دوشنبه 09 شهريور 1405 - Mon 31 Aug 2026
  • احتمال تعطیلی لیگ برتر قوت گرفت

  • صنعت شیلات در اروپا، قربانی خشکسالی

  • نیروهای مسلح تجهیزات خود را به‌روز کرده‌اند

  • راه در رو آمریکا در تنگه هرمز بسته شد

  • علی کریمی با یک استوری ناموسی، رضا پهلوی را آنفالو کرد

  • خبر بد برای سرخابی‌ها؛دو ستاره تیم غایبان بزرگ دربی

  • نپال پس از سیل مرگبار / عکس

  • حرکت عجیب و خطرناک علیرضا جهانبخش حین بازی/ فیلم

  • قیمت نفت امروز دوشنبه ۹ شهریور

  • افشاگری عراقچی از فریبکاری نتانیاهو

  • خطای مزدوران دشمن برای ایجاد آشوب داخلی با پاسخی محکم مواجه می‌شود/ ایران اسلامی آماده رویارویی با متجاوزین است/ تاکید بر تعیین تکلیف سریع وضعیت زندانیان مُعسر

  • پزشکیان با نخست‌ وزیر هند دیدار کرد+ فیلم

  • کارزار فشار اقتصادی آمریکا نتیجه «صلح شرافتمندانه» اصلاحات است؟

  • وزیر کار: زمان واریز معوقات بازنشستگان اعلام شد

  • ردپای نفت‌کش هدف قرارگرفته پیدا شد

  • داور داربی مشخص شد؟

  • پزشکیان در حاشیه اجلاس شانگهای با پوتین دیدار می‌کند

  • چرا زنان میانسال باید ورزش‌ کنند

  • ترس بزرگ پرسپولیس در آستانه دربی!

  • پریشونم یه جورایی شبیه مجنونم از حسین ستوده

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 264286
    تاریخ انتشار: 07/مهر/1400 - 20:20

    بازگشت ۲۰ هزار زائر از مرز شلمچه و مهران به کشور

    فرمانده نیروی انتظامی کشور گفت: تاکنون ۲۰ هزار زائر کربلای معلی از مرز شلمچه و مهران وارد خاک کشور شدند.

     بازگشت ۲۰ هزار زائر از مرز شلمچه و مهران به کشور

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از خبرگزاری فارس از مرز خرمشهر، سردار حسین اشتری فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی عصر امروز در حاشیه بازدید از مرز شلمچه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تاکنون ۲۰ هزار زائر اربعین حسینی از مرزهای زمینی شلمچه و مهران به کشور بازگشتند.

    وی به بازگشت زائران اربعین حسینی از عتبات عالیات به سمت مرزهای کشور اشاره کرد و گفت: بازگشت زائرین اباعبدالله الحسین از دو روز گذشته شروع شده و امروز جمعیت قابل ملاحظه‌ای از مرز زمینی شلمچه در حال بازگشت هستند.

    فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی افزود: پیش‌بینی می‌شود تا یکی دو روز آینده این موج بازگشت ادامه داشته باشد و نیروی انتظامی تا زمانی که زائران به مرزها مراجعه می‌کنند در مرز حضور دارد.

    سردار اشتری با اشاره به اینکه محدودیتی برای بازگشت زائران از مرزهای زمینی اعلام نشده اذعان کرد: زائرانی که از مرز مهران و یا بصورت هوایی به عراق عزیمت کردند از مرز شلمچه هم می توانند وارد کشور شوند.

    وی عنوان کرد: مرزهای شلمچه و مهران آماده برگشت زائران اربعین به وطن هستند و توصیه می‌شود برای بازگشت تعجیل نکنند.

    اشتری بیان کرد: وسایل نقلیه برای انتقال زائران از مرز تدارک دیده شده و توصیه می‌شود افرادی که با ماشین شخصی و از راه دور آمده‌اند هنگام برگشت استراحت کرده باشند و با خواب آلودگی رانندگی نکنند.

    وی از همه کسانی که برای آسایش زائران زحمت کشیدند به ویژه مرزبانان، یگان‌های ویژه، راهور و دیگر نیروهای نظامی و انتظامی تشکر کرد و افزود:عراق هم اکنون مرزهای زمینی خود را بسته و امکان عبور زایران ایرانی به کشور عراق امکان پذیر نیست.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما