چهارشنبه 13 خرداد 1405 - Wed 03 Jun 2026
  • کشف یک تونل عجیب در مرز مکزیک / فیلم

  • تولد نخستین کره‌خر در عربستان پس از یک قرن / عکس

  • از چاله عراق به چاه ایران؛ اعتراف ترامپ به تکرار یک اشتباه + عکس

  • جزئیات طرح رایگان شدن دائم تردد با مترو و بی آر تی

  • شکوه پلنگ ایرانی در پارک ملی گلستان / فیلم

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۱۲ خرداد

  • آنچه باید درباره علیرضا بیرانوند بدانید

  • یک کنایه تمیز به کارمندان شبکه من و تو

  • آقای دکتر قالیباف حد یقف شما و تیم مذاکره کننده با آمریکا تا کجاست؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۲ خرداد

  • پرسپولیس در آستانه جذب ستاره‌های جوان

  • قیمت طلا و سکه امروز ۱۲ خردادماه

  • چگونه ابوترابی نقشه بعثی‌ها برای قتل‌عام اسرا را ناکام گذاشت؟ + عکس

  • حزب‌الله: ایران لبنان را شامل هر توافقی می‌کند

  • ۹۰۰ نقطه تهران میزبان اجتماعات مردمی مقاومت

  • چگونه «بادگلو» را درمان کنیم؟

  • پاسخ نقض آتش‌بس بیانیه نیست، نقض آتش‌بس است

  • وعده تفاهم در سایه نقض آتش‌بس؛ تناقض‌گویی تازه ترامپ

  • سلاح هوشمند سپاه در کنترل تنگه هرمز+فیلم

  • توافق هسته‌ای با ایران بر اساس واقعیت‌ روز باشد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 261635
    تاریخ انتشار: 21/شهريور/1400 - 20:09
    مجاهد:

    جهان به زودی حکومت طالبان را به رسمیت می‌شناسد

    سخنگوی طالبان با اشاره به تلاش‌های این گروه برای اقناع کشورهای مختلف در به رسمیت شناختن حکومت طالبان مدعی شد جامعه جهانی به‌زودی حکومت طالبان را به‌رسمیت می‌شناسد.

    جهان به زودی حکومت طالبان را به رسمیت می‌شناسد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از فارس؛ «ذبیح الله مجاهد»، سخنگوی طالبان مدعی شد که در آینده نزدیک، جهان حکومت آنها در افغانستان را به رسمیت می‌شناسد.

    مجاهد در یک گردهمایی در ولایت پکتیا با اشاره به تلاش‌های این گروه برای اقناع کشورهای مختلف در به رسمیت شناختن حکومت طالبان افزود: پیام‌ها مثبت است و حکومت جدید افغانستان در سطح جهانی به رسمیت شناخته خواهد شد.

    سخنگوی طالبان اضافه کرد: آنچه کشورهای جهان از ما می‌خواهند امنیت سراسری است که تامین خواهد شد؛ جهان از ما می‌ترسد که خاک افغانستان برای دیگر کشورها تهدید باشد اما سیاست ما این نیست و در این باره بارها به جهانیان اطمینان داده ایم.

    وی همچنین به مردم پکتیا وعده داد که به زودی طرح های ناتمام عمرانی در این ولایت مانند بند مچلغو از سر گرفته شده، جاده‌ها ساخته و بناها آباد خواهد شد.

    این در حالی است که طالبان اخیرا کابینه دولت خود را اعلام کرد که واکنش های منفی بسیاری به همراه داشت. نخست وزیر و بسیاری از وزرای کابینه طالبان در لیست تحریم‌های سازمان ملل قرار دارند و برخی از وزرای دولت اعلام شده از سوی طالبان تحت تعقیب هستند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما