دوشنبه 16 شهريور 1405 - Mon 07 Sep 2026
  • هشدار قالیباف به وزیر جنگ آمریکا

  • بخوانید ایران هر چه قوی‌تر!

  • انهدام ۳ هسته‌ عملیاتی گروهک تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور+ فیلم

  • سربازان ناو آمریکایی به پاتایا رفتند!

  • رقص اسب‌های وحشی زیر رنگین‌کمان / فیلم

  • بازگشت ۱۰ صیاد مفقودشدهٔ بندرلنگه‌ای

  • قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا ۱۶ شهریور

  • پرسپولیس جایگزین استقلال شد!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵

  • وعده سرپرست تامین اجتماعی برای پرداخت بدهی‌ها

  • خاطرات رهبر شهید از شب ورود امام خمینی (ره) به تهران

  • 10 شهید و 7 زخمی در حملات وحشیانه اشغالگران به کفررمان در جنوب لبنان

  • قتل وحشیانه یک نفر در کمپ کی‌روش

  • چرا در روایت «حسن روحانی» آمریکا حذف شده است؟

  • آرامکو آتش گرفت+ فیلم

  • اقدامات تجاوزکارانه آمریکا عامل ناامنی در تنگه هرمز است

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۱۶ شهریور

  • پرسپولیس علیه استقلال تا دادگاه عالی ورزش CAS می‌رود

  • بورس سقف نمی‌شناسد؛ هجوم پول به بازار

  • قیمت دینار عراق امروز دوشنبه ۱۶ شهریور

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 263548
    تاریخ انتشار: 02/مهر/1400 - 10:19

    افشاگری اسطوره پرسپولیس از نقطه ضعف الهلال + جزئیات

    محمود کلهر پیشکسوت پرسپولیس گفت : الهلال عربستان در بازی با استقلال تاجیکستان هم ضعف‌های زیادی در بازی تیمی داشت، این تیم در خط دفاعی هم مشکل دارد، الهلال با آن تیم پرقدرت پیشین فاصله دارد و سرخپوشان توانایی شکست این تیم را دارند.

    افشاگری اسطوره پرسپولیس از نقطه ضعف الهلال + جزئیات

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»محمود کلهر درباره دیدار حساس تیم فوتبال پرسپولیس مقابل الهلال عربستان در مرحله یک چهارم لیگ قهرمانان آسیا، اظهار داشت:
     
    به عقیده من بازی با الهلال قرعه بدی نیست و پرسپولیس می‌تواند این تیم را شکست دهد. آن چیزی را که ما از الهلال در بازی با استقلال دیدیم نمایانگر این بود که الهلال با آن تیم پرقدرت پیشین فاصله دارد و سرخپوشان توانایی شکست این تیم را دارند.
     
    وی ادامه داد:
     
    الهلال در بازی با استقلال هم ضعف‌های زیادی در بازی تیمی داشت. این تیم در خط دفاعی هم مشکل دارد و اگر بازیکنان استقلال مرتکب اشتباهات فردی نمی‌شدند می‌توانستند مقابل الهلال به پیروزی برسند.
     
    نقطه قوت الهلال در خط حمله است که چند بازیکن خارجی توانمند دارد. بازیکنانی که می‌توانند در یک لحظه نتیجه بازی را تغییر دهند. این تیم در حال حاضر در کوران مسابقات است و بازیکنانش با آمادگی بالا به مصاف پرسپولیس خواهند آمد. نکته‌ای که سرخپوشان از آن بی‌بهره‌اند و بدون انجام بازی رسمی باید به عربستان بروند. به هر حال یحیی گل‌محمدی با برنامه‌ریزی درست و انجام چند بازی دوستانه‌ای که مدنظر دارد می‌تواند بازیکنانش را به هماهنگی مطلوب برساند.
     
    بازیکن پیشین تیم فوتبال پرسپولیس افزود:
     
    حُسنی که مراحل یک چهارم و نیمه نهایی دارند این است که به صورت متمرکز در عربستان برگزار می‌شوند و دیگر نیاز نیست که تیم‌ها چندین سفر به کشورهای مختلف داشته باشند.
     
    کلهر با بیان اینکه پرسپولیس در خطوط حمله و دفاع استحکام خوبی دارد، تأکید کرد:
     
    به عقیده من اگر پرسپولیس بازیکنان رونده خود مثل ترابی، امیری، عالیشاه، عبدی و آل‌کثیر را در فرم خوبی مقابل الهلال در اختیار داشته باشد، با وجودی که بازی در زمین حریف برگزار می‌شود می‌تواند پیروز شود. ساختار تیمی پرسپولیس به مراتب بهتر از الهلال است و در حال حاضر از لحاظ شکل تیمی در سطح بالاتری قرار دارد. با توجه به ضعف دفاعی الهلال سرخپوشان باید با دو مهاجم بازی کنند تا با تعداد نفرات بیشتری در محوطه جریمه حریف از اشتباهات مدافع این تیم به نحوی شایسته بهره ببرند.
     
    وی راجع به اینکه علی‌رغم تمایل کادر فنی پرسپولیس به جذب مهاجم خارجی، اما باشگاه با مخالفت فدراسیون فوتبال روبه‌رو شد و نتوانست برای تقویت خط حمله بازیکن خارجی بگیرد، خاطر نشان کرد:
     
    این شرایط هر سال برای باشگاه‌های ما رخ می‌دهد. با توجه به برنامه‌ریزی AFC باشگاه‌های ما در دو مرحله با بازیکنان متفاوتی به میدان می‌روند. این مشکلات بدهی و پرونده‌های باز خارجی هم که همیشه برای تیم‌های ما وجود دارد. پس فدراسیون، سازمان لیگ و مسئولان فوتبال ما باید راهکاری بیندیشند تا نمایندگان فوتبال‌مان بتوانند به بهترین شکل خودشان را مهیای این مسابقات کنند.
     
     
     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما