دوشنبه 16 شهريور 1405 - Mon 07 Sep 2026
  • هدف رضا پهلوی ویرانی و نابودی ایران است + فیلم

  • تعداد قطارهای مسیر ایران و چین سه‌رقمی شد

  • صدور ابلاغیه انضباطی برای خداداد عزیزی و امید عالیشاه

  • شهردار رینه لاریجان بازداشت شد

  • اصلی‌ترین نبرد ما در میدان تولید و معیشت مردم است/ پوزه دشمن را در میدان جنگ اقتصادی هم به خاک می‌مالیم/آمریکایی‌ها خوب می‌دانند که دوران پاسخ‌های متناسب به پایان رسیده است

  • پشت خداداد عزیزی به کجا گرم است؟

  • تاکید پزشکیان برای بررسی حادثه انفجار تانکر

  • شهریه اجباری مدارس ممنوع شد

  • چرا ثبت‌نام عمره آغاز نشد؟

  • ترامپ در میان آمریکایی‌ها به «جیمی کارتر دوم» تبدیل شده است

  • آقای روحانی دوگانه اصلی مقاومت و تسلیم است نه هیچ چیز دیگر

  • نجات گوزن گرفتار در چاه توسط دو مرد / فیلم

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵

  • اقدام عجیب ستاره پرسپولیس!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور

  • حالا ایران، آمریکا را تحریم اولیه و ثانویه می‌کند

  • سپاه: شمپاد آمریکایی مورد حمله قرار گرفت

  • تصاویری دیدنی از آهوهای میاندشت / فیلم

  • پاسخ متفاوت یک روحانی به زندانی خشمگین

  • زیرساخت‌های نفتی فرسوده در دریاچه ماراکایبو / عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 257613
    تاریخ انتشار: 24/مرداد/1400 - 22:19

    سفیر انگلستان کابل را ترک نخواهد کرد

    وزارت خارجه انگلیس دقایقی پیش اعلام کرد که سفیر این کشور از افغانستان خارج نخواهد شد و در کابل حضور خواهد داشت.

    سفیر انگلستان کابل را ترک نخواهد کرد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ایرنا، سخنگوی وزارت امور خارجه انگلستان به شبکه سی ان ان گفت: سفیر انگلستان در افغانستان همچنان در کابل است و کارکنان تمام تلاش خود را برای کمک به خروج اتباع بریتانیایی باقی مانده از کشور انجام می دهند.

    سخنگوی دستگاه دیپلماسی لندن افزود: ما حضور دیپلماتیک خود را در واکنش به وضعیت موجود کاهش داده ایم اما سفیر ما در کابل باقی مانده است و کارکنان دولت بریتانیا همچنان برای ارائه کمک به اتباع بریتانیایی و کارکنان افغان در حال انجام وظیفه هستند.

    براساس رسانه های محلی به دنبال پیشروی نیروهای طالبان به کابل، محمداشرف غنی رئیس جمهوری با حمدالله محب مشاور امنیت ملی و فضل فضلی رئیس اداره امور افغانستان امروز کشور را ترک کرده و به تاجیکستان رفتند ؛ براساس گزارش منابع تاجیکستانی این افراد قصد دارند از طریق این کشور عازم کشور سوم شوند.

    شماری از افراد طالبان بعد اظهر امروز در یکی از مساجد غرب کابل در مراسم عزاداری وارد شده و از مردم خواسته اند که آرامش خود را حفظ کنند و آنها برای تأمین امنیت مردم تلاش خواهند کرد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما