جمعه 17 مهر 1405 - Fri 09 Oct 2026
  • میزان خسارات حمله ایران به پایگاه بوهرینگ در کویت / فیلم

  • نیروی دریایی سپاه در مسیر اقتدار پابرجاست/ پیروزی میوه صبر، استقامت و جانفشانی‌ است

  • بن سلمان ۷۷ بر یک به ایران باخت

  • سردار ابن‌الرضا: «میدان» حرف آخر را می‌زند

  • مسابقه عکس مسافرتی گالری هنرمند ۲۰۲۶

  • هشدار فرمانده حنظله به امارات: بیش از این با آتش بازی نکنید

  • این پروتئین‌های گیاهی پرخاصیت را از دست ندهید!

  • اولین تصویر از شهید فراجا در نصرت آباد

  • هدیه‌ای که دنیا و آخرت مادر شهید را ضمانت کرد

  • شروع خروج نیروهای مزدور سعودی از شهر تعز

  • انفجار، فرودگاه ریاض را بست

  • ویپ، بستر مصرف مواد مخدر جدید

  • قدرت نظامی آمریکا؛ برتری مطلق یا قدرت مشروط؟

  • مکانیزم فشار تنگه هرمز بر پوست و گوشت ترامپ

  • ادعای ترامپ درباره ایران، آمریکا را بهم ریخت

  • تأثیرات قدرتمند یک بازی در درمان کودکان

  • عربستان هتل‌های مکه را برای زائران حج گران‌تر کرد

  • شهادت مامور فراجا در حمله تروریستی به گشت انتظامی زاهدان

  • جزئیاتی از پرونده محسن بابائیان؛ کسی که با خودرو حافظان امنیت را زیر گرفت

  • احتمال شنیده شدن صدای انفجار در سیریک

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 259653
    تاریخ انتشار: 08/شهريور/1400 - 11:35

    ماجرای سرقت ۳۰۰ دوز واکسن

    این روزها اخبار زیادی از حواشی واکسن کرونا می‌خوانیم که شاید اصل ماجرای تامین واکسن را به حاشیه برده است. از سرقت واکسن ها تا ایجاد بازار مکاره برای تزریق واکسن هایی که آب مقطر هستند.

     ماجرای سرقت ۳۰۰ دوز واکسن

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از مهر، با شروع واکسیناسیون عمومی علیه کووید ۱۹ در کشور، شاهد رخداد حوادث و ماجراهای تلخ و ناگواری از واکسن هستیم که می‌توان به سرقت و همچنین تزریق واکسن‌های تقلبی اشاره کرد.

    در شرایطی که برای تأمین واکسن کرونا با دشواری‌ها و محدودیت‌های زیادی مواجه هستیم و به سختی می‌توانیم چند میلیون دوز واکسن از سازندگان معتبر خارجی تهیه کنیم، نباید اجازه بدهیم که برنامه واکسیناسیون آسیب ببیند و برخی افراد را از آمدن به مراکز واکسیناسیون منصرف کند.

    وزارت بهداشت که تلاش کرده در ۶ ماه گذشته از مبادی معتبر از جمله کشورهای چین، روسیه، هند و…، واکسن مورد نیاز کشور را تأمین کند، حالا باید یک قدم جلوتر حرکت کند و به فکر اسکورت واکسن‌هایی باشد که قرار است برای ایجاد ایمنی جمعی، تزریق شوند.

    خبر سرقت ۳۰۰ دوز واکسن از یک خودروی حمل واکسن، واقعاً تأسف آور است. اینکه چگونه چنین اتفاقی رخ می‌دهد، از خود حادثه تلخ‌تر است. باید کنکاش و بررسی شود که سارقان واکسن، چگونه از حمل محموله‌های واکسن آگاه می‌شوند و خیلی راحت می‌توانند واکسن‌هایی که با هزار مشکل و دردسر وارد کشور می‌شود را به سرقت ببرند و آنها را با قیمت‌های نجومی به مردم بفروشند.

    ماجرای سرقت ۳۰۰ دوز واکسن
    روز گذشته بود که خبری در رسانه‌ها منتشر شد مبنی بر اینکه سارقان با حمله به خودروی حمل واکسن، توانسته‌اند ۳۰۰ دوز واکسن را به سرقت ببرند.

    در همین حال، سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی تهران بزرگ، این حادثه را مربوط به ماه گذشته عنوان کرده است که روز گذشته رسانه‌ای شده است.

    اما، نکته‌ای که در این بین نباید از آن غافل شد، وقوع حوادث مشابه سرقت واکسن است. زیرا، سودجویان می‌دانند که در شرایط کنونی، بازار مکاره واکسن می‌تواند برای آنها درآمدهای کلان ایجاد کند و از همین رو، در صدد راه‌هایی برای بر هم زدن نظم و امنیت در برنامه واکسیناسیون کشوری هستند.

    این در حالی است که فرمانده انتظامی تهران، عنوان داشته است که از پلیس برای حمل و نقل واکسن درخواست محافظت نشده است و پلیس فقط در هنگام حمل واکسن‌ها از فرودگاه امام به وزارت بهداشت، خودروهای حمل واکسن‌ها را مراقبت می‌کند.

    این احتمال وجود دارد که تا الان همین ۳۰۰ دوز واکسن در نقطه‌ای از شهر تهران، با قیمت‌های کلان به فروش رفته است. همان طور که شاهد تزریق واکسن‌های تقلبی در شمال تهران بودیم. البته تزریق واکسن تقلبی که غالباً آب مقطر هستند، بازار مکاره سودجویان را داغ‌تر کرده است.

    بازار داغ واکسن‌های تقلبی
    چندی قبل بود که خبر آمد یک باند واکسن‌های تقلبی در البرز، حداقل به ۳۰۰۰ نفر این واکسن‌ها را فروخته‌اند. آن طور که پلیس شرح داده بود، هر پوکه پر شده تقلبی به میزان ۱۳ میلیون تومان به دست افراد فروشنده بعدی داده شده و هر شیشه از این واکسن تقلبی برای تزریق به ۱۰ نفر مورد استفاده قرار گرفته است.

    بر اساس اعلام پلیس، برخی از دریافت‌کنندگان واکسن مبالغی از ۷ میلیون تا ۲۰ میلیون تومان برای یک دوز این واکسن پرداخت کرده‌اند.

    به نظر می‌رسد که تا دیر نشده، وزارت بهداشت باید ترتیبی اتخاذ نماید که ضمن مراقبت کامل از خودروهای حمل واکسن، اجازه ندهد مردم گرفتار واکسن‌های تقلبی شوند. البته مدیریت این برنامه قطعاً نیازمند همراهی دستگاه‌های امنیتی و قضائی است که با تشکیل تیم‌های مشترک، از وقوع چنین حوادث تلخی جلوگیری کنند. آن هم در شرایطی که واکسن‌ها با هزاران دردسر وارد کشور می‌شود

    نظرات بینندگان
    نظرات شما