دوشنبه 16 شهريور 1405 - Mon 07 Sep 2026
  • هدف رضا پهلوی ویرانی و نابودی ایران است + فیلم

  • تعداد قطارهای مسیر ایران و چین سه‌رقمی شد

  • صدور ابلاغیه انضباطی برای خداداد عزیزی و امید عالیشاه

  • شهردار رینه لاریجان بازداشت شد

  • اصلی‌ترین نبرد ما در میدان تولید و معیشت مردم است/ پوزه دشمن را در میدان جنگ اقتصادی هم به خاک می‌مالیم/آمریکایی‌ها خوب می‌دانند که دوران پاسخ‌های متناسب به پایان رسیده است

  • پشت خداداد عزیزی به کجا گرم است؟

  • تاکید پزشکیان برای بررسی حادثه انفجار تانکر

  • شهریه اجباری مدارس ممنوع شد

  • چرا ثبت‌نام عمره آغاز نشد؟

  • ترامپ در میان آمریکایی‌ها به «جیمی کارتر دوم» تبدیل شده است

  • آقای روحانی دوگانه اصلی مقاومت و تسلیم است نه هیچ چیز دیگر

  • نجات گوزن گرفتار در چاه توسط دو مرد / فیلم

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵

  • اقدام عجیب ستاره پرسپولیس!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور

  • حالا ایران، آمریکا را تحریم اولیه و ثانویه می‌کند

  • سپاه: شمپاد آمریکایی مورد حمله قرار گرفت

  • تصاویری دیدنی از آهوهای میاندشت / فیلم

  • پاسخ متفاوت یک روحانی به زندانی خشمگین

  • زیرساخت‌های نفتی فرسوده در دریاچه ماراکایبو / عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 259701
    تاریخ انتشار: 08/شهريور/1400 - 15:57

    حکم شهردار جدید تهران هفته جاری ابلاغ می‌شود؟

    عضو شورای شهر تهران توضیحانی درباره سرانجام ابلاغ حکم شهردار جدید پایتخت و بازنگری در طرح تفصیلی منطقه 21 ارائه داد.

    حکم شهردار جدید تهران هفته جاری ابلاغ می‌شود؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»ناصر امانی عضو شورای شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، درباره سرانجام حکم علیرضا زاکانی اظهار داشت:هیأت رئیسه شورای شهر تهران پیگیر این موضوع است و ان‌شاءالله به زودی حکم علیرضا زاکانی شهردار جدید پایتخت انجام می‌گیرد.

    وی در پاسخ به این پرسش که شنیده‌ها حکایت از ابلاغ حکم طی فردا دارد و این موضوع چقدر محتمل است؟ گفت: آنطور که من شنیده‌ام تعداد زیادی از احکام شهرداران مراکز استان‌ها را باید وزیر کشور امضاء کند و به دلیل دوران گذار از دولت قبلی به دولت کنونی این موضوع محقق نشده است و اکنون این قضیه زمان‌بر خواهد بود.

    عضو شورای شهر تهران گفت: نمی‌توان زمان ابلاغ حکم را پیش‌بینی کرد ولی امیدوارم ابلاغ حکم شهردار تهران در اولویت باشد و زودتر این قضیه تعیین تکلیف شود.

    امانی در ادامه گفت: امروز در حال بازدید از منطقه 21 تهران هستم و متأسفانه این منطقه به مشکلات فراوانی در حوزه کمبود سرانه‌ها همراه است و این قضیه توسط شورایاری‌ها و شهردار منطقه هم بیان شد.

    وی گفت:‌ باید در طرح تفصیلی این منطقه تجدیدنظر شود و بر اساس مصوبه شورا و کمیسیون ماده 5 اقدامات لازم اصلاح و تغییر کند تا تأمین سرانه‌های ورزشی، فضای سبز، مذهبی و ... تأمین شود.

    عضو شورای شهر تهران بیان داشت: فقط در برخی از محدوده‌های منطقه 21، 60 هزار نفر ساکن هستند ولی روزانه 100 هزار کارگر به این منطقه مراجعه می‌کنند در حالی که سرانه ورزشی، فرهنگی و فضای سبز برای آنها پیش‌بینی نشده و این موضوع منطقه 21 را دچار چالش کرده است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما