یکشنبه 21 تير 1405 - Sun 12 Jul 2026
  • استراتژی "مقابله به مثل یا پینگ پونگی" برای مقابله با تهاجمات آمریکا کافی است؟

  • گراهام به مرگ طبیعی مُرد یا کُشته شد؟

  • وضعیت بورس امروز یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵

  • کشور همچنان در شرایط جنگی قرار دارد

  • معمار جنگ در حساس‌ترین مقطع جنگی از صحنه محو شد + فیلم و عکس

  • وعده پشت وعده؛ الان هم وقت تغییر نسل نیست!

  • لیندسی گراهام قربانی کدام سرویس اطلاعاتی شده است؟ + عکس

  • حمله هوایی به لرستان

  • قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۱ تیر

  • جنگ با واقعیت در قاب اسرائیل اینترنشنال +فیلم

  • توضیحات بقائی درباره جزئیات سفر عراقچی به عمان

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵

  • تاکتیک فشار حداکثری با پوشش دیپلماسی

  • پیش‌بینی جدیدترین مسیر احتمالی بورس

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۲۱ تیر

  • بیانیه سنتکام درباره جدیدترین تجاوز آمریکا به ایران

  • قالیباف: دوران توافقات یک طرفه تمام شده است

  • قالیباف در مسیر لاریجانی؛ لانچر جنگ شناختی دست کیست؟

  • استوری مهران غفوریان برای مزار رهبر شهید

  • پایان اعضای باند دالتون‌های تهران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 262421
    تاریخ انتشار: 25/شهريور/1400 - 19:00

    نشست دوجانبه سران ایران و پاکستان در حاشیه اجلاس شانگهای

    نخست وزیر پاکستان روز پنجشنبه در حاشیه اجلاس سران کشورهای سازمان همکاری شانگهای در پایتخت تاجیکستان با آیت الله سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهوری اسلامی ایران دیدار و پیرامون تقویت مناسبات دو کشور گفت وگو کرد.

    نشست دوجانبه سران ایران و پاکستان در حاشیه اجلاس شانگهای

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ایرنا، روابط عمومی دفتر نخست وزیری پاکستان لحظاتی پیش اعلام کرد که «عمران خان» با آیت الله دکتر «سید ابراهیم رئیسی» در شهر دوشنبه دیدار کرد.

    این اولین دیدار سران دو کشور همسایه ایران و پاکستان پس از پیروزی آیت الله سید ابراهیم رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری و آغاز کار دولت سیزدهم به شمار می‌رود.

    دفتر نخست وزیری پاکستان متعاقبا بیانیه رسمی درخصوص این دیدار و مشروح گفت وگوهای سران ایران و پاکستان را منتشر خواهد کرد.

    در همین حال رسانه های رسمی پاکستان گزارش دادند که طرفین روابط دوجانبه و آخرین تحولات منطقه از جمله وضعیت افغانستان را مورد بررسی قرار دادند.

    سیزدهم تیرماه امسال نخست وزیر پاکستان طی گفت وگوی تلفنی با آیت الله رئیسی، با تبریک پیروزی وی در انتخابات ریاست جمهوری ایران، این پیروزی را تجلی اعتماد ملت کشورمان دانست و از رئیس جمهوری ایران برای سفر به پاکستان دعوت کرد.

    سخنگوی دولت پاکستان پیش از عزیمت هیات نخست وزیر این کشور به تاجیکستان گفته بود که سران جمهوری اسلامی ایران و پاکستان در حاشیه اجلاس شانگهای دیدار و درخصوص تقویت همکاری‌های دوجانبه به ویژه تحولات افغانستان گفت وگو خواهند کرد. 

    نشست دوجانبه سران ایران و پاکستان در حاشیه اجلاس شانگهای

    نشست دوجانبه سران ایران و پاکستان در حاشیه اجلاس شانگهای

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما