دوشنبه 23 شهريور 1405 - Mon 14 Sep 2026
  • طوفان تگرگ جنوب شرق برزیل را درنوردید/ فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۲۳ شهریور ۱۴۰۵

  • اعلام دستور جدید دورکاری برای کارمندان دولت

  • ربات‌های پست‌چی مشغول کار هستند / فیلم

  • قیمت بیت کوین امروز دوشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۵

  • جزئیات فیلم سینمایی عموپورنگ

  • پروژه نفوذ منافقین در نقش فعال سیاسی

  • سیدِلاری، الگوی امام شهید در فتوایِ جهاد نظام‌سازی

  • آمریکا مانع شرکت اسلامی در نشست آژانس شد

  • قیمت طلا امروز دوشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۵

  • زمان مناسب برای جویدن آدامس

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۵

  • افزایش مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین به‌صورت پلکانی

  • ترکیب احتمالی استقلال برای بازی با السد در لیگ نخبگان

  • یک فروند پهپاد پیشرفته MQ1 دشمن را منهدم کردیم

  • قیمت نفت از 107 دلار گذشت

  • از تنگه‌هرمز تا باب‌المندب؛ اهرم تازه‌ ایران خودنمایی می‌کند + فیلم

  • توقیف اموال خائنان به وطن / حساب‌ 182نفر مسدود شد

  • صحبت دوباره از استیضاح ترامپ

  • سفر علیرضا بیرانوند با تراکتور به امارات

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 262688
    تاریخ انتشار: 27/شهريور/1400 - 17:36
    تا امروز

    صدور ۱۲ هزار ویزای اربعین

    مدیر اجرایی ستاد مرکزی اربعین حسینی با اشاره به اینکه تاکنون ۱۲ هزار ویزای اربعین صادر شده است، گفت: همه زائران اربعین باید به صورت هوایی به عراق سفر کنند و از مراجعه به مرزهای زمینی بپرهیزند.

     صدور ۱۲ هزار ویزای اربعین

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» بر اساس توافق صورت گرفته با عراق سهمیه ایران در ایام اربعین ۶۰ هزار نفر است و خبری از افزایش سهمیه نیز نیست. اعزام زائران ایرانی به عراق در ایام اربعین هم از فردا ۲۸ شهریورماه آغاز می‌شود و با توجه به توصیه ستاد اربعین همه زائران تا دهم مهرماه باید به کشور برگردند.

    ادامه ثبت‌نام زیارت اربعین در برخی استان‌ها/ ۱۲ هزار ویزای اربعین صادر شد

    امید کوثری، مدیر اجرایی ستاد مرکزی اربعین، با بیان اینکه روند ثبت‌نام از متقاضیان زیارت اربعین در بیشتر استان‌ها به اتمام رسیده است، اظهار داشت: سهمیه هر استان برای اعزام به زیارت اربعین بر اساس تعداد زائران سال‌های گذشته مشخص شده است و با توجه به اعلام کمیته اعزام ستاد اربعین، ثبت‌نام از متقاضیان زیارت اربعین در بسیاری از استان‌ها به اتمام رسیده است. با این وجود، در برخی از استان‌ها که هنوز تعداد متقاضیان تکمیل نشده است، امکان ثبت‌نام در سامانه سماح وجود دارد.

    وی با بیان اینکه در صورت تکمیل نشدن ظرفیت استان برای هدر نرفتن سهمیه اعزام از سایر استان‌ها اعزام صورت می‌گیرد، گفت: روند ویزای اربعین حسینی در روزهای اخیر آغاز و تاکنون ویزای حدود ۱۲ هزار زائر صادر شده است.

    صدور ۱۲ هزار ویزای اربعین تا امروز

    آغاز اعزام‌های زیارت اربعین از فردا/ زائران برای رفتن به عراق به مرزهای زمینی مراجعه نکنند

    کوثری با اشاره به اینکه صدور ویزای زائران اربعین در حال انجام است، گفت: با تدابیر صورت گرفته ویزای زائران اربعین در حال صادر شدن است و فردا به صورت رسمی اعزام زائران اربعین آغاز خواهد شد. همچنین با توجه به اینکه طبق توافق صورت گرفته با عراق، همه زائران ایرانی باید از طریق مرز هوایی به این کشور سفر کنند، مرزهای زمینی بازگشایی نخواهد شد.

    کوثری با اشاره به اینکه مرزهای زمینی به هیچ وجه در ایام اربعین برای ورود زائران به عراق بازگشایی نخواهد شد، خاطر نشان کرد: همه زائران پس از صدور ویزا از سوی کمیته اعزام، باید بلیت پرواز به عراق تهیه کرده و از مراجعه به مرزهای زمینی بپرهیزند. چرا که همه اعزام‌های اربعینی به صورت هوایی انجام می‌گیرد و مرزهای زمینی با عراق در ایام اربعین برای ورود زائران به این کشور باز نمی‌شود. 

    مدیر اجرایی ستاد مرکزی اربعین با بیان اینکه بر اساس توافق‌های صورت گرفته هزینه بلیت رفت و برگشت زوار اربعین ۵ میلیون تومان است، تصریح کرد: بلیت یک طرفه به عراق ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان پیش بینی شده است که ما به زائران توصیه می‌کنیم که برای رفتن به عراق بلیت رفت و برگشت تهیه کنند تا علاوه بر صرفه‌جویی در هزینه‌ها، در تأمین امنیت زوار نیز مشکلی نداشته باشیم. البته زائران اربعین می‌توانند به صورت زمینی هم از طریق مرز مهران نیز به کشور بازگردند که ما به همه زوار اربعین توصیه می‌کنیم که ترجیحا به صورت هوایی و در بازه زمانی پیش بینی شده یعنی تا ۱۰ مهرماه به کشور بازگردند.

    ر روزهای اخیر برخی از عاشقان زیارت امام حسین (ع) و حتی زائران اربعین که در سامانه سماح تأیید شدند، برای خروج از کشور به مرزهای زمینی مراجعه کردند و پشت درهای مرز تجمع کردند که مسؤولان ستاد اربعین و  وزارت کشور از مشتاقان و زائران اربعین خواسته است به شهرهای خود برگردند؛ چرا که مرزهای زمینی برای ورود به عراق بازگشایی نخواهد شد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما