دوشنبه 09 شهريور 1405 - Mon 31 Aug 2026
  • صنعت شیلات در اروپا، قربانی خشکسالی

  • نیروهای مسلح تجهیزات خود را به‌روز کرده‌اند

  • راه در رو آمریکا در تنگه هرمز بسته شد

  • علی کریمی با یک استوری ناموسی، رضا پهلوی را آنفالو کرد

  • خبر بد برای سرخابی‌ها؛دو ستاره تیم غایبان بزرگ دربی

  • نپال پس از سیل مرگبار / عکس

  • حرکت عجیب و خطرناک علیرضا جهانبخش حین بازی/ فیلم

  • قیمت نفت امروز دوشنبه ۹ شهریور

  • افشاگری عراقچی از فریبکاری نتانیاهو

  • خطای مزدوران دشمن برای ایجاد آشوب داخلی با پاسخی محکم مواجه می‌شود/ ایران اسلامی آماده رویارویی با متجاوزین است/ تاکید بر تعیین تکلیف سریع وضعیت زندانیان مُعسر

  • پزشکیان با نخست‌ وزیر هند دیدار کرد+ فیلم

  • کارزار فشار اقتصادی آمریکا نتیجه «صلح شرافتمندانه» اصلاحات است؟

  • وزیر کار: زمان واریز معوقات بازنشستگان اعلام شد

  • ردپای نفت‌کش هدف قرارگرفته پیدا شد

  • داور داربی مشخص شد؟

  • پزشکیان در حاشیه اجلاس شانگهای با پوتین دیدار می‌کند

  • چرا زنان میانسال باید ورزش‌ کنند

  • ترس بزرگ پرسپولیس در آستانه دربی!

  • پریشونم یه جورایی شبیه مجنونم از حسین ستوده

  • افغانستان؛ درسی که آمریکا در جنگ با ایران باید بیاموزد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 258737
    تاریخ انتشار: 02/شهريور/1400 - 13:35

    تست کرونا تحت پوشش بیمه‌ها قرار گرفت

    استاندار تهران از تحت پوشش قرار گرفتن تست کرونا توسط سازمان‌های بیمه گر خبر داد.

     تست کرونا تحت پوشش بیمه‌ها قرار گرفت

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل ازفارس، انوشیروان محسنی بندپی در جلسه ستاد مقابله با کرونا استان تهران ضمن تبریک روز پزشک اظهار داشت: پزشکان در شرایط سختی بیش از ۵۵۰ روز است که تمام ظرفیت و توان خود را بکار گرفتند تا سلامتی و آرامش را به مردم بازگردانند که باید از همه آن‌ها قدردانی کنیم.

    به گزارش فارس، وی با گرامیداشت یاد و خاطره تمام شهدای انقلاب، دفاع مقدس، مدافعین سلامت، مدافعین حرم و شهیدان دولت رجایی و باهنر افزود: سازمان جهانی بهداشت توصیه‌ای دارد که بحث سلامت بحث یک وزارتخانه و دستگاه نیست و مربوط به همه ارکان حاکمیت است که تمام ارکان باید برای ارتقاء و حفظ سلامت همکاری داشته باشند.

    استاندار تهران عنوان کرد: نیروی انتظامی از بدو شیوع این بیماری تا به امروز همه ظرفیت خود را بکار گرفته و شبانه روزی نسبت به کنترل تردد‌ها اقدام کرده است؛ از سوی دیگر باید از همکاری اصناف که همیشه خود پیشقدم شده اند، قدردانی کنیم.

    محسنی بندپی سپس گفت: آمار و ارقام نشان داد بعد از ۹ هفته، تعداد بیماران سرپایی به لطف خداوند و رعایت پروتکل‌ها با کاهش مواجه شده است.

    وی خاطرنشان کرد: تست‌های PCR تحت پوشش بیمه قرار گرفته که نگرانی‌ها برای بار مالی ناشی از این کار از دوش دانشگاه‌های علوم پزشکی برداشته خواهد شد، چرا که فردی که برای نداشتن منابع مالی، از انجام تست سر باز می‌زد بسیار خطرناک بود؛ لذا امروز باید افراد را ترغیب کنیم که هر کس علائم دارد تست بدهد تا بدین ترتیب نسبت به شناسایی به موقع افراد اقدام شود.

    استاندار تهران با تاکید بر اینکه سوش جدید لاندا قدرت و بیماری زایی و سرایت بیشتری دارد، افزود: از فرمانداران درخواست می‌کنم ستاد مقابله با کرونای شهرستان‌ها را با ساختار صحیح شکل بدهند تا نسبت به مهار بیماری و کاهش سرایت اقدام کنیم. از سوی دیگر باید نسبت به شناسایی سوله‌های نزدیک به بیمارستان‌ها همانند آنچه در بهارستان و اسلامشهر شکل گرفته است اقدام شود.

    محسنی بندپی خاطرنشان کرد: آماده بودن و تمهید موثر ما را از نگرانی و دلهره در می‌آورد و قطعا حفظ سلامتی آحاد جامعه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، امیدواریم پیک بعدی وجود نداشته باشد، اما اگر هم آمد باید آمادگی لازم را داشته باشیم.

    وی تاکید کرد: کارگروه‌های طرح شهید سلیمانی شکل گرفته که امیدواریم در جلسه آینده نسبت به اقدامات انجام شده گزارش‌ها ارائه شود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما