرینی‌ها با تظاهرات ضد صهیونیستی به استقبال وزیر خارجه اسرائیل رفتند +فیلم

    رسانه‌های فلسطینی هم فیلم و تصاویری از تظاهرات امروز مردم بحرین منتشر کردند.

    بحرین در سپتامبر سال۲۰۲۰ با وساطت دولت وقت آمریکا به ریاست «دونالد ترامپ»، توافقنامه‌ عادی‌سازی روابط با رژیم اشغالگر قدس موسوم به «توافق‌های آبراهام» را امضاء و رسما با تل‌آویو روابط دیپلماتیک برقرار کرد.

    در همین ارتباط، صفحه آیت‌الله «شیخ عیسی قاسم» رهبر معنوی نهضت اسلامی و انقلاب بحرین در توئیتر به سفر «یائیر لاپید» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به منامه  واکنش نشان داد. در این پست آمده است: «خیانت نفرت انگیز عادی سازی [روابط] با دشمن صهیونیستی یکی از جنگ‌های سیاسی دولت بحرین علیه مردم آن است که با ارعاب، فقر، زندانی‌کردن، آوارگی، تحقیر، به حاشیه راندن و سلب حقوق همراه است. خدا به داد این مردم برسد».

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما