سه شنبه 07 مهر 1405 - Tue 29 Sep 2026
  • آغاز طرج جدید معیشتی برای تهرانی‌ها

  • عوارض پنهان مصرف خودسرانه مکمل‌ها

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۷ مهر

  • سیگنال وزیر ترامپ به پیاده‌نظامش در ایران

  • اصلاح‌طلبان از تسلیم‌طلبی صحبت می‌کنند یا توافق؟

  • هند باز هم قربانی آمریکا شد

  • ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد بازنخواهد گشت/جناب سید حسن نصرالله؛ امیر قهرمان عرب و نهاد بزرگ جبهه مقاومت

  • استانداردهای هالیوودی بلای جان ازدواج

  • فارن‌پالیسی| کشورهای عربی از آمریکا فاصله می‌گیرند

  • عالی‌پور با رکورد شکنی طلایی شد/ فیلم

  • دستگیری باند آدم‌ربایی با پوشش مأمور پلیس در تهران

  • ایران پیگیر حل پروازها و برقراری عمره

  • فلسطینی‌ها به زندگی در غارها پناه بردند / عکس

  • خبر تاج از انتخاب سرمربی جدید تیم ملی امید

  • خواهد دید چه خواهد شد!

  • بارش رحمت الهی در مسجدالحرام / فیلم

  • اتحادیه اروپا خواستار ارائه موشک به اوکراین شد

  • ورود پرسپولیس به لیگ والیبال

  • زباله‌های سرگردان در جنگل‌های شمال / عکس

  • سوپرگل جادویی لیونل مسی / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 261225
    تاریخ انتشار: 20/شهريور/1400 - 09:35

    واکنش گوترش به تشکیل دولت جدید لبنان

    دبیر کل سازمان ملل در واکنش به تشکیل دولت جدید لبنان گفت امیدوار است که نخست وزیر جدید بتواند گروه‌های لبنانی را گرد هم آورد.

    واکنش گوترش به تشکیل دولت جدید لبنان

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل ازفارس «آنتونیو گوترش» دبیر کل سازمان ملل از اعلام تشکیل دولت جدید لبنان استقبال کرد.

    به گزارش العهد، او در بیانیه‌ای اعلام تشکیل دولت لبنان را گامی بسیار مهم توصیف و ابراز امیدواری کرد که نجیب میقاتی نخست وزیر جدید بتواند همه گروه‌های لبنانی را گرد هم آورد تا ملت لبنان بتواند از بحران فاجعه باری که در آن به سر می برد، عبور کند.

    «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه هم با استقبال از تشکیل دولت در لبنان آن را گامی ضروری خواند.

    وی در ادامه گفت که سیاستمداران لبنانی باید تعهدات لازم را برای انجام اصلاحاتی که به جامعه بین المللی اجازه می‌دهد به لبنان کمک کند، انجام دهند.

    فرانسه و لبنان با توجه به پیشینه تاریخی در یک قرن گذشته، دارای روابط گسترده‌ای با یکدیگر بوده‌اند، اما در یک سال گذشته با توجه به شرایط وخیم اقتصادی در لبنان کاری برای بهبود اوضاع اقتصادی این کشور انجام نداده است.

    پس از اینکه نجیب میقاتی مأمور تشکیل کابینه لبنان امروز جمعه با «میشل عون» رئیس‌جمهور و «نبیه بری» رئیس پارلمان این کشور دیدار کرد، دفتر ریاست جمهوری لبنان اعلام کرد که فرمان تشکیل دولت جدید این کشور امضاء شده است.

    نجیب میقاتی هم با اعلام تشکیل دولت جدید لبنان گفت: باید برای موفقیت کابینه و جلوگیری از ناامیدی و یأس با یکدیگر همکاری کنیم.این دولت نماینده تمام لبنان و نه فقط گروه معینی از آن‌هاست.

    وی همچنین گفت: اکنون زمان کار است و نه مجادله سیاسی. ما قصد داریم انتخابات پارلمانی را در زمانش برگزار کنیم.

    نجیب میقاتی نخست‌وزیر اسبق لبنان در تاریخ چهارم مرداد از سوی میشل عون مأمور تشکیل کابینه شد. لبنان از مرداد سال گذشته در پی وقوع آتش‌سوزی و انفجار مهیب در یکی از انبارهای مواد آتش‌زا در بندر بیروت که بیش از ۱۸۰ نفر کشته و  بیش از ۶ هزار نفر زخمی شدند، با استعفای نخست وزیر آن دولت رسمی نداشت و «حسان دیاب» به عنوان نخست‌وزیر پیشبرد امور در این کشور فعالیت می‌کرد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما