دوشنبه 19 مرداد 1405 - Mon 10 Aug 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 264382
تاریخ انتشار: 08/مهر/1400 - 14:26

آهنگسازی مجید انتظامی به یاد حاج قاسم سلیمانی

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همزمان با بزرگداشت هفته دفاع مقدس با مجید انتظامی هنرمند پیشکسوت عرصه موسیقی کشورمان دیدار و گفتگو کرد.

آهنگسازی مجید انتظامی به یاد حاج قاسم سلیمانی

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از خبرنگاران جوان ، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دیدار با مجید انتظامی هنرمند پیشکسوت عرصه موسیقی گفت: استاد انتظامی دارای آثار ارزشمند و ماندگاری در عرصه موسیقی به ویژه آثار دفاع مقدس هستند که همواره در ذهن و خاطره ملت ما به عنوان آثار ماندگار نقش خواهد بست. ما در دوره جدید فعالیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منتظر تولید آثار فاخر و جدیدی از استاد انتظامی هستیم و برای این منظور شرایط و نیاز‌های تولید این آثار را فراهم خواهیم کرد.

 
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: ما دستمان را برای یاری گرفتن به سمت هنرمندان ارجمند کشورمان گشاده ایم و استاد انتظامی به عنوان یکی از استادان مبرز جریان موسیقی اصیل کشور همواره توجهشان به رشد و تعالی هنر در جامعه و انتقال ارزش هایی، چون حماسه آفرینی‌های دفاع مقدس به علاقه‌مندان به ویژه جوانان بوده و آثار قابل توجهی در حوزه جریانات عمومی از جمله دفاع مقدس پدید آورده اند که هرگز از ذهن و ضمیر مردم دور نمی‌شود. آثاری که مردم نسبت به آن تعلق خاطر و حس خوبی دارند و این امری مهم و ارزشمند است.
 
در این دیدار مجید انتظامی با قدردانی از حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به برخی از مشکلات و دغدغه‌های حوزه موسیقی کشور اشاره نمود و بخشی از خاطرات خود در باره تولید آثارش را بازگو کرد.
 
وی همچنین تاکید کرد: چنانچه شرایط جسمی ام اجازه بدهد و در وضعیت مناسبی قرار بگیرم اولین اثری که خواهم ساخت درباره ارزش‌های والا و معنوی و تعلقات ملت ما به ویژه فداکاری‌های سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی خواهد بود.
 
در پایان این دیدار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یک جلد مثنوی به مجید انتظامی اهدا کرد.
 
محمود شالویی سرپرست معاونت امور هنری درباره فلسفه اهدای این کتاب گفت: از آنجا که اشعار مولانا به گونه‌ای است که زمینه ساز تولید آثاری مانند آثار استاد انتظامی است و از طرفی مولانا مدافع ارزش‌های متعالی انسانی است، این کتاب را به استاد انتظامی شده است.
 
در ملاقات با مجید انتظامی تعداری از مدیران فرهنگی از جمله محمود شالویی مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی و سرپرست معاونت امور هنری، سیدمجید پوراحمدی مدیرعامل صندوق اعتباری هنر، محمد الهیاری مدیرکل دفتر موسیقی و حمیدرضا نوربخش مدیرعامل خانه موسیقی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی را همراهی کردند.

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما