پنجشنبه 22 مرداد 1405 - Thu 13 Aug 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 263497
تاریخ انتشار: 01/مهر/1400 - 18:28
سخنگوی ستاد کرونا:

احتمال حضور هواداران در بازی ایران و کره

سخنگوی ستاد کرونا گفت: در حال بررسی هستیم و این احتمال وجود دارد تعدادی از هواداران فوتبال بتوانند در بازی ایران و کره حاضر شده و از نزدیک این دیدار را تماشا کنند.

احتمال حضور هواداران در بازی ایران و کره

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ایرنا،  علیرضا رئیسی افزود: این امکان وجود دارد که حدود ۱۰ هزار تماشاگر در ورزشگاه آزای و از نزدیک دیدار تیم های ملی فوتبال ایران و کره جنوبی در مرحله مقدماتی جام جهانی فوتبال را تماشا کنند.

وی ادامه داد: این بازی همانطور که اعلام شده ۲۰ مهرماه و ساعت ۲۰ برگزار خواهد شد و در حال بررسی هستیم تا شرایط حضور ۱۰ هزار هوادار فوتبال را در استادیوم فراهم کنیم.

سخنگوی ستاد ملی مبارزه با کرونا خاطر نشان کرد: اگر این مساله محقق شود تماشاگرانی می توانند وارد استادیوم شوند که دو دوز واکسن کرونا را تزریق کرده باشند تا مشکلی به وجود نیاید.

رئیسی همچنین تصریح کرد: حدود ۱۰ هزار تماشاگر را در نظر گرفتیم تا هم بتوانیم فاصله اجتماعی را رعایت کنیم و هم از هواداران فوتبال می خواهیم پروتکل های بهداشتی و زدن ماسک را جدی بگیرند تا بتوانیم به اهداف خود دست یابیم.

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما