پنجشنبه 05 شهريور 1405 - Thu 27 Aug 2026
  • استوری رامین رضاییان و دعوت از هواداران فولاد

  • شهید موسوی علمدار رهبر شهید در جنگ سوم بود

  • سیل ویرانگر در نپال با ۱۷ کشته صدها مفقودی / فیلم

  • جهان به روایت تصویر /از غرق شدن ترامپ تا حمله به غزه

  • سیدمجید بنی فاطمه/مشتری نگاه تو خورشیده

  • عذرخواهی هافبک سپاهان از استقلالی‌ها

  • بِسِنت خالی بست؛ مستندات چه می‌گویند؟

  • امارات ویزای هادی چوپان را باطل کرد

  • بابت گرانی‌ها از مردم عذرخواهی می‌کنیم

  • آمریکا شرایط ما را نپذیرد، تنگه هرمز باز نخواهد شد

  • ۱۲ میلیون لیتر بنزین بیشتر در راه است

  • بزرگ‌ترین انجیرستان دیم جهان در فصل برداشت / عکس

  • قیمت دلار کاهشی شد

  • قرارداد امیر قلعه‌نویی تمدید شد

  • پاسخ قالیباف به نامه حسین شریعتمداری: /عقلانیت انقلابی، نقطه گم‌شده امروز است

  • حفظ انسجام ملی، پادزهر محاسبات دشمن

  • اخیرا علی کریمی دل خیلی‌ها را شاد کرده است

  • هرج‌و‌مرج در وزارت جنگ آمریکا؛ بحران در راس فرماندهی ارتش

  • ویدئوی دیده نشده از رهبر شهید در منزل آیت‌الله صافی

  • کشف ۸ گروه تروریستی در ایران / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 262378
    تاریخ انتشار: 25/شهريور/1400 - 14:16

    طالبان: دولت کنونی موقت است

    سخنگوی طالبان با اشاره به شرایط کنونی افغانستان به آزادسازی ذخایر مالی افغانستان تاکید کرد و اظهار داشت که دولت کنونی این کشور موقت است.

    طالبان: دولت کنونی موقت است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از تسنیم، «ذبیح الله مجاهد» سخنگوی طالبان اعلام کرد که دولت کنونی افغانستان موقت است و تبادل نظر درباره فراگیر شدن این دولت هنوز ادامه دارد.


    وی در گفت‌وگو با شبکه «ان. اچ.کی» از جامعه بین‌المللی خواست تا دولت کنونی طالبان را به رسمیت بشناسد و ذخایر مالی افغانستان نیز توسط آمریکا آزاد شود.

    مجاهد با تاکید بر روابط حسنه با همه کشورها گفت که ما می‌خواهیم که از طریق دیپلماسی روابط خوبی با جامعه بین‌المللی ایجاد کنیم. هر آنچه چیز که به نفع مردم افغانستان به نفع جامعه بین المللی است و ثبات در این کشور به نفع تمام جهان است.

    سخنگوی طالبان پیش از این نیز بارها تاکید کرده بود که از خاک افغانستان هیچ کشوری تهدید نخواهد شد همچنین در مسائل سیاسی این کشور نیز اجازه دخالت به کسی از جمله پاکستان نخواهیم داد.

    وی هفته گذشته در همایشی در ولایت «پکتیا» گفته بود که جامعه جهانی در آینده نزدیک دولت جدید افغانستان را به‌رسمیت خواهد شناخت.

    مجاهد خبر داده بود که تلاش‌ها برای به رسمیت‌ شناختن جریان دارد، پیام‌های مثبتی دریافت شده است؛ «امارت اسلامی» به سطح جهانی به رسمیت شناخته خواهد شد.

    تاکنون کشوری دولت جدید افغانستان را به رسمیت نشناخته است و برخی کشورهای منطقه بر ضرورت ایجاد دولت فراگیر که از همه مردم افغانستان نمایندگی کند نیز تاکید دارند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما