یکشنبه 21 تير 1405 - Sun 12 Jul 2026
  • استراتژی "مقابله به مثل یا پینگ پونگی" برای مقابله با تهاجمات آمریکا کافی است؟

  • گراهام به مرگ طبیعی مُرد یا کُشته شد؟

  • وضعیت بورس امروز یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵

  • کشور همچنان در شرایط جنگی قرار دارد

  • معمار جنگ در حساس‌ترین مقطع جنگی از صحنه محو شد + فیلم و عکس

  • وعده پشت وعده؛ الان هم وقت تغییر نسل نیست!

  • لیندسی گراهام قربانی کدام سرویس اطلاعاتی شده است؟ + عکس

  • حمله هوایی به لرستان

  • قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۱ تیر

  • جنگ با واقعیت در قاب اسرائیل اینترنشنال +فیلم

  • توضیحات بقائی درباره جزئیات سفر عراقچی به عمان

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵

  • تاکتیک فشار حداکثری با پوشش دیپلماسی

  • پیش‌بینی جدیدترین مسیر احتمالی بورس

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۲۱ تیر

  • بیانیه سنتکام درباره جدیدترین تجاوز آمریکا به ایران

  • قالیباف: دوران توافقات یک طرفه تمام شده است

  • قالیباف در مسیر لاریجانی؛ لانچر جنگ شناختی دست کیست؟

  • استوری مهران غفوریان برای مزار رهبر شهید

  • پایان اعضای باند دالتون‌های تهران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 258508
    تاریخ انتشار: 31/مرداد/1400 - 23:41

    اصرار سناتور آمریکا به حضور نظامی در افغانستان علی‌رغم تمسخر از سوی طالبان

    علی رغم به سخره گرفتن قوای آمریکا از سوی نیروهای طالبان در افغانستان، یک سناتور جمهوریخواه آمریکا خواستار تجدید نظر رئیس جمهور این کشور در زمینه تداوم استقرار نظامی در افغانستان شد.

     اصرار سناتور آمریکا به حضور نظامی در افغانستان علی‌رغم تمسخر از سوی طالبان

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از خبرگزاری فارس، در حالیکه نیروهای طالبان با شبیه سازی تصویر مشهور جنگ جهانی دوم از نیروهای آمریکا در حال بالا بردن پرچم این کشور درجزیره «ایوو جیما» ایالات متحده را به سخره گرفتند، یک سناتور جمهوریخواه آمریکا یکشنبه شب به وقت تهران از ایالات متحده خواست با توجه به کنترل طالبان  بر افغانستان، حضور نظامی محدود در این کشور داشته باشد.

    به نوشته وبگاه «هیل» سناتور  جمهوریخواه «بن ساس» در گفتگو با شبکه خبری «فاکس نیوز» گفت که  «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا  باید به صراحت بگوید که در صورت تجاوز به شهروندان و متحدان آمریکایی می‌تواند نظر خود را درباره خروج آمریکا  از افغانستان تغییر دهد.

     والاس افزود که این نوع اقدام‌ها اساساً درگیر شدن مجدد در جنگ با طالبان است. وی گفت: «اول از همه  انتخاب غلطی که رئیس جمهور بارها و بارها برای ماه‌ها مطرح کرده، هرگز درست نبوده است.»

    بن ساس گفت، فکر نمی‌کنم مردم آمریکا به طور کامل از خطری که رئیس جمهور ما را تهدید کرده است، قدردانی کنند، زیرا حمله با یک «آر پی جی» بر هواپیمای روی آن باند به این معناست که ما گیر افتاده ایم. او افزود که وضعیت در افغانستان بدتر از  «سایگون» است که به خروج سریع ایالات متحده از ویتنام در 1975 پس از تصرف شهر سایگون توسط ویت کنگ‌ها منجر شد.

    این در حالی است که منابع خبری یکشنبه گزارش دادند که نیروهای طالبان نماد آمریکا در جنگ جهانی دوم را به سخره گرفتند. طالبان با شبیه سازی عکس مشهور جنگ جهانی دوم از نیروهای آمریکا در حال بالا بردن پرچم این کشور درجزیره «ایوو جیما» ایالات متحده را به سخره گرفت.

    بر اساس این گزارش، نیروهای طالبان ملبس به لباس نظامیان آمریکایی،با بازآفرینی عکس معروف تفنگداران دریایی آمریکایی که در حال برافراشتن پرچم این کشور در جزیره ایوجیما در جنگ جهانی دوم بودند،  با بالا بردن پرچم خود ایالات متحده را به سخره گرفتند.

    برافراشتن پرچم در ایوو جیما یک عکس تاریخی است که در ۲۳ فوریه ۱۹۴۵ توسط «جو روزنتال» گرفته شد. این عکس پنج نظامی و یک پزشک جنگی شاغل در نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا را بر فراز تپه سوریباچی در نبرد ایو جیما طی جنگ جهانی دوم نشان می‌دهد. این عکس بسیار محبوب بود و در هزاران نشریه منتشر شد. این عکس در ایالات متحده به عنوان یکی از مهم‌ترین و شناخته شده‌ترین تصاویر از جنگ مورد توجه و احترام واقع شده است.

     با خاتمه جنگ جهانی دوم این عکس در سراسر جهان مشهور شد و حتی در سال ۱۹۴۵ برنده جایزه «پولیتزر» شد و یک مجسمه از این تصویر به عنوان یک یابود الهام بخش از جنگ‌های دریایی ایالات متحده ساخته شد و در پارک «آرلینگتون ریج» در «ویرجینیا» نصب شد. در سال ۱۹۶۱، «جان اف کندی» رئیس جمهور وقت آمریکا اعلام کرد که پرچم ایالات متحده باید به صورت ۲۴ ساعته بر روی این یابود به اهتزار در بیاید.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما