جمعه 03 مهر 1405 - Fri 25 Sep 2026
  • استوری خبرساز امیرحسین قیاسی درباره قایدی

  • پشت پرده استقبال کم‌سابقه ترامپ از شی

  • اتفاق تلح برای دختر ایرانی در ژاپن

  • قیمت خودروهای مونتاژی؛ جهش سه میلیاردی از ابتدای سال!

  • قیمت گازوئیل اروپا تاریخ‌ساز شد

  • بیسیم‌‌چی که بعد از اسارت مظلومانه شهید شد

  • کاناوارو قلعه‌نویی را ۶ تایی کرد

  • عامل آتش‌زدن مسجد تهرانپارس در یزد دستگیر شد

  • مدال نقره ایران با یک پرش تماشایی+ فیلم

  • رزمایش ۴۰ هزار نفری موتورسواران جانفدا در پایتخت /فیلم

  • افزایش عرضه و ثبات نسبی بازار گوشت در پاییز

  • در جلسه لاوروف و عراقچی چه گذشت؟

  • شهادت پاداش صبر، رفتار و مظلومیت شهید لاریجانی بود

  • هشدار اطلاعاتی از رویارویی مستقیم ناتو و روسیه!+عکس

  • وحشی‌بازی ضدانقلاب در مقر سازمان ملل

  • پزشکیان: ما جنگ را انتخاب نکردیم

  • حسین عبدی استعفا داد

  • پالس نتانیاهو به شبکه آشوب‌گران ایران در سازمان ملل

  • ارتباط نوع خواب و کاهش خطر ابتلا به ۸۳ بیماری

  • اولیانوف: بازگشت بازرسان آژانس به ایران ممکن نیست

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 258295
    تاریخ انتشار: 30/مرداد/1400 - 18:24

    کشته شدن ۵ سرباز ترکیه و ۳ مزدور آن در سلسله حملات کردها در عفرین سوریه

    خبرگزاری "هاوار" امروز شنبه گزارش داد، پنج سرباز ترکیه و سه نیروی مسلح مورد حمایت این کشور در سلسله عملیات نیروهای آزادسازی عفرین در شهرستان عفرین و حومه شمالی حلب کشته شدند.

     کشته شدن ۵ سرباز ترکیه و ۳ مزدور آن در سلسله حملات کردها در عفرین سوریه

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ایسنا، نیروهای آزادسازی عفرین در بیانیه‌ای نتایج عملیات خود علیه اشغالگران را اعلام و تصریح کردند: ارتش اشغالگر ترکیه و مزدورانش اخیرا بر شدت حملات‌شان در منطقه افزودند و در واکنش به تنش و در چارچوب حق قانونی دفاع از خود نیروهای ما چندین عملیات را در برهه زمانی از ۱۴ اوت تا ۱۹ اوت انجام دادند. 

    طبق این بیانیه، در ۱۴ اوت یک نیروی مسلح در شهرک مارع در عملیات تک‌تیرانداز کشته شده در همان روز یک مسلح دیگر کشته و سه تن دیگر در عملیاتی در روستای کجبرین در اعزاز زخمی شدند.

    براساس این بیانیه، ۱۵ اوت نیروهای آزادسازی عفرین عملیاتی را با سلاح‌های سنگین علیه پایگاه ارتش ترکیه در  روستای کفر خوشه در اعزاز انجام دادند که طی آن تعدادی کشته و زخمی شدند. در ۱۶ اوت نیز یک فرد مسلح کشته و یک دستگاه موتورسیکلت در عملیات علیه افراد مسلح در شهر جندریسه منهدم شد.

    در ادامه این بیانیه آمده است: در ۱۹ اوت جاری نیروهای آزادسازی عفرین عملیاتی علیه یک خودروی حامل نیروهای ترکیه در روستای کوبلیه در عفرین انجام دادند که منجر به انهدام خودرو شد و بعد از عملیات نیروها به خودرویی دیگر را که برای انتقال کشته‌ها و زخمی‌های ارتش ترکیه آمده بود، حمله کردند که این عملیات نیز منجر به انهدام خودرو شد. در نتیجه این عملیات پنج سرباز ترکیه کشته شدند در حالی‌که تعداد زخمی‌ها مشخص نیست.

    در پایان این بیانیه آمده است: پنج سرباز و سه مزدور کشته و سه مزدور دیگر در این عملیات‌ زخمی شدند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما