سه شنبه 24 شهريور 1405 - Tue 15 Sep 2026
  • مردم یمن معتقدند عربستان در حال اجرای نقشه های آمریکاست

  • عمان حافظ منافع آمریکاست نشست مسقط تله است، مراقب باشید!

  • رئیس آموزش‌وپرورش رباط‌کریم بازداشت شد

  • ایران و یمن در حال آزاد کردن غرب آسیا

  • علیرضا بیرانوند: هراسی از رفتن به سربازی ندارم

  • پیگیری سرنوشت ۳ خلبان ایرانی از مسیر دوحه

  • پدافند ایران قفل F۳۵ را شکست / فیلم

  • دستور اژه‌ای برای بررسی جامع شرکت‌های دولتی و وابسته به دولت + فیلم

  • یک‌رفتار ضدایرانی؛ وقتی دیگران به آثار ضد اسرائیلی جایزه می‌دهند! + عکس

  • ترس فروشی بلاگرها با کلیدواژه اَبَرتورم

  • پایگاه ملک خالد عربستان با ده‌ها موشک و پهپاد هدف قرار گرفت

  • تله ترامپ برای بازار نفت و مسئولان ایرانی

  • قد بلندقدترین اسب جهان / عکس

  • چرا با وجود مصرف آهن، کمبود آهن داریم

  • اقامه نماز زیر باران شدید در مسجدالحرام / فیلم

  • خبر خوش به تیم ملی از قلب پرسپولیس!

  • بقائی: درخواست عربستان برای تعویق نشست مسقط/ کاردار اتریش فراخوانده شد + فیلم

  • افشاگری سرلشکر صهیونیست از فرسایش نظامیان

  • نابغه ترابری سنگین سپاه کیست؟ + عکس

  • نوستالژی /نوحه عمه بابایم کجاست کویتی پور

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 257739
    تاریخ انتشار: 25/مرداد/1400 - 13:43

    دیدار «برهم صالح» با نماینده سازمان ملل

    رئیس جمهور عراق در جریان دیدار با نماینده ویژه سازمان ملل متحد با وی درخصوص انتخابات پارلمانی زودهنگام در این کشور گفتگو کرد.

     دیدار «برهم صالح» با نماینده سازمان ملل

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از بغداد الیوم، «برهم صالح» رئیس جمهور عراق با «جنین پِلاسخارت» نماینده ویژه دبیر کل سازمان ملل متحد دیدار و گفتگو کرد. این دیدار در شهر بغداد، پایتخت عراق انجام شد.

    بر اساس این گزارش، در این دیدار اوضاع سیاسی و امنیتی عراق بررسی و بر ضرورت افزایش تلاش‌های برای تحقق ثبات کشور و امنیت شهروندان تاکید شد. دو طرف در دیدار مذکور بر لزوم برگزاری انتخاباتی سالم و عادلانه تأکید کردند.

    پیشتر دولت عراق اعلام کرده بود که انتخابات پارلمانی در تاریخ ۶ ژوئن (۱۶ خردادماه) برگزار می‌شود. با این حال، مقامات عراقی موعد تعیین شده برای برگزاری انتخابات را به تعویق انداخته و آن را به روز ۱۰ اکتبر (۱۸ مهرماه) موکول کردند.

    هر چند که اخبار ضد و نقیضی پیرامون احتمال تعویق مجدد زمان برگزاری انتخابات پارلمانی در عراق شنیده می‌شود اما تاکنون هیچ‌گونه خبر رسمی پیرامون این مسأله شنیده نشده است. افزایش گمانه‌زنی‌ها پیرامون تعویق قریب‌الوقوع زمان برگزاری انتخابات پارلمانی عراق واکنش‌های زیادی را در صحنه سیاسی این کشور به دنبال داشته است.

    بسیاری از شخصیت‌های سیاسی عراق به این مسأله واکنش نشان داده و اعلام کرده‌اند که تحت هیچ شرایطی زیر بار تعویق زمان برگزاری انتخابات نخواهند رفت. در همین راستا، شیخ عبد الامیر التعیبان نماینده پارلمان عراق تصریح کرد: هرگونه تعویق زمان برگزاری انتخابات پارلمانی زودهنگام عراق به مثابه کودتا علیه اراده مردمی در این کشور است.

    وی همچنین گفت: برخی گروه‌های صاحب نفوذ در ساختار دولت به دنبال این هستند تا برای مدت طولانی‌تری در پست‌های تصمیم گیری کشور حضور داشته باشند. به همین دلیل آنها برای تعویق زمان برگزاری انتخابات تلاش می‌کنند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما