دوشنبه 23 شهريور 1405 - Mon 14 Sep 2026
  • سفر علیرضا بیرانوند با تراکتور به امارات

  • حاشیه هجدهمین اجلاس سران کشورهای عضو بریکس / عکس

  • آخرین خبر از تردد تنگه هرمز

  • والیبال ایران نایب قهرمان آسیا شد

  • شهید کاوه؛ فرمانده جوانی که دشمن را به‌درستی شناخت + صوت

  • عملیات برق‌آسای یمن نمای قدرت عظیم جبهه مقاومت

  • حمله هوایی به سلیمانیه عراق

  • بهترین ادویه‌ها برای سلامت کبد

  • حمله اسرائیل به یک خودرو در غزه / فیلم

  • قیمت روز خودرو | جدول جدید امروز

  • آیا جی دی ونس می‌تواند مسیر جنگ را تغییر دهد؟

  • بلعیده شدن یک خودرو در نیشابور+ فیلم

  • تفاهم تهران و مسقط بر سر هرمز؛ راهی برای کاهش تنش یا آغاز فصل تازه جنگ میان ایران و آمریکا؟

  • ستاره خارجی به استقلال رسید

  • بهترین نوشیدنی بعد از شام برای سلامت کلیه

  • قیمت گوشت قرمز امروز یکشنبه ۲۲ شهریور

  • ۶ منبع غنی از غله های پرفیبر

  • خبری از پرسپولیس در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا نیست

  • قیمت موبایل‌ امروز یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵

  • خوش‌رقصی زیرزمینی‌ها در فستیوال ونیز خریدار نداشت + عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 258748
    تاریخ انتشار: 02/شهريور/1400 - 14:28

    بازگشایی سینماها بدون اکران فیلم جدید

    با وجود این که سینماها به عنوان یکی از هفت شغلی اعلام شده‌ اند که در این روزها مجاز به فعالیت نیستند، اما برخی سینماها فعلا دایر هستند چرا که تصمیم‌گیری در این باره را وقتی مخاطب زیای به سینما نمی‌رود، کارشناسی و اصولی نمی‌دانند.

    بازگشایی سینماها بدون اکران فیلم جدید

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ایسنا ،بعد از تعطیلی‌های هفته گذشته که با روزهای عزاداری دهه اول محرم نیز همراه بود، سینماهای سراسر کشور برای چند روز تعطیل شدند و از روز یکشنبه، 31 مرداد فعالیت خود را از سرگرفتند که البته هنوز برخی سینماها مثل مگامال نزدیک به 6 ماه است که بسته هستند و برخی هم قصد دارند در روزهای آینده اقدام به بازگشایی کنند.

     
    اما این‌ها در حالی است که اتاق اصناف ایران طی اطلاعیه‌ای فعالیت برخی مشاغل را مجاز ندانسته که در این بین سالن‌های سینما و تئاتر به طور مجزا مشخص شدند. در این باره برخی سینمادارها می‌گویند برای فعالیت یا تعطیلی سالن‌ها باید از سوی وزارت ارشاد به آن‌ها اعلام شود که تاکنون این اتفاق نیفتاده است.
     
     نکته مهم‌تر برای ازسرگیری فعالیت سینماها این است که صاحبان سینما معتقدند که اولاً بسیاری از اماکن و مشاغلی که می‌توانند برای شیوع کرونا خطرناک باشند، باز بوده و در حال فعالیت هستند و دیگر آنکه سینماها حتی در همین یکی دو روز گذشته مخاطب چندانی نداشته‌اند و با حداقل ظرفیت به اکران فیلم‌ها می‌پردازند. سینمادار ها تاکید می‌کنند با توجه به شرایط، بسیاری از فیلم‌های مخاطب پسند هنوز آمادگی اکران را ندارند و آنچه روی پرده است نیز در هفته های اخیر با مخاطب خیلی زیادی روبرو نبوده است. 
     
     بعد از انتشار اطلاعیه اتاق اصناف ایران در عصر روز شنبه، 30 مرداد قرار بود روز یکشنبه، 31 مرداد در شورای صنفی نمایش درباره فعالیت سینماها تصمیم گیری شود که این موضوع با عدم تشکیل جلسه به روز دوشنبه موکول شد، اما باز هم جلسه‌ای از سوی شورا تشکیل نشد.
     
     
    در حال حاضر فیلم‌های « دینامیت »، «مدیترانه»، «سیاه باز» و «قصه عشق پدرم» به عنوان فیلم‌هایی که در یک ماه گذشته اکران خود را شروع کرده‌اند روی پرده هستند. فیلم‌های اکران نوروزی یعنی «خورشید»، «هفته‌ای یکبار آدم باش»، «تک خال»، « خون شد » و «لاله» نیز همچنان در حال اکران هستند.
     
    طبق آمار ارائه شده در سامانه مدیریت فروش و اکران سینما (سمفا) که البته به نظر می‌رسد اطلاعات آن به‌روز نیست، فیلم «دینامیت» به کارگردانی مسعود اطیابی حدود ۹ میلیارد تومان فروش داشته است. «مدیترانه» به کارگردانی هادی حاجتمند بیش از ۷۵ میلیون تومان و «سیاه باز» به کارگردانی حمید همتی نیز بیش از ۵۵ میلیون تومان بلیت فروخته است. «قصه عشق پدرم» به کارگردانی محمدرضا ورزی نیز که از آخر تیر ماه روی پرده رفته تا کنون ۲۴ میلیون تومان فروش داشته است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما