دوشنبه 09 شهريور 1405 - Mon 31 Aug 2026
  • احتمال تعطیلی لیگ برتر قوت گرفت

  • صنعت شیلات در اروپا، قربانی خشکسالی

  • نیروهای مسلح تجهیزات خود را به‌روز کرده‌اند

  • راه در رو آمریکا در تنگه هرمز بسته شد

  • علی کریمی با یک استوری ناموسی، رضا پهلوی را آنفالو کرد

  • خبر بد برای سرخابی‌ها؛دو ستاره تیم غایبان بزرگ دربی

  • نپال پس از سیل مرگبار / عکس

  • حرکت عجیب و خطرناک علیرضا جهانبخش حین بازی/ فیلم

  • قیمت نفت امروز دوشنبه ۹ شهریور

  • افشاگری عراقچی از فریبکاری نتانیاهو

  • خطای مزدوران دشمن برای ایجاد آشوب داخلی با پاسخی محکم مواجه می‌شود/ ایران اسلامی آماده رویارویی با متجاوزین است/ تاکید بر تعیین تکلیف سریع وضعیت زندانیان مُعسر

  • پزشکیان با نخست‌ وزیر هند دیدار کرد+ فیلم

  • کارزار فشار اقتصادی آمریکا نتیجه «صلح شرافتمندانه» اصلاحات است؟

  • وزیر کار: زمان واریز معوقات بازنشستگان اعلام شد

  • ردپای نفت‌کش هدف قرارگرفته پیدا شد

  • داور داربی مشخص شد؟

  • پزشکیان در حاشیه اجلاس شانگهای با پوتین دیدار می‌کند

  • چرا زنان میانسال باید ورزش‌ کنند

  • ترس بزرگ پرسپولیس در آستانه دربی!

  • پریشونم یه جورایی شبیه مجنونم از حسین ستوده

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 260611
    تاریخ انتشار: 15/شهريور/1400 - 16:04

    تغییرات عجیب در استقلال؛ آجرلو مدیرعامل و نکونام سرمربی؟

    شنیده‌ها حاکی از آن است که مصطفی آجرلو به عنوان مدیرعامل استقلال انتخاب شده و قرار است انتخاب پس از بازی حساس این تیم با الهلال عربستان در لیگ قهرمانان آسیا اعلام رسمی شود.

     تغییرات عجیب در استقلال؛ آجرلو مدیرعامل و نکونام سرمربی؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»روزنامه شهرآرا نوشت: بعد از روی کار آمدن حمید سجادی به عنوان وزیر ورزش شایعات و صحبت‌های مختلفی در خصوص سرنوشت مدیران دو باشگاه پرسپولیس و استقلال شنیده می‌شد. سجادی شب گذشته در تلویزیون اعلام کرده جعفر سمیعی به عنوان مدیرعامل پرسپولیس از سمتش استعفا داده، اما نگفته استعفایش را قبول کرده یا خیر.

    حالا در مورد استقلال هم صحبت‌های زیادی شنیده می‌شود. شنیده‌ها حاکی از آن است که مصطفی آجرلو به عنوان مدیرعامل استقلال انتخاب شده و قرار است انتخاب پس از بازی حساس این تیم با الهلال عربستان در لیگ قهرمانان آسیا اعلام رسمی شود.

    همچنین شایعات تایید نشده‌ای وجود دارد که در آن از جواد نکونام به عنوان سرمربی آینده استقلال نام برده می‌شود و گفته شده که قرار است پس از بازی با الهلال جانشین فرهاد مجیدی شود. چیزی که مشخص است این است که برخلاف برخی اخبار که از علی فتح الله زاده به عنوان مدیرعامل استقلال یاد می‌شد شانس مصطفی آجرلو بیشتر از فتح الله زاده است.

    همچنین این احتمال وجود دارد که احمد مددی به واسطه ارتباط خوبش با حمید سجادی در شکلی دیگر و در پست دیگر مشغول به فعالیت شود.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما