جمعه 02 مرداد 1405 - Fri 24 Jul 2026
  • یزید زمان به زائران کربلا حمله کرد

  • جاده‌ای میان دو اقلیم / عکس

  • مشاهده یک خرس غول‌پیکر بر فراز تیر برق! / فیلم

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۱ مرداد

  • اولتیماتوم ترامپ به عون: یا جولانی، یا نتانیاهو! + عکس

  • هلاکت متجاوزان در درگیری مرزبانان با گروهک تروریستی

  • روایت خبرنگار بی‌بی‌سی از دقت موشک‌های ایرانی

  • پاسخ قالیباف به ترامپ: امنیت برای همه یا هیچکس!

  • ایران با سریع‌ترین رشد سالمندی روبه‌رو است

  • ترامپ در باتلاق جنگ ایران گرفتار شده است

  • هشدار ستاد اربعین درباره پول همراه زائران

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • حمله سنگین سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن/فیلم

  • افزایش حملات متقابل ایران و آمریکا و نگرانی از گسترش جنگ/مذاکرات پشت‌پرده با ایران در جریان است /توانمندی موشکی ایران همچنان پابرجاست+عکس

  • ادعای دوباره آمریکا علیه تنگه هرمز و ایران

  • سفر اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس به استان‌های جنوبی

  • دوراهی ستاره آبی پوش بین استقلال و پرسپولیس

  • تصویر ماهواره‌ای از انهدام رادار هشدار اولیه آمریکا در کویت

  • فیلم / کارگاه بمب‌سازی عامل فعال کودتای دی‌ماه ۱۴۰۴

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 263836
    تاریخ انتشار: 04/مهر/1400 - 15:47

    رئیس کل سازمان خصوصی سازی منصوب شد

    وزیر امور اقتصادی و دارایی طی حکمی حسین قربان‌زاده را به سمت معاون وزیر و رئیس کل سازمان خصوصی سازی منصوب کرد.

     رئیس کل سازمان خصوصی سازی منصوب شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی طی حکمی حسین قربان‌زاده را به سمت معاون وزیر و رئیس کل سازمان خصوصی سازی منصوب کرد.

    به گزارش شبکه اخبار اقتصادی و دارایی ایران (شادا)، وی در این حکم بر تهیه اصلاح قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴، تلاش و پیگیری جهت دستیابی به اهداف سیاست‌های کلی اصل ۴۴، استفاده از شیوه‌های نوین و روش‌های متنوع در قیمت گذاری و واگذاری، آسیب شناسی و اصلاح روش‌های واگذاری سهام شرکت‌ها و تصدی‌های قابل واگذاری دولتی را به عنوان اولویت‌های برنامه‌ای این سازمان تأکید کرده است.

    بر اساس این گزارش، همچنین نظارت بر اجرای دقیق مفاد قرارداد‌های واگذاری و پشتیبانی برای تحقق اهداف واگذاری، تدوین و اجرای راهکار‌های تسهیل دستیابی به توسعه مشارکت‌های عمومی، شفاف سازی و ارتقای نظام ارزش گذاری دارایی‌های مشمول واگذاری و تقویت نظام کنترل اهداف پس از واگذاری در ترتیبات حقوقی و قرارداد‌های واگذاری‌ها، از دیگر اولویت‌های برنامه‌ای سازمان خصوصی سازی است که مورد تأکید وزیر اقتصاد واقع شده است تا در دوره مدیریتی جدید در سازمان خصوصی سازی مطمح نظر قرار گیرد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما