سه شنبه 06 مرداد 1405 - Tue 28 Jul 2026
  • کودکانه‌های زاینده‌رود / عکس

  • زیباترین گل جام جهانی مشخص شد / فیلم

  • ذبیح‌الله امیری در افغانستان در حمله مسلحانه کشته شد

  • قیمت آپارتمان در شرق تهران چقدر است

  • یمن پالایشگاه ۴۰۰ هزار بشکه‌ای جازان را تعطیل کرد

  • سنت دینی یا خرافه‌ای که سندی ندارد؟

  • ۱۲۳ شهید سهم همدان در شکست منافقین+ عکس

  • آغاز پخش سریال «ارتباط» از شبکه تماشا

  • زنده زنده سوزوندن، عریان کردند! / فیلم

  • دژی که قرن‌ها بر بلندای البرز

  • گشت‌ و گذار ۳ خرس قهوه‌ای در ارتفاعات لنگرود / فیلم

  • عاشق پیاز هستید این مطلب را بخوانید

  • هیچ‌کس حق تعدی به حریم خصوصی مردم را ندارد

  • قیمت دینار عراق امروز سه‌شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۵

  • سکوت در برابر پرونده جنجالی علیرضا بیرانوند

  • ترامپ خطاب به نتانیاهو دست‌ِ پُر بیا!

  • افشای دردسرهای مرگ لیندسی گراهام برای صهیونیست‌ها + عکس و فیلم

  • تمرکز مجلس و دولت بر امور مهم و فوری باشد/ تأمین معیشت مردم در دستورکار حاکمیت است

  • ۵ نشانه سردرد که هرگز نباید نادیده بگیرید

  • چالش تغییر قیمت بنزین برای بازار خودرو

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 259692
    تاریخ انتشار: 08/شهريور/1400 - 15:14

    سجادی: خودکفایی ورزش زنان یکی از اهداف مهم وزارت ورزش ‌است

    وزیر ورزش و جوانان در دیدار با اولین زن اعزامی به مسابقات جهانی موتورکراس، گفت: با جدیت؛ خودکفایی ورزش زنان را دنبال می‌کنیم تا شرایط بهتری برای پیشرفت این قشر از جامعه بوجود آید.

    سجادی: خودکفایی ورزش زنان یکی از اهداف مهم وزارت ورزش ‌است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ایرنا ،سیدحمید سجادی در دیدار با مسئولان فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی و فهیمه نعمت اللهی که به‌عنوان اولین زن ایرانی در آستانه اعزام به مسابقات جهانی موتور کراس WMX ترکیه قرار دارد، اظهار داشت : اعتقاد دارم ورزش زنان دارای ظرفیت و پتانسیل بالایی است و علاوه بر قهرمانان رشته های مختلف در زمینه مربیگری، داوری و مدیریت هم از پتانسیل خوبی برخوردارند به همین دلیل یکی از اهدافی که با جدیت دنبال می کنم، خودکفایی ورزش زنان است تا از درون جامعه بانوان افراد متخصص و با تجربه و متعهد برای این قشر انتخاب شوند و زمینه ی بهتری برای رشد و تعالی ورزش بانوان بوجود آید.

    وزیر ورزش و جوانان عملکرد فهیمه نعمت اللهی را ستایش و برای این ورزشکار در آستانه اعزام به مسابقات جهانی آرزوی موفقیت کرد.
     
    نعمت‌اللهی بانوی موتور سوار ایران که در آستانه اعزام به مسابقات جهانی موتور کراس WMX قرار دارد با ابراز خرسندی از حضور سجادی به‌عنوان وزیر ورزش و جوانان این انتخاب را باعث خشنودی و خرسندی جامعه ورزش کشور دانست.
     
    وی گفت: شک ندارم روزهای روشن و امیدوار کننده‌ای برای ورزش زنان ایران رقم خواهد خورد و بدون شک این حضور زمینه ساز بروز توانمندی‌های بانوان ایران در رشته موتورسواری باشد.
     
    در این دیدار مازیار ناظمی رییس فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی گزارش اجمالی از فعالیت های این فدراسیون و فرایند آماده سازی این ورزشکار به عنوان اولین بانوی اعزامی به مسابقات جهانی موتورسواری ارائه داد.
     
    مسئولین فدراسیون موتور سواری و اتومبیلرانی هم در این دیدار حضور داشتند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما