دوشنبه 09 شهريور 1405 - Mon 31 Aug 2026
  • آنچه دشمن را امیدوار می‌سازد، برجسته‌سازی اختلافات است/ دشمن به‌دنبال پاره‌پاره شدن امّت اسلام است/ حکّام کشورهای منطقه دشمن واقعی را بشناسند و با آن مقابله کنند

  • شرایط متفاوت استقلال و پرسپولیس برای دربی

  • یاسمین پهلوی از «اسرائیل بزن» تا تطهیر جنایت میناب + عکس و فیلم

  • آمریکا مسیر عمانی تنگه هرمز را لایروبی کرد؟

  • جنگ با ایران تمام شد؟

  • هشدار از آلمان به ترامپ؛ جنگ با ایران را تمام کن

  • آخرین وضعیت توزیع بنزین در جایگاه‌های سوخت

  • برندگان جایزه عکاسی از پرندگان

  • ساعت بازی پرسپولیس و ملوان/ هفته چهارم لیگ برتر

  • هلیا و توله‌هایش در خراسان شمالی / فیلم

  • آموزه‌های جدید ایران در جنگ اخیر

  • قیمت نفت امروز شنبه ۷ شهریور

  • زمان دیدار پوتین با پزشکیان اعلام شد

  • هنرمندی که توهماتش را به هنر بدل کرد/ عکس

  • فرصت‌سوزی بزرگ طارمی در دربی+ فیلم

  • حامی تروریست‌ها و اوباش دوباره در دولت پزشکیان حکم گرفت!

  • برترین عکس‌های حیات‌وحش 2026

  • کشف ۵۰ تن تخم مرغ احتکار شده در قم

  • نشانه هایی از گرمازدگی را جدی بگیرید

  • اینترنشنال چگونه به استقبال تحریم‌های «اسکات بسنت» رفت؟ + فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 262520
    تاریخ انتشار: 26/شهريور/1400 - 15:50

    توصیه نخست وزیر عراق درباره سفر به عراق

    دفتر نخست‌وزیری عراق هشت توصیه در رابطه با ورود زائران ایرانی برای شرکت در مراسم اربعین حسینی صادر کرد.

    توصیه نخست وزیر عراق درباره سفر به عراق

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»روسیاالیوم در گزارشی از پیاده روی اربعین آورده است: هزاران نفر از استان «ذی قار» در جنوب عراق رهسپار کربلا برای شرکت در مراسم اربعین امام حسین(ع) شدند.

    این رسانه روسی گزارش داد: صحنه هایی از حرکت زائران از منطقه «سوق الشیوخ» در جنوب الناصریه و دیگر مناطق، همزمان با استقرار موکب های موقتی که دواطلبان برپا کرده‌اند برای دادن غذا و نوشیدنی و کمک های درمانی رایکان در طول راه، مشاهده می‌شود.

    هشت توصیه نخست وزیری عراق در رابطه با ورود زائران ایرانی

    دفتر نخست‌وزیری عراق هشت توصیه در رابطه با ورود زائران ایرانی برای شرکت در مراسم اربعین حسینی صادر کرد که به شرح ذیل است:

    ۸ توصیه دفتر نخست وزیری عراق درباره زائران ایرانی اربعین

    ۸ توصیه دفتر نخست وزیری عراق درباره زائران ایرانی اربعین

    ۱- زائران ایرانی باید کارت دریافت واکسن کرونا و نیز آزمایش PCR منفی را که ۷۲ ساعت پیش از ورود به اراضی عراق اخذ کرده‌اند به همراه داشته باشند، همچنین نیازی به انجام آزمایش PCR به هنگام ترک عراق نیست.

    ۲- ورود همه زائران ایرانی به اراضی عراق باید از طریق فرودگاه‌ها باشد اما خروج بخشی از زائران از گذرگاه مرزی زرباطیه-مهران بلامانع است.

    ۳- خودروی حامل مواد غذایی و پزشکی و لجستیک می‌تواند وارد عراق شود و طرف ایرانی باید پلاک و نوع خودروها و شمار افراد را به همراه کارت واکسن و آزمایش PCR و نیز گواهی پزشکی مربوط به داروها را ۷۲ ساعت پیش از ورود برای انجام اقدامات لازم و معافیت از عوارض گمرکی به طرف عراقی ارائه دهد.

    ۴- سفارت عراق در تهران و کنسولگری‌های وابسته به آن در ایران اجازه صدور روادید مربوط به حضور در مراسم اربعین (برای ۶۰ هزار نفر) به مدت یک ماه از زمان ورود را دارند.

    ۵- پرونده بدهی برخی شرکت‌های هواپیمایی ایران به فرودگاه نجف طی مراسم اربعین گشوده نخواهد شد و پرواز هواپیماهای ایرانی از فرودگاه نجف اشرف تسهیل می‌شود.

    ۶-دستور تشکیل تیم‌هایی ۴ تا ۵ نفره در فرودگاه بغداد و نجف اشرف برای کمک به زائران ایرانی و پیگیری اقامت آنها.

    ۷- تحویل اشیاء گمشده زائران ایرانی به سفارتخانه و کنسولگری‌های ایران و نامه‌نگاری با آن برای صدور برگه تردد به منظور تسهیل بازگشت زائران ایرانی که روادید خود را گم کرده‌اند.

    ۸- موافقت با ورود شماری از اتباع خارجی ساکن در ایران برای مشارکت در مراسم اربعین همراه با اتخاذ اقدامات امنیتی به نحوی که شمارشان بیشتر از ۲۰۰۰ نفر نباشد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما