یکشنبه 01 شهريور 1405 - Sun 23 Aug 2026
  • دفن اجساد منافقین در یک مرکز زباله

  • حمله ضدصهیونیستی با سلاح سرد در کرانه باختری / فیلم

  • آغاز پرداخت معوقات بازنشستگان

  • عراقچی: فشار اقتصادی آمریکا شکست خواهد خورد

  • خبر فوری / به تاخیر افتادن واریز کالابرگ برای این خانوارها

  • جانشین محمد عمری در ترکیب پرسپولیس کیست

  • امیر جدیدی و زین‌العابدین با اسکورت به سینما می‌آیند

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز یکشنبه ۱ شهریور

  • عکس های قدیمی از سپهبد محمد پاکپور

  • جنگ اقتصادی یعنی اذعان به شکست نظامی مقابل ایران

  • فرمانده ارتش پاکستان به تهران می‌آید

  • فلسطین آرمانی زنده و تغییرناپذیر است

  • اینترسپت: موساد در ایران شکست خورد

  • راه‌حل مدیرکل وزارت ارشاد برای حل ناترازی بنزین

  • زمان دقیق بازی امروز استقلال و سپاهان

  • قیمت گوشت قرمز امروز یکشنبه ۱ شهریور

  • شکستی دیگر در کارنامه مذاکراتی ترامپ و آمریکا + عکس

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۱ شهریور

  • خون بیرانوند از خون یک پاکبان رنگین‌تر است؟

  • «مجید آدینه» از تروریست‌های دی ماه اعدام شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 260928
    تاریخ انتشار: 17/شهريور/1400 - 17:52

    عراق جزئیات طرح امنیتی ویژه اربعین را اعلام کرد

    فرماندهی عملیات بغداد امروز (چهارشنبه) از جزئیات طرح امنیتی ویژه اربعین پرده برداشت و موعد اجرای آن را مشخص کرد.

     عراق جزئیات طرح امنیتی ویژه اربعین را اعلام کرد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ایسنا، بنابر اعلام خبرگزاری واع عراق، احمد سلیم، فرمانده عملیات بغداد خاطرنشان کرد، عراق طی سه هفته آتی شاهد زیارت میلیونی در اربعین حسینی خواهد بود.

    وی در ادامه افزود، فرماندهی عملیات بغداد در مرحله آماده‌سازی اجرای طرح امنیتی ویژه است.

    احمد سلیم همچنین تصریح کرد، این طرح یک هفته قبل از اربعین اجرا خواهد شد و بستگی دارد به این‌ دارد که زائران پیاده می‌آیند و یا با وسیله نقلیه. 

    وی گفت، فرماندهی عملیات بغداد در حال حاضر در حال تقسیم مسؤولیت‌ها در شمال و شرق بغداد است که شاهد حضور تعداد زیادی زائر به سمت کربلای مقدس است.

    سلیم ادامه داد، امنیت این راه‌ها برای زائران پیاده و یا سواره تامین خواهد شد و این طرح امنیتی از چندین محور اجرا می‌شود و شامل تلاش برای کاهش بسته شدن مسیرها یا بسته شدن بخشی از مسیر حرکت زائران است.

    وی همچنین تاکید کرد، برنامه‌ای برای حمایت از طرح امنیتی وجود دارد و وزارت دفاع و وزارت کشور اقدام به تقویت یگان‌های فرماندهی عملیات بغداد خواهند کرد تا با پشتیبانی نیروی هوایی و ارتش علاوه بر فعالسازی اطلاعات برای نظارت بر مسئولیت‌ها، امنیت را برقرار کنند. هماهنگی با دو استان دیالی و صلاح‌الدین به سمت مرزهای بابل و کربلا وجود دارد.

    فرماندهی عملیات بغداد عنوان کرد، چند روز پیش کنفرانسی برای صاحبان موکب‌های ثبت نام شده در مسیر زائران برگزار شد و دستور داده شد صاحبان موکب‌ها باید پروتکل‌های بهداشتی و اقدامات توصیه شده توسط کمیته بهداشت و سلامت در خصوص ویروس کرونا را رعایت کنند.

    وی در پایان اظهار کرد: تعداد زیادی از سازمان‌های بشردوستانه با همکاری بخش‌های نظامی اقدام به توزیع ماسک و ضدعفونی‌کننده‌ها کرده‌اند و ما بر لزوم پایبندی به تدابیر پیشگیرانه مربوط به کرونا تاکید می‌کنیم.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما