جمعه 19 تير 1405 - Fri 10 Jul 2026
  • واکنش انفعالی گروسی به تجاوز اخیر آمریکا

  • ایران اعتبار نظامی آمریکا را به چالش کشیده است

  • بازگشایی صحن آزادی، امکان زیارت محل خاکسپاری رهبر شهید فراهم شد

  • حمله به زیرساخت‌ها مقابله‌ به‌ مثل خواهد شد

  • تهران حملات تروریستی در جنوب غرب پاکستان را محکوم کرد

  • دیدار وزرای امور خارجه ایران و اندونزی در مشهد

  • مترو و اتوبوس تهران از شنبه باز هم رایگان است؟

  • هیچ شرایطی اجازه در امور تنگه هرمز به آمریکا داده نخواهد شد

  • عملیات موفق خنثی‌سازی بمب ۲۰۰۰ پوندی در کرج

  • پروازهای فرودگاه مشهد از سر گرفته شد

  • قدردانی محسن رضایی از حضور مردم عراق در تشییع رهبر شهید

  • قاب‌هایی از تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب در مشهد

  • هشدار برای والیبالیست‌های ایران با سقوط در رنکینگ جهانی

  • آمریکا و اسرائیل باعث اتحاد میان اهل سنت و شیعیان شدند!

  • ترامپ جنگ را از سر نمی‌گیرد

  • حمله آمریکا به اسکله پنج‌پله بندرعباس

  • نمودار درختی مرحله حذفی جام جهانی پس از صعود فرانسه

  • پرسپولیس با این مدیریت ضربه می‌خورد

  • ولایت فقیه یعنی بعد از ۴۷سال حکمرانی

  • حمله انتحاری به منزل یک رهبر سیاسی در پاکستان

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 263922
    تاریخ انتشار: 05/مهر/1400 - 14:43

    فعالان محیط زیست مسیر فرودگاه اصلی لندن را قرق کردند

    فعالان محیط زیست در صبح اولین روز هفته کاری در انگلیس، خروجی پرتردد یکی از اتوبان‌های پایتخت به سمت فرودگاه بین‌المللی هیترو لندن را در ادامه اعتراضات خود به تغییرات اقلیمی و گرمایش زمین قرق کردند.

    فعالان محیط زیست مسیر فرودگاه اصلی لندن را قرق کردند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ایرنا، اعضای گروه موسوم به «انگلیس را عایق کنید» در خروجی ۱۴ اتوبان کمربندی ام۲۵ تحصن کرده و پارچه‌نوشته‌هایی را حمل می‌کنند که روی آن جملاتی درباره ضرورت توجه به بحران اقلیمی نوشته شده است.

    طبق برآورد پلیس لندن حدود ۵۲ نفر در این حرکت اعتراضی شرکت کرده‌ اند و شعارهایی را علیه اهمال‌کاری دولت در رسیدگی به بحران آب و هوایی سر می‌دهند. این برای ششمین بار طی دو هفته گذشته است که آن‌ها در نقاط مختلف اتوبان ام۲۵ دست به تظاهرات زده و ترافیک سنگینی ایجاد می‌کنند. ام۲۵ یک اتوبان کمربندی است که حدود ۱۸۸ کیلومتر طول دارد.

    دادگاه انگلیس اخیرا با صدور حکمی به نفع شرکت ملی بزرگراه‌های این کشور، تجمع معترضان در این اتوبان را ممنوع کرد. به این ترتیب پلیس می‌تواند آن ها را به جرم نقض دستور دادگاه بازداشت، جریمه و یا حتی اموال‌شان را ضبط کند.

    فعالان محیط زیست مسیر فرودگاه اصلی لندن را قرق کردند

    معترضان هفته پیش با صدور بیانیه‌ای اعلام کردند که بیشتر از نقض حکم دادگاه نگران تغییرات خطرناک آب و هوایی هستند. آن ها می‌گویند که هنوز فرصت برای جلوگیری از گرمایش زمین و بروز بحران اقلیمی وجود دارد.

    با این حال پلیس لندن اعلام کرد که امروز در محل برگزاری تجمع حاضر شد و شماری از معترضان را بازداشت کرد.

    «گرنت شپس» وزیر حمل و نقل انگلیس هفته پیش با انتشار پیامی در توئیتر اقدام فعالان محیط زیست را خطرناک و غیر سازنده خواند و گفت که از پلیس انتظار دارد وارد عمل شده و خیابان‌ها را باز کند. پلیس انگلیس از ابتدای شهریور ماه بالغ بر ۶۰۰ فعال محیط زیست را بازداشت کرده است.

    «انگلیس را عایق کنید» یکی از شاخه‌های گروه قیام علیه انقراض است که خواهان رسیدگی فوری به وضع محیط زیست هستند. آن‌ها علاوه بر اعلام رسمی وضع اضطراری، می‌خواهند که دولت انگلیس از طریق تصویب قوانین الزام‌آور، افزایش روزافزون دی‌اکسید کربن را تا سال ۲۰۲۵میلادی به صفر برساند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما